A2biotech
New member
غلظت نمک بالا مربوط به z هست و غلظت کم a
ولی تو تمام تستای سالهای قبل زده a
Devlin
آخرین ویرایش:
غلظت نمک بالا مربوط به z هست و غلظت کم a
ولی تو تمام تستای سالهای قبل زده a
مریم خانم اگه میشه از اونا یه لیست تهیه کنید.
دوستاندرمورد سوال غلظت نمکی adna کدوم قسمت لودیش گفته لودیش من مال خانه زیست هست لطفا راهنمایی کنید یا عکسشو بذارید کتاب من راجع به غلظت حرفی نزده یا من پیدا نکردم خواهشا راهنمایی بفرمایید
محمد جان اون سوال توکسین رو که اصلا من نزدم یعنی نخوندم . نمی تونم راجب اون نظر بدم
دوستان لطف میکنید بگید در دفترچه شما جواب سوالات45 و 46 چی جواب داده؟دفترچه ب : سلولی :93-در کدامیک از مراحل زیر عمل متراکم و فشرده شدن کروموزوم کامل می گردد؟
( این مراحل میوز از لودیش 2013 حذف شده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
سلولی 95 -در شرایط غلظت بالای نمک کدام شکل از DNA وجود دارد ؟
( با توجه به متن لودیش میشه A ولی برخی دوستان هم میگن غلظت بالای نمک میشه z البته منبعشو باید بگن )
------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال زبان :
130 : The writer...a genuine loss of conciousness and a supposed loss
( جواب درست الف میشه که در پاسخنامه زبانم زده الف ولی در پاسخنامه بیوتک زده ب )
----------------------------------------------------------------------------------------------
سوال 132 :In 50% of diagnoses by physicians ...
) البته من که معتقدم ب میشه که کلیدم همین رو زده ولی محمد جان و یرخی دوستان معتقدند د میشه)
---------------------------------------------------------------------------------------------
سوال 147 زبان : This patient presented for routine dental work but after a while he ... a hemorrhagic brain abscess
(که در پاسخنامه زده ج ولی هر 2 کلمه developed & contracted در مورد بیماری معنی گرفتن و مبتلا شدن هست )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال توکسین میکروبم که :
46-ژن کدامیک از توکسین های ذیل روی پلاسمید باکتریایی قرار دارد؟
1- توکسین کلرا 2- توکسین دیفتری 3- توکسین بوتولونیوم 4- انتروتوکسین حساس به حرارت اشریشیاکلای
------------------------------------------------------------------------------------------------
45-همه موارد زیر در سیفلیس مقاومتی مسری هستند بجز :
1-مرحله شانکر سخت 2- مرحله ثانویه 3- مرحله سوم 4- مرحله ایجاد ضایعات جلدی
( چون نخونده بودم نظری نمی دم دوستان زحمتشو بکشند)
درود بر همه دوستان با اصرار خیلی از دوستان خوب یه مدتی هستم بعدش یا علی / من سوال جهش اعتراض گذاشتم / سوال انتی بیوتک هم میخام بزارم در هیچ کدام منبع نبود من جاووتز دیدم نبود مورای یا زینسر هم نبود که من اعتراض بنویسم و بگم و در تاپلی بوده
کلید درسته گزینه ج یعن تنها مرحله غیر مسریبچه ها سقلیس مشکلش چیه ؟؟/ من که امسال اب از سرم گذشت هرچی مشکوکه مینویسم/ زبان هم خیلیا مشکل داشتن اونو بیشتر اعتراض بزارید
بچه هایی که دفترچه ب رو دارن اینجوری اوضاع خیلی داغونه که...اصلن کلید دفترچه ب مشکل داره..دفترچه الف ها خوب چک کنید اینا باز چه سوتی دادن؟
ادفترچه الف..آقا شماره سوال آنتی بیوتیک تو دفترچه الف یا ب چیه؟؟
سوال میکروب دفترچه ب از چند شروع شده؟
116 میشه سوال رنگدانه میکروب که گزینه ج درسته..در مورای هم دقیقا جوابش هستهمه نوشتم / سوال تولید رنگدانه چی زدین شما ؟؟/ مراحل میوز هم مینویسم اعتراضشو / در لودیش تکست حذف شده یا لودیش ترجمه؟؟؟/
همه نوشتم / سوال تولید رنگدانه چی زدین شما ؟؟/ مراحل میوز هم مینویسم اعتراضشو / در لودیش تکست حذف شده یا لودیش ترجمه؟؟؟/