نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد مهندسی پزشکی(زیست مواد) خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

admin

Active member
پرسنل مدیریت
دوستان نظرات خودشون رو در مورد آزمون این رشته(سختی و آسانی سوالات دروس، اشکالات و ...) بفرمایند؟

اسپم و تبلیغات ممنوع

dream2020

New member
از دوستان خواهشمندیم بیان نظر بدن.آزمون امسال نشون داد که وقتی سوزن دوستان طراح روی یک موضوع گیر کنه، دیگه گیر کرده. 6 تا سوال از مغز تو فیزیولوژی و سوالای یک مبحث تو بقیه درسا نشونه ی این موضوع و این آزمون غیر استاندارده. سوالای زبانشم که دیگه هیچ.

arezu

New member
سلام بچه ها لطفا هر کسی میتونه راهنماییم کنه. من امسال بیوشیمی بالینی شرکت کردم اما قبول نشدم ولی ازاد مهندسی پزشکی گرایش بافت قبول شدم .به نظرتون همینو برم؟ میتونم از پس درساش بربیام ؟؟اخه درسایی مثل بیومتریال و.. داره که من اصلا نمیدونم چی هست

acer

New member
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــمک کنید.خواهش میکنم.من هم بیوشیمی بالینی قبول شدم (علوم پزشکی اراک) هم مهندسی پزشکی دانشگاه ازاد تهران .به نظرتون کدومو برم؟خواهش میکنم راهنمایی کنید.خواهــــــــــــــــ� �ــــــــــــــــــــــــ� �ـــش.

acer

New member
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــمک کنید.خواهش میکنم.من هم بیوشیمی بالینی قبول شدم (علوم پزشکی اراک) هم مهندسی پزشکی دانشگاه ازاد تهران .به نظرتون کدومو برم؟خواهش میکنم راهنمایی کنید.خواهــــــــــــــــ� �ــــــــــــــــــــــــ� �ـــش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا