نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Minaa.Gh

New member
مينا جان نوشته بودي نرم افزار كار ميكني ،چقدر پيشرفتي؟

آره عزیزم ^_^ من r ی محاسبات آماری و ی موسوی رو میخونم فعلا ! دوستم که قرار بود ازش یه چیزایی یاد بگیرم هم عروسی داداشش بود این چند روز که به سلامتی امروز آخرین روز مراسم عروسیه و ازطرفی خودم هم 3روزیه حالم جالب نیست و گاهی هم خرید میرم که برمیگردم خونه خیلی خسته میشم‏!‏ هوا اینجا این چند روزخیلی گرم و شرجیه‏!بیرون بری حالت گرفته میشه‏!‏‏!‏ درکل نسبت به اوایل پیشرفت کردم توو r . خداروشکر

Minaa.Gh

New member
مينا جان نوشته بودي نرم افزار كار ميكني ،چقدر پيشرفتي؟

آره عزیزم؛ نسبت به اوایل که صفر بودم بهترم‏!‏ r کار میکنم . البته چند روزیه حالم جالب نیست‏ و زیاد سراغش نرفتم‏(‏: در کل خداروشکر !

Minaa.Gh

New member
مرسی عزیزم
باشه
میشه بگی واسه امارزیستی چه کتاب هایی خوندی؟

واو ! ببخشید‏!‏ واسه آمارزیستی‏!‏‏!‏‏!‏ میگم حالم جالب نیست‏^‏‏_‏‏^‏
همه ی جزواتی که واسه کنکور وزارت علوم خوندم +ناپارامتری و طرح !
البته من برای وزارت علوم هم فقط ریاضی 1 خوندم‏!‏‏!‏ واسه همین درصد ریاضیم پایین بود‏!‏ حوصله ی ریاضی 2 و آنالیزو نداشتم‏!‏‏!‏ ریاضی پوران پژوهش خیلی عالیه‏!‏ آمارریاضی هموناکه گفتم‏!‏ احتمال هم بخون. من شلدون راس وپارسه خوندم‏!‏ نمونه گیری عمیدی و مجموعه آمار؛ رگرسیون نیرومند و کتاب پارسه ؛ ناپارامتری بهبودیان پیام نور‏;‏ طرح آزمایشهای پیام نور !

کرهانی

New member
مرسی من واسه امار ریاضی دوستم کتاب پیام نور دکتر وحیدی اصل رو پیشنهاد داده بود که تو دانشگاه بجای احتمال واسمون تدریس کرده بودن

Minaa.Gh

New member
مرسی من واسه امار ریاضی دوستم کتاب پیام نور دکتر وحیدی اصل رو پیشنهاد داده بود که تو دانشگاه بجای احتمال واسمون تدریس کرده بودن
منم اسمشو شنیده بودم انگار‏!‏ ولی ندیدم کتابشو‏!‏ هرچی منابعتون بیشتر وجامعتر باشه خب به نفعتونه‏!‏ به یک کتاب اکتفا نکن‏!‏ وقت که دارید؛ عزمش هم که دارید‏!‏ هرچی بیشتر کاروتمرین کنید بهتره‏^‏‏_‏‏~‏

Sama7

New member
این تعهد محضری بخاطر وامه ! به نظر من برای گرفتن وام تعهد محضری باید برد‏!‏

تعهد محضری برای وزارت بهداشت برای اینه که تضمینی باشه 1برابر زمانی که در دانشگاه تحصیل میکنی بعد از فارغ التحصیلی در خدمتِ وزارت بهداشت باشی و اگه خدایی نکرده اخراج شدی هزینه دانشگاه رو اون فردی که ضامنته چرداخت کنه :riz277:

کرهانی

New member
اره و کلا بجای احتمال و امار و احتمال مقدماتی کتاب امار مهندسی ایوزیان رو خوندم
البته از نظر من امارریاضی پارسیان هم ساده بود و دوران دانشگاه 19 شدم

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
براي دكتري چه مدرك زباني لازمه؟
mhle, تافل يا ايلتس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بروید دفترچه ی ثبت نام دکتری تخصصی وزارت بهداشت را از اینترنت بگیرید و بخوانید
این کار میتواند پاسخ گوی سوالات دیگر شما باشه که احتمالا" در آینده در صورت نخواندن دفترچه مطرح می شود
پس حال که ارشد قبول شدید بروید یک بار بخوانید ،...
حتی اگر الان قصد دکتری ندارید بروید و بخوانید ، حکمتی هست که اصرار دارم .
بعضی از تاپیک های این انجمن نیز بسیار بسیار مطالب مفیدی برای داوطلبان کنکور دکتری دارد از جمله تاپیک
http://olumpezeshki.ir/thread4848.html
که آن را هم بروید بخوانید .

mortezahaji

New member
سلام عزیز
ثبت نام که اینترنتی هست
اما هنوز نیامدم زووووده
واسه خوابگاهه دولتی م پرس و جو کردم
یکی میگه میدن
یکی میگه نق می زنن ولی آخرشش میدن
یکی میگه اصلا نمی دن
نمی دونم والا

dadasalar

New member
سلام عزیز
ثبت نام که اینترنتی هست
اما هنوز نیامدم زووووده
واسه خوابگاهه دولتی م پرس و جو کردم
یکی میگه میدن
یکی میگه نق می زنن ولی آخرشش میدن
یکی میگه اصلا نمی دن
نمی دونم والا

شما اهل کجا هستی ؟
فردا اگه انشالله عمری بود برات کامل اطلاعات میگیرم از معاونت دانشجویی!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا