سلام من کنکور وزارت علوم رو افتضاح دادم نصف اون چیزی که پیش بینی میکردم ج دادم.طبق این رابطه ی عکس دیگه حتما باید آمارزیستی قبول شمسلام به همه
sungirl0077 خوش اومدي
زهرا خانم من سال قبل اماررياضي دوره روزانه قبول شدم اما امارزيستي .......:dadad4:
سلام من کنکور وزارت علوم رو افتضاح دادم نصف اون چیزی که پیش بینی میکردم ج دادم.طبق این رابطه ی عکس دیگه حتما باید آمارزیستی قبول شم
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خواهر منم ناامید شدم. اما الان بهترم فقط میترسم اتفاق غیر قابل پیش بینی بیفته! واسه همین میگم الکی آزادم شرکت کنم.البته از عوارض استرسه :1dco2x0p1lilzhfpg1tمن هم امتحانی کنکوردادم.چون میخوام امارزیستی بدم.
البته از روزی که اون کنکور رو دادم ناامید شدم...
سلام
احساس بدي دارم:sad:
تنبل شدم:14:
دارم كم ميارم:13:
جايي را سراغ نداريد بشه روحيه خريد؟؟؟؟!!!!!!:smiliess (3):
هیچی منفی، من که فقط به خاطر کاربردی تر بودن و گند زدن به آزمون علوم میخوام شرکت کنمسلام :rose:
بچه ها شما که انقدر برای آمارزیستی تلاش میکنید تا حالا رفتین با دانشجوهای این رشته صحبت کنین
تا حالا کتابای این رشته رو دیدین؟؟اطلاعاتتون راجع به این رشته چقدر هست؟؟
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خواهر منم ناامید شدم. اما الان بهترم فقط میترسم اتفاق غیر قابل پیش بینی بیفته! واسه همین میگم الکی آزادم شرکت کنم.البته از عوارض استرسه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما میدونم یکم بخونم حتما قبولم پس بیخیال
از قرار معلوم واسه همه اینجور بوده.منم همین مشکلو دارمسلام.
من هم امروز برای ارشد آمارزیستی ثبت نام کردم ولی اعشار معدلم به جای 81 ثبت شده 181مشکلی هست یا برای همه اینجور بوده؟
از قرار معلوم واسه همه اینجور بوده.منم همین مشکلو دارم
سلام
مال من معدلشو عين بچه آدم وارد كرد ! ولي پدرم دراومد تا ثبت نام كردم اينترنت اكسپلوررم مشكل داشت تا صفحه 3 ميرفت بعد قطع ميشد
منم رفتم با فاير فاكس ثبت نام كردم ، شد كد رهگيري هم بهم داد !
به نظرتون مشكلي نداره ؟؟؟؟