چرا کسی چیزی نمیگه ؟؟؟
ه م ک ل ا س ی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجایی؟
من هستم اینم از چشم انداز من.
دوستان من با توجه به سابقه ای که در رشته آمار گرایش ریاضی داشتم بعد از مدتی دوباره قصد خوندن آمار زیستی در بهترین دانشگاه و دارم که برای من خوندن ارشد آمار زیستی پلیه برای رسیدن به یه رشته تاپ و میان رشته که تعداد فارغ التحصیلش در مقطع دکتراش تاخالا به فکر نکنم دو رقمی شده باشه.
جالب اینجاست که این رشته یکی از مباحثش آمار زیستیه و اینکه حتی ارشدشم تو ایران هنو نیومده و خیلی خیلی جا برای کار کردن داره. اونم نه در ایران در پژوهشکدهها دانشکده های معتبر اروپایی و آمریکایی.
دوستان یکموقع با هم با پیغام خصوصی صحبت نکنید. ما اینجا سرکاری حساب میشیما!!:black_eyed:
این اقا بابک همرو به جنب و جوش انداخت حالا خودش کجا هست خا میدونه؟:rolleyessmileyanim:
من راجع به یکی شنیدم که ارشد آمارزیستیه و الان چند روز در هفته به بیمارستانها سر میزنه و آمار کشوری میگیره و درآمدش بالای 4 تومنه !!!!:dadad4:
فقط شنیدم !!!
پس فکر کنم شما هدفتون ادامه تحصیل در خارج از کشور باشه. اینده شما در انجا شکل میگیره پس و منوط به داخل کشور نمیشه. مطمئنم با پشتکاری که دارین حتما به چیزی که میخواین میرسین.
من هدفم از ادامه بیشتر داخل کشور هستش و بنظرم با توجه میزان کم اهمیت رشته خودمون در ایران سخت بشه به حالت ایده ال تو این رشته رسید.
دوست من نظرمو دادم حالا هر سوالی باشه جواب میدم
از این افراد انگشت شمار پیدا میشن جدا میگم خیلی کمه تعداد این افراد. و اینجور کارای کلان تو ایران با توجه به وضع اگاهی از رشتمون فقط با رابطه درست میشه برای افراد و و ضابطه ای در کار نیست، حالا میخواد اون فرد فعال بوده در رشته خودش یا نبوده.
بچه ها با این تعریفایی ک شما ازاینده شغلی میکنید یعنی ب همون بیهوشی خودم بچسپم بهتره ب نظرتون؟
دارم فکر می کنم چی بنویسم که شما ندونید
سوال من اینه چرا از آمار زیستی تعریف می کنند ؟
آیا اغراق در مورد این رشته وجود داره یا مطالبی که گفته میشه واقعیت هست؟
چرا آمار زیستی این قدر کم پذیرش داره نسبت به ارشد امار ریاضی ؟
آیا چون ارشد آمار ریاضی بازار کار بهتری داره بنابرین چنین هست ؟
چرا وقتی با هر کسی که آمار ریاضی خونده صحبت می کنم میگه کاش امار زیستی خونده بودم ؟
چرا یک کسی که امار در مقطع ارشد خونده معمولا" همون کاری رو بایستی برای کسب در امد انجام میده که فارغ التحصیل لیسانس آمار انجام میده ؟
در حالی که زیاد پیش نمی آید برای فارغ التحصیل امار زیستی چنین باشد .
یعنی کمتر پیش میاد کسی که آمار زیستی خوانده باشه دوست داشته باشه کارمند ساده یک شرکت بشه
چون توانایی هایش در قسمت عملی دروس امار میتونه اون رو از فارغ التحصیل ارشد آمار ریاضی جدا کنه
چرا برای درس بقا در رشته آمار زیستی مشهد 31 ساعت فقط کارگاه عملی برای اموزش نرم افزار اون درس می گذارند در حالی که آموزش در مقطع ارشد آمار ریاضی تقریبا" به همون تخته سیاه ختم میشه ؟
آیا این همون تفاوت گرایش های امار در مقطع ارشد نیست آیا این همون عاملی نیست که باعث میشه یک فارغ التحصیل آمارزیستی با فارغ التحصیل آمار ریاضی از نظر مهارت های عملی تفاوت داشته باشه و به همین نسبت بازار کار بیشتر و در امد بیشتر داشته باشه
آیا این همون عاملی نیست که باعث میشه فارغ التحصیل آمار زیستی کمتر از فارغ التحصیل آمار ریاضی به کارمند شدن راضی نباشه
تفاوت بازار کار آمار زیستی با بازار کار امارریاضی در جواب سوالات بالا هست .
بچه ها با این تعریفایی ک شما ازاینده شغلی میکنید یعنی ب همون بیهوشی خودم بچسپم بهتره ب نظرتون؟
خب آره ! یعنی همون رابط به من برای اولین بار انگدزه ی خوندن آمارزیستی رو داد !