نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
بابک جان انگار بیشتر دوست دارن دوستان در مورد زیستی صحبت بشه
من دیشب واقعا می خواستم بپرسم که این همه که میگن اینده شغلی اینده شغلی، یعنی چی؟ یک مصداقشو بگن؟ واقعا چه کاری الان با توجه به رشته امار زیستی تو کشور انجام میشه که هم دائمی هستش و هم درآمد میگیم حداقل استاندارد داره؟

دوست من شاید از نگاه بعضی ها شعار باشه اما آینده شغلی از جانب من این نی که جایی هیئت علمی شمو ماهی 2 تومن یا بیشتر در بیارم. برای من رضایت درون و لذتی که از درس خوندن بدست می آرم مهمه. مخصوصا چیزهای مرتبط با رشتم که جدید باشه.

مرجانه

New member
واسه اینده کاری من خودم تو شهر کوچیکی هستم ک تازه دانشکاه علوم پزشکی اورده و اگه ارشد قبول شم راحت بتونم اونجا کار کنم و حتی با استاد راهنمام ک مشورت میکردم میگفت تو دانشگاه های خودمون جزو رشته هایی ک راحت تر از رشته های دیگه ک الان دکترا واسه هیت علمی میخان میشه کار پیدا کرد با این رشته ب جز دانشگاه های علوم پزشکی تیپ بالا میشه با ارشد هییت علمی شد.

hsbabr2012

New member
آره ! میشه راجع به آینده ی شغلی زیستی یکی که خیلی میدونه توضیح بده !!!؟
منم اطلاعاتم دست و پا شکسته است !!!!
به نظرم کسی در مورد این اینده شغلیه زیستی که زیاد هم گفته میشه خبری نداره! فقط صحبتش میشه. اگر واقعا کسی میدونه بگه که همه هم بدونن.

biosta

Well-known member
من وقتی کنکور شرکت کردم و میخواستم انتخاب رشته و دانشگاه کنم اصلا آمارو نزدم !!!
مردود شدم و خواستم برای سال بعدش بخونم که یهو تکمیل ظرفیت اومد ! بعدش من با خودم گفتم نمیخوام 1 ساااااال بشینم و باید امسال دانشجو بشم !!! این شد که ورودی نیمسال دوم آمار یه دانشگاهی شدم که برای اولین بار آمار میگرفت !!!!
نه استاد آماری ! نه مدیر گروهی ! نه هیچی !!!کم کم راه افتاد !
:black_eyed:

بگذریم از این که من اولین انتخابم برای کنکور ورودی دانشگاه ها "آمار" بود
ولی آیا شما و خیلی خیلی از دوستانی که دست ((من می گم )) سرنوشت شما را به این رشته آورد آیا از تحصیل در این رشته پشیمانید
با این که می گویید چه توفیق اجباری نسیبم شد خدا را شکر .

Minaa.Gh

New member
واسه اینده کاری من خودم تو شهر کوچیکی هستم ک تازه دانشکاه علوم پزشکی اورده و اگه ارشد قبول شم راحت بتونم اونجا کار کنم و حتی با استاد راهنمام ک مشورت میکردم میگفت تو دانشگاه های خودمون جزو رشته هایی ک راحت تر از رشته های دیگه ک الان دکترا واسه هیت علمی میخان میشه کار پیدا کرد با این رشته ب جز دانشگاه های علوم پزشکی تیپ بالا میشه با ارشد هییت علمی شد.

یعنی فقط هیت علمی شدن براتون آرمانیه !؟؟؟

biosta

Well-known member

به نظرم که برای هیئت علمی شدن بایستی دکتری داشت
اما می توان استخدام شد و تدریس کرد

مرجانه

New member
كاربردها و وضعيت شغلي
دستيار (Assistance) - دانشگاه‌هاي تيپ يك
عضو هيئت علمي - دانشگاه‌هاي تيپ دو به پايين
تحقيقاتي
مراكز تحقيقاتي مشاوره آماري در پژوهشها و تحقيقات پزشكي عضو تيم تحقيقاتي گروههاي پژوهشي و مراكز تحقيقاتي وابسته به وزارت بهداشت
مشاوره آماري پايان نامه ها
داوري مقالات ارائه شده در كنفرانس ها يا مجلات
مهندس کنترل کیفیت آماری کارخانه جات (آمار صنعتی؟)
تاسیس شرکت آماری ؟
و...
این یکی از صفحه های پاوری ک توسط اقای کیانی درست شده و من تو سرچ پیدا کرد.شاید بدردتون بخوره در مورد اینده شغلی

hsbabr2012

New member

خوب بنظر شما یکروزی نمیرسه که همون ارشد هم دیگه اون دانشگاه به عنوان هیئت علمی قبول نکنه؟ شاید اون موقع انقدر درگیر شدین که نتونستین دکترا رو خوب شرکت کنید. شایدم قبول بشین البته.
ولی میخوام بدونم به غیر هیئت علمی کار دیگه ایهم هست که میگن آینده شغلی؟ بالاخره همه که دکترا نمیگیرن. و یک روز هم خواهد رسید که ظرفیت هیئت علمیه امار زیستیهم پر میشه و دیگه جذب نکنن.

hsbabr2012

New member

خوب بنظر شما یکروزی نمیرسه که همون ارشد هم دیگه اون دانشگاه به عنوان هیئت علمی قبول نکنه؟ شاید اون موقع انقدر درگیر شدین که نتونستین دکترا رو خوب شرکت کنید. شایدم قبول بشین البته.
ولی میخوام بدونم به غیر هیئت علمی کار دیگه ایهم هست که میگن آینده شغلی؟ بالاخره همه که دکترا نمیگیرن. و یک روز هم خواهد رسید که ظرفیت هیئت علمیه امار زیستیهم پر میشه و دیگه جذب نکنن.

