سلام بچه ها
نکاتی از نوزادا میزارم به صورت عکس
اګر بد بود ببخشید
فصل۹۵ حاملګیهای \ر خطر از نلسون
![]()
![]()
![]()
سلام بچه ها دست گلتون درد نکنه.خیلی عالیه.اما میشه خواهش کنم تایپ شده بذارید؟؟؟؟؟؟اخه بابا چشمم کورید......:heart::riz513:
سلام parnia ی عزیز. آره اگه بذاری خیلی خوب میشه . ممنون میشم .سلام به همکارای عزیزم.خسته نباشید...:bunnyearsmiley:
الان داشتم این تاپیکو نگاه میکردم، ایده جالبی بود...اگه با عکس گذاشتن براتون سخت نیست منم خلاصه نویسی های مفیدی دارم...که شاید به دردتون بخوره...از فصل 7 ویلیامز همه فصولو خلاصه دارم تا پایان جلد 2...اگه دوس دارین و خوندنش براتون سخت نیست میذارم...:heart:
سلام به همکارای عزیزم.خسته نباشید...:bunnyearsmiley:
الان داشتم این تاپیکو نگاه میکردم، ایده جالبی بود...اگه با عکس گذاشتن براتون سخت نیست منم خلاصه نویسی های مفیدی دارم...که شاید به دردتون بخوره...از فصل 7 ویلیامز همه فصولو خلاصه دارم تا پایان جلد 2...اگه دوس دارین و خوندنش براتون سخت نیست میذارم...:heart:
سلام به همکارای عزیزم.خسته نباشید...:bunnyearsmiley: