واقعا مرسی.
:smiliess (4):
یه سوال دیگه مگه اول 4s پر نمیشه بعد 3d؟
گیاهان می توانند بر خلاف مهره داران از استیل کوا گلوکز بسازند.سوال 4زیست که گفته سوکسینات تولید میشه، خب کربس هم هست،درصورتی ک زده گزینه الف!:-(
گیاهان می توانند بر خلاف مهره داران از استیل کوا گلوکز بسازند.
ازدو مولکول استیل کوا یک مولکول سوکسینات بسازند و ان را وارد چرخه کربس می کنن و در نهایت تبدیل به کربوهیدرات میشود.
کتاب دکتر احسانی فصل 11- صفحه 377 و تست شماره 18 صفحه 403 همان کتاب.
امپراتو جان من تو ضروریات خوندم که استیل کوا حاصل از ایزوسیترات لیاز به گلی اکسالات تبدیل میشه بعد با یه استیل کوا دیگه توسط مالات سنتاز میشن مالات .اگزالواستات هم که میشه سوکسینات .با این حساب این سوال جواب صحیح نداره نظر شما چیه؟
س54 الف -102 ب- در مورد کینورنین زده د ولی باید بشه ب چونکه ازکاتابولیسم تریپتوفانه که حلقه هتروسیکل داره ولی به کینورنات تبدیل نمیشه ./ س68 الف-116 ب-زده گزینه ج ولی ایزوانزیمای ا و 2 ldh مربوط به ماهیچه های قلبه تو سکته قلبی بالا میره مشابه این س تو ازمون 90 بود. س75 الف-28ب- نکته سوال 2+درنظر نگرفته ب درستشه . /س100الف-4ب- استیل کوا تبدیل به گلی اکسالت میشه اگزالو استاته که تبدیل به سوکسینات میشه این س ج صحیح نداره ./س 103الف-7ب- که واضحه الف میشه./ من منابع وزارت بهداشت نخوندم لطفا بقیه تومنابع پیداش کنین اعتراض بذارین
امپراتور یعنی تو میگی این سوال همون گلی اکسالات درسته؟
امپراتور یعنی تو میگی این سوال همون گلی اکسالات درسته؟
امپراتور تو که رفرنس خوندی اون سوال لیپاز زیست و اون سوال اوربیتال شیمی و اعتراض بذار به ما هم بگو دقیقشو تا ما هم اعتراض بذاریم شاید اثر کنه
سلام دوستان
در مورد کلید سوالات بخش بیوشیمی نظری ندارم اما بخش زیست احساس می کنم یکمی با نظر بنده یکمی متفاوته.
سوال 98 دفترچه الف (سوال 2 زیست) گزینه الف درسته.
سوال 100 دفترچه الف (سوال 4 زیست) گزینه ج درسته.
سوال 101 دفترچه الف (سوال 5 زیست) گزینه ج درسته.
سوال 103 دفترچه الف (سوال 7 زیست) گزینه الف درسته.
سوال 104 دفترچه الف (سوال 8 زیست) گزینه الف درسته.