Minaa.Gh

New member
بگذریم از این که من اولین انتخابم برای کنکور ورودی دانشگاه ها "آمار" بود
ولی آیا شما و خیلی خیلی از دوستانی که دست ((من می گم )) سرنوشت شما را به این رشته آورد آیا از تحصیل در این رشته پشیمانید
با این که می گویید چه توفیق اجباری نسیبم شد خدا را شکر .

وسطهای راه خییییییییییلی پشیمون بودم !!! ولی الان نه !
باور کنید الان به هرکی میگم آمار خوندم میگن وای آمار رشته ی سختیه و کاش استخدام بانک بشی !!!!!!!
ولی حالا که آمارزیستی انشاالله قبول میشم دقیقا نمیدونم چطور میشه ! من این رشته رو دوست دارم ! ولی فقط یه چیزایی به گوشم خورده راجع بع آینده ی شغلیش !!!

مرجانه

New member

نمیدونم شماها چقد تو کار تحقیق هستید ولی منکه دانشجوی دانشکده پزشکی بودمو یکم تو کارای تحقیقاتی /حتی اگه ارشدم قبول نشم با کارای تحقیقاتی میتونم دستمو تو دانشگاه بند کنم اخه تو این دانشگاهها خیلی ب تحقیق بها میدن و هیت علمی های خودمونم ارشد داشتن

biosta

Well-known member
بچه ها میتونین 8تا قسمت یک بیان مساله رو الان بگین؟

بیان مسیله 8 قسمت داره ؟ نشنیده بودم
اگر منظورتان روند نوشتن بیان مسئله در پرو پزال هست که میتونید به
تاپیک زیر سر بزنید لینک هایی خواهید یافت که در این مورد مفید باشه
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5382-3.html

Minaa.Gh

New member
جناب biosta ! شما راجع به آینده ی شغلی ارشد آمارزیستی چی میدونید ؟ جدای از ادامه تحصیل و ...

hsbabr2012

New member
كاربردها و وضعيت شغلي
دستيار (Assistance) - دانشگاه‌هاي تيپ يك
عضو هيئت علمي - دانشگاه‌هاي تيپ دو به پايين
تحقيقاتي
مراكز تحقيقاتي مشاوره آماري در پژوهشها و تحقيقات پزشكي عضو تيم تحقيقاتي گروههاي پژوهشي و مراكز تحقيقاتي وابسته به وزارت بهداشت
مشاوره آماري پايان نامه ها
داوري مقالات ارائه شده در كنفرانس ها يا مجلات
مهندس کنترل کیفیت آماری کارخانه جات (آمار صنعتی؟)
تاسیس شرکت آماری ؟
و...
این یکی از صفحه های پاوری ک توسط اقای کیانی درست شده و من تو سرچ پیدا کرد.شاید بدردتون بخوره در مورد اینده شغلی

در مورد مشاوره آماري پايان نامه ها بنظرم نمیشه به عنوان کار پردرامد با توجه وضعیت الان امار تو کشور حساب کرد.خودم هم تجربه در این زمینه دارم.فقط به عنوان یکار جانبیه کوچیک میشه حساب کرد روش.
در مورد داوري مقالات ارائه شده در كنفرانس ها يا مجلات همینطور، که بنظرم باید عضو هیئت علمیه یجای خوب باشی یا حداقلش یجای متوسط که اکثرا هم به این درجه نمیرسن.
در مورد مهندس کنترل کیفیت آماری کارخانه جات که فکر کنم مربوط به رشته آمار زیستی نباشه.
تاسیس شرکت آماری هم که وضعیتش مشخصه، الان تو همین مشهد که شرکت اماری هست همونائی که واقعا تجربه زیاد دارن و وپیشرفت بدیهم نداشتن و دارن پیش میرن، دارن میگن با شرکت آماری با وضعیت موجود نمیشه درامد داشت و ناراضین خودشون و افرادیکه مشغول به کار در این شرکتا هستن کار اصلیشون اصلا چیز دیگه ائیه و کار در شرکت به عنوان کار جانبی در نظر میگیرن.

مرجانه

New member

اره 8تا قسمت یا بعبارتی 8 تا نکته ب ما تو دانشگاه اینطوری میگفتن و اتفاقا پروپوزالامونم از روی همون مینوشتیم الان یادم نیس و هامو گم کردم

مرجانه

New member

[/
ب لینکهایی ک گفتین سر زدم منظورم اون نبود جوابشو پیدا کردم اینجا میزارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا