man hamin alan ke daram in peighamo minevisam iran nistam dadaaaaaaa!!!!khit shodi!akhey!adam ba changal ab bokhore vali zaye nashe,adam pancharie ghataro begire vali zaye nashe.........!akhey teflake badbakhte kuchuluده بیا. حتما ما یه چیزایی دیدیم که داریم حرفشو میزنیم دادا. هرچند کوتاه مدت ولی دیدیم و تعریفشو از کسایی هم که به طور مستقیم تجربه کردن داریم می شنویم. چند سال پیش با 3 تومن پول و یه دعوتنامه و یه شینگن میرفتیم کل اروپارو با قطار می چرخیدی. مگه تو نرفتی؟ :smilies: اها حتما به سن تکلیف نرسیدی بهت ویزا نمی دن. ناراحت نباش بزرگ میشی آجی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
24 ساعت بهت وقت میدم این چرت و پرت هایی که نوشتی رو یا خودت پاک کنی یا مدیر این بخش یا هر کس دیگه. من به کسی توهین نکردم.شما حالتون خوبه؟ اصلن خودت فهمیدی چی گفتی؟ معنی حرف شما اینه که چون شرایط ازدواج سخته پس اراذل و اوباش محلتون محق میشن که مزاحم خواهر و مادر شما بشن و بوووووووووق خیلی ببخشینا ولی اینا ترجمه حرفای شماس
24 ساعت بهت وقت میدم این چرت و پرت هایی که نوشتی رو یا خودت پاک کنی یا مدیر این بخش یا هر کس دیگه. من به کسی توهین نکردم.شما حالتون خوبه؟ اصلن خودت فهمیدی چی گفتی؟ معنی حرف شما اینه که چون شرایط ازدواج سخته پس اراذل و اوباش محلتون محق میشن که مزاحم خواهر و مادر شما بشن و بوووووووووق خیلی ببخشینا ولی اینا ترجمه حرفای شماس
farsi benevis bezar kheilia befahman:thumbsdownsmileyaniضمنا خیلی ببخشید بنده واسه Flirt نمیام اینجا. ظاهرا خیلی ها واسه این میان اینجا. پس بهتره پیام خصوصی ندید چون بنده اهل این مسخره بازیا نیستم و خوشمم نمیاد. به در میگم دیوار بشنوه. پس خانم های محترمی که پیام خصوصی میدن، گفته باشم که دفعه بعد کلیه پیام هارو به اضافه اسم میزارم تو یه تاپیک جدا. پس خواهشا فهم و شعور رو پاس بدارید و جنبه داشته باشید
enghadam 2ta 2ta peigham nade!:thumbsdownsmileyaniضمنا خیلی ببخشید بنده واسه Flirt نمیام اینجا. ظاهرا خیلی ها واسه این میان اینجا. پس بهتره پیام خصوصی ندید چون بنده اهل این مسخره بازیا نیستم و خوشمم نمیاد. به در میگم دیوار بشنوه. پس خانم های محترمی که پیام خصوصی میدن، گفته باشم که دفعه بعد کلیه پیام هارو به اضافه اسم میزارم تو یه تاپیک جدا. پس خواهشا فهم و شعور رو پاس بدارید و جنبه داشته باشید. سعی میکنم رفت و امدم و کم کنم اینجا چون بچه های مهد کودک درکشون بیشتر از بعضی انسان هاست
نیم ساعت از 24 ساعت گذشت.24 ساعت بهت وقت میدم این چرت و پرت هایی که نوشتی رو یا خودت پاک کنی یا مدیر این بخش یا هر کس دیگه. من به کسی توهین نکردم.
در غیر اینصورت پشیمون خواهی شد و خصوصی مشکلمو باهات حل میکنم
والا با 3تومن ترینیدادو توباگو هم نمیشه رفت حتمن پارتی داشتی اروپاده بیا. حتما ما یه چیزایی دیدیم که داریم حرفشو میزنیم دادا. هرچند کوتاه مدت ولی دیدیم و تعریفشو از کسایی هم که به طور مستقیم تجربه کردن داریم می شنویم. چند سال پیش با 3 تومن پول و یه دعوتنامه و یه شینگن میرفتیم کل اروپارو با قطار می چرخیدی. مگه تو نرفتی؟ :smilies: اها حتما به سن تکلیف نرسیدی بهت ویزا نمی دن. ناراحت نباش بزرگ میشی آجی :tsimuzpzwoap1t9y3o7