پاتوق بچه های بیوشیمی

leylii

New member
بهار فرار کن ..ما که ی بهار بیشتر نداریم ...اونم که میخواین ترورش کنین ....:25r30wi:

HARPER 92

New member
بچه ببخشید یه کار فوری پیش اومده فعلا بای.مواظب کشتی باشید کشتی ربایی نکنن....!بعضی ها؟

بچه ها یه سوال دارم چند سال بعد وقتی خودمونو تو این رشته به جایی رسوندیم.وقتی یه شخص کم سواد ازمون بپرسه چه کاره هستید؟ ما به صورت غیر علمی چه جوری باید شغل یا رشتمونو تفهیم کنیم.نظر مردم مهم نیست ولی خواستم ببینم به زبان ساده چه کاره ایم؟

bahar9368

New member
بچه ها یه سوال دارم چند سال بعد وقتی خودمونو تو این رشته به جایی رسوندیم.وقتی یه شخص کم سواد ازمون بپرسه چه کاره هستید؟ ما به صورت غیر علمی چه جوری باید شغل یا رشتمونو تفهیم کنیم.نظر مردم مهم نیست ولی خواستم ببینم به زبان ساده چه کاره ایم؟

مدیکال عزیز من الانم همین مشکل رو در باره رشتم دارم
برا بیوشیمی من براشون قابل لمس ترین مثال رو میزنم .میگم میدونین قند خون و چربی خون چیه؟ما علت اونا رو بررسی میکنیم ..:25r30wi:

bahar9368

New member
بچه ها فعلا کدبانو بهار باید بره آشپزخونه
مواظب خودتون باشین ..فعلا
:auizz3ffy9vla57584x

leylii

New member
بهار آجی ی موقع خسته نشی......:25r30wi:حالا چه قند و چربی رو برسی میکنی؟؟؟؟؟قند حبه ای؟؟؟شکر آیا؟؟/ شوخی بود ...:25r30wi:

bahar9368

New member
بهار آجی ی موقع خسته نشی......:25r30wi:حالا چه قند و چربی رو برسی میکنی؟؟؟؟؟قند حبه ای؟؟؟شکر آیا؟؟/ شوخی بود ...:25r30wi:

خخخخخخخخخخخخ . لیلی جون نمیدونن اوره و کراتینین چیه خو .مجبورم چیزی که خودشون باهاش درگیرن رو بگم .
تازه لیلی بعدش بهم میگن خیر ببینی دخترم .حتما خیلی سخته :25r30wi:

آخرین ویرایش:
بالا