دوستان عزیز و پرتلاش سلام. به بیوی عزیز دوروزه خیلی زحمت دادم.من سوالامو دادم به ایشون دو روز قبل و دیروزم که کلید اومد به ایشون تعداد درست غلطامو گفتم وخواستم نمرمو حساب کنند که زحمت کشیدن و حساب کردن.نمرم شد 173 که امیدوارم با حذف و تغییر کلید سوالات از این کمتر نشه.البته دو تا سوالو من اعتراض دارم یکی سوال 33 که گزینه 2 میشود که به اشتباه 1 زدن ویکی از غلطای کاربردیم شده.دیگری سوال 61 که گزینه 1 زده شده در کلید در صورتیکه گزینه 3 درست میباشد.بازهم دوستان همفکری نمایند و در مورد سوال 61 توضیح بدهند.
من در مورد سوال 70 اعتقاد دارم که باید حذف بشود چون در مورد ضریب کاپا داخل بهبودیان اصلا چیزی گفته نشده.
به غیر از زبان کلا 59 تست زدم. که 7 تا غلط داشتم کلا.یکیش ریاضی بوده،6 تاش کاربردی که به دوتاش اعتراض دارم و به نظرم گزینه اشتباه وارد کردن.
زبان 16 تا زدم که 4 تاش غلط بود و 12تاش درست بود.درصدم 26 درصد شد.البته اگه توکلید زبان تغییری ایجاد نشه امیدوارم نمره زبانم تاثیر خوبی روی کل نمرم بذاره.
دوستان برای همگی که تلاش کردید ارزوی موفقیت دارم از صمیم قلب.برای منم دعا کنید.:auizz3ffy9vla57584x