هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

rahele.t

New member
دنـیـای تـو رنـگارنـگ اسـت و دنیـای مـن سیـاه... انـتـخـاب سـختـی نـیـست... یـک رنـگی دنیای مـن بـه تـمام دنـیـایـت می ارزد ...

rahele.t

New member
خدا هم که باشی بندگانی هستند که از دست تو ناراضیند. به دنبال رضایت چه کسی می گردی وقتی این روزها آدمها از دست خودشان هم عصبانی اند!!!....

biosta

Well-known member
بزرگی میگفت راز شادکامی در این است که :
به اندازه ای که تلاش کرده ایم آرزو کنیم،
یا هر آرزویی داریم ، از این به بعد به اندازه اش تلاش کنیم ...

نمی دانم چقدر این تعریف علمی ست که خوشبختی کسری هست که صورت آن داشته هایمان و مخرج آن تمنیات مان هست

فاصله بین ما و آرزوهایمان دیواریست از جنس ترس!
همیشه با خودت تکرار کن:
در دنیا هیچ بن بستی نیست!
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت...

موفقیت از خودباوری شروع میشه باور کن که می توانی
باور کن که لایق بهترین ها هستی

Sama7

New member
من تماشای تو می کردم و غافل بودم
کز تماشای تو خلقی به تماشای منند!

rahele.t

New member
كوچك باش و عاشق، كه عشق مي داند آئين بزرگ كردنت را... بگذار عشق، خاصيت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسي...

rahele.t

New member
اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد، صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد...

biosta

Well-known member
خدا هم که باشی بندگانی هستند که از دست تو ناراضیند. به دنبال رضایت چه کسی می گردی وقتی این روزها آدمها از دست خودشان هم عصبانی اند!!!....

دکتر " فرهنگ هلاکویی " روانشناس
نیز صحبت هایی بینهایت زیبا و تامل برانگیز در این باره دارند

biosta

Well-known member
یکی از دوستانم بهم پیام خصوصی داد که در متن نوشته اش مطلب زیر وجود داشت ، خواستم با شما عزیزان به اشتراک بگذارم
این تمثیل کوره همیشه یادم خواهد ماند متشکرم دوست عزیز

...
یه وقتایی خدا دمای کوره امتحانیش رو بالا میبره تا میزان تحملمون رو بسنجه مثل سفال گری که کوزه هاش رو میذاره داخل کوره ،
حکایت زندگی ما هم همینه وقتی دیدید سخته بدونید خدا دمای کوره رو برده بالا تا شکل و فرمی که میخواد رو از بنده هاش ببینه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

pegii

New member
مگر میشود زندگیه مرا بهم ریخته آفریده باشد؟؟؟...."خدای دانه های انار"!!!

rahele.t

New member
ای دل! چو زمانه میکند غمناکت/ ناگه برود ز تن روان پاکت/ بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند/ زان پیش که سبزه بردمد از خاکت...

rahele.t

New member
نفست باران است، دل من تشنه باریدن ابر... دل بی چتر مرا مهمان کن... جای پای نفست مانده به صحرای خیال... ای فراسوی خیال، در دلم جا داری...

بالا