نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

zahra2013

New member
56-ب
58-ج
59-ج
61-د
62-الف
67-ب
69-د
70-الف
72-ج
73-اگه کسی اینو مطمئنه بگه چون من نمیدونم دقیق چی میشه
74-فک کنم ب
75-الف
78-ب
79-د
80-ج
81-ب
83-د
84-ج
86-الف
87-ب
88-ج
89-د
90-د
91-ب
92-ب
99-ج
102-د
103-الف
106-ج
107-ب
109-ج
113-114-115-رو اگی کسی ج درست رو میدونه بگه چون من مطمئن نیستم
118-د
دوستان اگه کسی فک میکنه گزینه ای رو من اشتباه نوشتم بگه لطفا.

rawy

New member
بچه ها دفتر سوالارو ندادن به منننننننننننننننن:New (6): چرررررا؟ خانومه اومد و هر دوتارو گرفت ازم... کی سوالا میاد....

کسایی که تصحیح کردین جوابارو بزارین لطفا

فانوسی جان . ایلین جان و راوی و زهره جان و یزدان جان به همتون پیشاپیش تبریک میگم که امتحانو خوب دادین. افریییییییییییییییییییین :4d564ad6:

واسه منم اسون بود اما در حد قبولی نزدم. در حدی که نخونده بودم واسه بهداشت خوب بود.. بالاخره ظرفیتا کمه و حق شماهایی هست که تلاش کردین....... نوووش جانتون:riz304:

ممنون گلم, ولی تبریک بابت چی؟ :25r30wi:
ایشالا که نتیجه می گیری, هنوز هیچی معلوم نیست, کنکور یه رقابته, همه چی بستگی به بقیه هم داره

rawy

New member
راووی یعنی پاسخنامه و دفترچه سوالت یکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه تو پاسخنامه الف و ب بودن دفترچه ذکر شده بود؟ نمی دونم من نگاه نکردم
نه از هنگ بودن مغز من بوده گویا, فقط نمی دونم چقدر این هنگی رو نتیجه ام تاثیر بذاره :(50):

zahra2013

New member
99درصد رو از کتاب نگاه کردم،اگه فک میکنی گزینه ای اشتباهه بگو که منم چک کنم دوباره.

rawy

New member
73 به نظر من د درسته چون سه مورد دیگه اسناد بیرونیه, فقط همون آخری درونیه

zahra2013

New member
راوی چون این سوال ج درستش تیپ گیرنده اس اما چون تو هیچ کدوم از گزینه ها اسم این تیپ نیومده بود من زدم بی ثمر به خاطر اینکه گیرنده یکی از زیر مجموعه های جهت گیری بی ثمره ، منم سر جلسه بین این دوتا گیر کردم در نهایت زدم دريا،ولی باید دید تو کلید اصلی چی نوشته.

rawy

New member
راوی چون این سوال ج درستش تیپ گیرنده اس اما چون تو هیچ کدوم از گزینه ها اسم این تیپ نیومده بود من زدم بی ثمر به خاطر اینکه گیرنده یکی از زیر مجموعه های جهت گیری بی ثمره ، منم سر جلسه بین این دوتا گیر کردم در نهایت زدم دريا،ولی باید دید تو کلید اصلی چی نوشته.

اتفاقا من هم این رو غلط زدم و همون اولین غلطی که پیدا کردم و بابتش غصه خوردم همین بود
چون اینو خونده بودم مطمئن بودم دوتا گزینه گفته شده بود که همه چیزهای خوب رو بیرون می دونه, یکی گیرنده یکی بهره کش و بهره کش فرقش اینه که به زور می گیره
من عجله کردم بین بهره کش و محتکر اشتباه کردم, و با خودم استدلال کردم که محتکر درست تره :smilies-azardl (12)
تازه می خواستم بیام اینجا اعلام کنم که این سوال دوتا جواب درست داره اشتباه کردن :25r30wi:
خیلیییییییییی دلم سوخت با وجودی که می دونستم اشتباه زدم :sadsmiley:

بالا