همه فکر می کردند او همه زندگی اش را از دست داده

جی5 لاین

New member
جی۵ لاین: سالها پیش مجسمه سازی مکزیکی در حین ساخت یکی ازمهم ترین آثارش دچار حادثه شد. او دست راست خود را از دست داد، آن دست فقط عضوی از بدنش نبود، به نوعی ابزار کارش بود، عامل زیبایی و شهرت آثارش و همه ی توانایی اش.

همه نزدیکان او تصور می کردند که او تنها “دست” خود را از دست نداده بلکه همه ی زندگیش را از دست داده چون بدون آن قادر به انجام امور شخصی اش هم نیست چه برسد به ساخت تندیس و مجسمه…!

ولی در یک صبح تازه و زیر تلالو های طلایی آفتاب مرد مجسمه ساز به پا ساخت و باور جدیدی بنا نهاد.

او ادامه داد، فکر کرد و تصمیم گرفت.

شروع کرد به تمرین کردن با دست ضعیف و رنجور چپش!

مجسمه ی او علیرغم ِ وقفه ی طولانی و حوادث ناگوار به پایان رسید و “مجسمه علیرغم” نام گرفت.

شاید بدون این حوادث زودتر تکمیل می شد ولیکن هرگز به نامداری امروزش نبود،هرگز رسالت تندیس واقعی را ادا نمی کرد و هرگز اسطوره نمی شد.

برای شنا کردن در جهت مخالف جریان آب رودخانه ، قدرت و جرات لازم است و الّا ماهی مرده هم میتواند در جهت جریان آب شنا کند! ( اسمایلز)

جی۵ لاین - موفقیت و مثبت اندیشی
منبع اصلی: مشکلات را شکلات کنید/مسعود لعلی/انتشارات بهار سبز

neda*

New member
عالی بود چه احترامی برای خودش و استعدادهای نهانش و زندگیش قائل بوده
اگه هر کدوم ما ارزش والای زندگی و زنده بودن رو درک کنیم با هر مشکلی زندگی و اهدافمون رو پس نمیزنیم
بعضی اوقات بعضی از آدما رو میبینم که از داشتن یک عضو یاسلامتی کامل محرومن اما وقتی به کارنامه زندگی اونا و خودم نگاه میکنم میبینم که نه اونا از چیزی محروم نیستن اونا ارزش واقعی زندگی و وجود خودشون رو فهمیدن این منم که از خودم و وجودم و همه نعمتهایی که داشتم محرومم چون با وجود داشتنشون ندیدمشون و درکشون نکردم
برای شروع هیچوقت دیر نیست همین الان میتونیم متفاوت باشیم و برای وجودمون احترام و ارزش قائل باشیم

arezoo_68

New member
بیشتر از خود داستان این جمله که مشکلات رو شکلات کنیم برام جالب بود تا حالا این قدر دید خوش مزه به مشکلات نداشتم

بالا