نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

rawy

New member
83 هم تا جایی که من می دونم ج درسته
فانوسی هم گفته اگه اشتباه نکنم (البته با دقت نخوندم)

نه الان چک کردم فانوسی هم مثل شما زده, اما من ج زدم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
من 113 رو زدم د،114رو هم ب

سوال 114 چون فقط گفته وقتی فرض صفر رد می شه اما حالتش رو نگفته من گزینه ی ج رو زدم

والا می خواستم صب کنم تا کلیدا بیاد, اینجوری من قلبم داره میاد تو دهنم :wacsmiley:
بازم ممنون از زحمتت گلم :rose:

rawy

New member
با توجه به کلیدهایی که زهرا جون زحمت کشیده گذاشته من شخصیت و خیلی خراب کردم :13::sadsmiley:

zahra2013

New member
سلام آیلین جون 63 رو من الف زدم ولی اون دوتای دیگه رو ج ندادم،شما میدونی 66چی میشه؟

eliii

New member
سلااااااام دوستای خودم ، انشاا... که همه قبولید . من که تصمیم گرفتم در بی خبری کامل بمونم جوابا هم بیاد اصلا سراغش نمیرم . منتظر میمونم تا شهریور البته من به تهران امیدی ندارم به شهرستان امید دارم . فقط خدا بخواد من کاشان قبول بشم .

بچه ها من حوصلم سر رفته . من دلم برای درس و تست نه دلم برای یکسالی که با هم بودیم تنگ شد زود گذشت . من همیشه دلم برای یکسال قبل کنکور تنگ میشه . فقط قبل کنکور که دوستای خوب پیدا میکنی دوستایی که هدف زندگیشون موقتا با تو یکی همه با انواع خصوصیات و سلیقه ها ولی با یه هدف مشترک
با استرس مشترک .

eliii

New member
اخی هر شب میومدم اینجا با شما ها حرف بزنم استرسم تموم بشه ، این کنکور خیلی خوب برای من . کلییییی دوست خوب پیدا کردم .

eliii

New member
راستیییی راوی جان کاش میدیدمت ، قاصدک و فانوسی که منو پیدا کردن . اخه فقط فقط من بودم که شاد شاد امدم با روسری زرشکی . من که خیلی تابلو بودم

fanoosi

New member
ببخشيد نديدمش
چراميزني؟

بچه ها من بايد برم

راستش خيلي خوشحالم چون اگه قبولم نشم آبروريزي نكردم.ببخشيد ديگه ما بچه تنبلا بااين درصدا ذوق مرگ ميشيم.يكيتون درصداتونو بگيد كه من خفه شم وگرنه ولكن نيستما

جناب یزدان...
خدا به من و آبروم رحم کنه...
درصدایی که برای کنکور پارسال زدم به خاطر هر چی که بالا بود به نظرم بیشتر شانسی بود...
اگه این کنکور رو خراب کرده باشم که حسابی آبروم رفته!!!

eliii

New member
بچه ها بیاید با هم یه حرکتی بزنیم ، مثلا فیلم ببینیم یا کتاب بخونیم بعد دربارش حرف بزنیم

eliii

New member
سلااام فانوسی جونم خوبی؟؟ چرا بد باشی ؟؟ کنکور که دادی ، توت خوری هم که رفتی

eliii

New member
راااااستی یادم رفت به جناب یزدان تبریک بگم ، هرچند که خیلیییی خوش قول نیستن و کم میان زود میرن ولی ایرادی نداره با شیرینی میتونن از دلم در بیارن . جناب یزدان شما ۲تا شیرینی باید بدید چون اولین نفری بودید که درصد دراوردین بعدم درصداتونو و قبولی و .... اینا
در جریان باشید که شما و جناب مصفا اینجا تنها هستید و رای و قدرت کاملا با خانوماست .

fanoosi

New member
فانوووووووووووسی , الیییییی, قاصدک کوشییییییین؟
کشتم خودمو امروز انقد دنبال مانتو سفید قرمز گشتم
بعدم که قاصدک گفته بود پیغامتو گرفتم, صبح دیدم
یه خانوم چادری جلوی همونجایی که وسائل رو تحویل می گرفتن نشسته بود
هی نگا کردم هی گفتم هست ؟ نیست؟
آخر رفتم پرسیدم منتظر کسی هستین؟ گفت بله منتظر خواهرمم

من و قاصدک همو دیدیم...بعدش از سالن که خارج شدیم به طور ناگهانی اون خانمی که حدس می زدیم الی باشه رو دیدیم....دیگه طاقت نیاوردیم!!!رفتیم جلو گفتیم ببخشید شما الی هستین؟!!:bunnyearsmiley:
بنده خدا الی هم یه خورده جا خورد!!:tonguesmiley:
راوی جونم... الی چادر پوشیده بود عمرا اگه میتونستی با سرچ مانتو پیداش کنی عزیزم
اونقدر حیفم اومد که نشد شما و صنم رو ببینم
ولی عاقبت الی رو دیدم!!!:4d564ad6:
کلی دیگه از دوستامم دیدم!کلا به خاطر این خیلی کنکور خوب بود!!:rolleyessmileyanim:

بالا