هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

sts92

New member
گفتمش من نیز روزی بزرگ میشوم و عاشق میشوم.
گفت: عاشق شو تا بزرگ شوی.

sts92

New member
دل به دریا زدن و سوختن در آتش عشق،
داستانی نیست که دلسوختگان میدانند
تا تو دریا نشوی موج اسیرت نشود
راز دریا را فقط غرق شدگان میدانند!!!!

rahele.t

New member
شک نکن که دختره

ولی من میگم پسره:smiliess (8):

اصن همه بچه ها غیب شدن راحله هم نی
تو چرا کم میای بابا رتبه برتر بتحویل خوووووووو

ای بابا کدوم رتبه برتر مائده جان؟:sad:اینقد سر رتبه برتری با هم دعوا کردیم که یکی زرنگتر از ما پیدا شد و اونو برد:sadsmiley:

ولی من همجنان معتقدم که باید سر biostat رو زیر آب میکردیم
:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
بله راحله تقصیر خودمون بود. یادته این biostat پاییز پارسال میمومد میگفت کنکور فلان سالو زدم درصدام شدن در حد تیم ملی و این حرفا
اونوقت من بعد کنکور طرحمو پیدا کردم جان خودم.:ph34r-smiley: تازه کتابمم که هنو پیدا نشده.
ناپارامتری هم که نخوندم غیر اون جدوله
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

rahele.t

New member
بله راحله تقصیر خودمون بود. یادته این biostat پاییز پارسال میمومد میگفت کنکور فلان سالو زدم درصدام شدن در حد تیم ملی و این حرفا
اونوقت من بعد کنکور طرحمو پیدا کردم جان خودم.:ph34r-smiley: تازه کتابمم که هنو پیدا نشده.
ناپارامتری هم که نخوندم غیر اون جدوله
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

فقط میتونم بگم "بابا تو دیگه کی هستی":25r30wi:

shayeste

New member
قبلنا می‌گفتن مرد باید ایستاده بمیرد یا با گلوله سربی توی سینه

مردای امروزم زیر موچین و بوتاکس و پروتز و عمل بینی‌ جون ندن خیلیه !

sanaz

New member
سلام دوست عزیز
ما همه میامو به پستهای دوستان و می خونیمو منتظر پست جدید هستیم اما دلو دماغ پست گزاشتن نداریم:14:
شما دیگه چرا آقا بابک؟؟؟رتبه ی برتر...
شیرینیم که ندادی یادت باشه هااااااا

sanaz

New member
دو کس رنج بیهوده بردند و سعی بی فایده کردند یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد
علم چندان که بیشتر خوانی
چون عمل در تو نیست نادانی
نه محقق بود نه دانشمند
چارپاپیی برو کتابی چند
... آن تهی مغز را چه علم و خبر
که بر او هیزم است یا دفتر
(سعدی )

Minaa.Gh

New member
من حالم خیلی بهتر از قبله ! دیگه استرس ندارم !!! :)

سلام دوست عزیز
ما همه میامو به پستهای دوستان و می خونیمو منتظر پست جدید هستیم اما دلو دماغ پست گزاشتن نداریم:14:

کسی حرفی برای گفتن نداره ! :thumbsdownsmileyani شما چرا ؟؟؟
من که حالم بهتر شد :painting: استرسم کمتر شد ! نمیدونم چرا!
یه سوال ! سطح سوالات کاربردی امسال خیلی بالاتر از سال قبل بود ! نه ؟ سال قبل تقریبا بیشتر از نصفش روشهای آماری بود ! یعنی برای همه اینطور بوده؟:smiliess (11):
جدا از بی دقتی هایی که کردم من خب خونده بودم دیگه !! ولی سخت بود ! برای شما چگور بود ؟

Minaa.Gh

New member
آیا نقطه ضعف می تواند نقطه قوت باشد؟
کودکی ده ساله که دست چپش در یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد. پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد. استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاهها ببیند. در طول شش ماه استاد فقط روی بدنسازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد. بعد از شش ماه خبر رسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار میشود. استاد به کودک ده ساله فقط یک فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روی آن تک فن کار کرد. سرانجام مسابقات انجام شد و کودک توانست در میان اعجاب همگان، با آن تک فن همه حریفان خود را شکست دهد. سه ماه بعد کودک توانست در مسابقات بین باشگاهها نیز با استفاده از همان تک فن برنده شود. وقتی مسابقات به پایان رسید، در راه بازگشت به منزل، کودک از استاد راز پیروزی اش را پرسید. استاد گفت: دلیل پیروزی تو این بود که اولا به همان یک فن به خوبی مسلط بودی. ثانیا تنها امیدت همان یک فن بود و سوم اینکه تنها راه شناخته شده برای مقابله با این فن، گرفتن دست چپ حریف بود، که تو چنین دستی نداشتی. یاد بگیر که در زندگی، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت استفاده کنی. راز موفقیت در زندگی، داشتن امکانات نیست، بلکه استفاده از "بی امکانی" به عنوان نقطه قوت است
:a2d3:

Minaa.Gh

New member

Confidence
اعتقاد:
اهالی روستایی تصمیم گرفتند که برای نزول باران دعا کنند.
روزی که تمام اهالی برای دعا در محل مقرر جمع شدند،فقط یک پسربچه با چتر آمده بود،این یعنی اعتقاد.

Trust
اعتماد:
اعتماد را می توان به احساس یک کودک یکساله تشبیه کرد، وقتی که شما آنرا به بالا پرتاب می کنید، او میخندد ..... چرا که یقین دارد که شما او را خواهید گرفت،این یعنی اعتماد

Hope
امید:
هر شب ما به رختخواب می رویم بدون اطمینان از اینکه روز بعد زنده از خواب بیدار شویم. ولی شما همیشه برای روز بعد خود برنامه دارید،این یعنی امید.

با اعتقاد، اعتماد و امید زندگی کنید

Minaa.Gh

New member
روزی دوستی از ملانصرالدین پرسید : ملا ، آیا تا بحال به فکر ازدواج افتادی ؟
ملا در جوابش گفت : بله ، زمانی که جوان بودم به فکر ازدواج افتادم
دوستش دوباره پرسید : خب ، چی شد ؟
ملا جواب داد : بر خرم سوار شده و به هند سفر کردم ، در آنجا با دختری آشنا شدم که بسیار زیبا بود ولی من او را نخواستم ، چون از مغز خالی بود
به شیراز رفتم : دختری دیدم بسیار تیزهوش و دانا ، ولی من او را هم نخواستم ،
چون زیبا نبود
ولی آخر به بغداد رفتم و با دختری آشنا شدم که هم بسیار زیبا و همینکه ، خیلی
دانا و خردمند و تیزهوش بود . ولی با او هم ازدواج نکردم
دوستش کنجاوانه پرسید : چرا ؟
ملا گفت : برای اینکه او خودش هم به دنبال چیزی میگشت ، که من میگشتم.

hairin

New member
hairin عزیز منم ازت ممنونم
همه بچه های که اینجان زحمت کشیدن و حقشونه که قبول بشن.منم از جمله کسای هستم که خیییلی استرس دارم و حرفای hairin عزیز یکم آرومم کرد.توکل به خدا

سلام موقع امتحاناته کمتر مِیام نت
شما لطف دارین فکر نمیکردم حرفام کمکتون کنه خوشحال شدم امیدوارم همتون امسال قبول بشین

hairin

New member
بچه ها امروز رفتم پیش استادم بهم گفت که بالاترین نمره رو بردم 19 گرفتم یکی از سخت ترین امتحاناتمون بود داشتم میخندیدم یدفه نگا تو چشمام کرد و گفت تو خجالت نمیکشی از همه ی ات میزنی؟؟؟؟؟
چقدر میری خونه؟؟؟؟
همش میری به مامانت میگی که درسام سخته هم اتاقیام زیاد حرف میزنن غذا بهمون نمیدن که چی بشه؟؟؟؟
نزاشت حتی یک لحظه خوشحالی کنم نمیدونستم خوشحال باشم یا ناراحت

shayeste

New member
سلام موقع امتحاناته کمتر مِیام نت
شما لطف دارین فکر نمیکردم حرفام کمکتون کنه خوشحال شدم امیدوارم همتون امسال قبول بشین
سلاااااااااام خوبی؟ امتحانا چطور بود؟
امیدوارم همه برو بچ ارشد این سایت امتخانا رو خوب بدن:4d564ad6:

babak.stat1

New member
سلام خوبم مرسی
ببین سه هفته شبانه روز درس خوندم میتونم بگم روزی 12 ساعت درس خوندم
امتحانات راحته خیلی راضیم

سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهتون بابت رضایتتون.
شما کدوم دانشگاه هستید و اینکه رضایتتون در چه حده بالای 19 یا بالای 18؟؟؟

rahele.t

New member
دوستان عید همگی مبارک. امیدوارم بهترینا نصیب همتون بشه.

بالا