نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoudjani

New member
نکنه باز به خاطر اونم باز باید تا ساعت 6 غروب انتظار بکشیم؟
نمیشه اول صبح اعلامش کنن

babak.stat1

New member
سوال 45 چی؟؟؟؟؟:21:

سوال 45 بنظرم دلیلی که کاربر masoudjaniآورد مبنی براینکه در رگرسیون خطی ساده برآورد درستنمایی ماکزیمم و برآورد به روش حداقل مربعات با هم برابرند منطقی و قابل قبوله. لذا براین اساس گزینه الف درست می باشد.

آخرین ویرایش:

masoudjani

New member
سوال 45 چی؟؟؟؟؟:21:

سوال 45 سوالیه به نظر من میشه حذفش کرد!
ولی همه اونو درست زدن پس بی فایدس بخوایم پی جورش بشیم شاید بعضیا اشتباه زدنش نمرشو بگیرن با ما برابر بشن
برآورد های ضرایب در هردو روش یکسان است(گزینه الف)

_statistics_

New member
سلام دوستان به نظرتون سؤال 58 که دو گزینه مشابه داره نباید حذف بشه؟؟ من دیدم گزینه ها مشابه هستن وقت واسه حلش نذاشتم!!!!:21:

masoudjani

New member
سلام دوستان به نظرتون سؤال 58 که دو گزینه مشابه داره نباید حذف بشه؟؟ من دیدم گزینه ها مشابه هستن وقت واسه حلش نذاشتم!!!!:21:

دوست عزیز چون جواب صحیح بین گزینه ها بوده و سوال هم مشکلی نداشته دلیل منطقی برا حذفش وجود ندارد

biosta

Well-known member
احتمال زیاد کلید حدود ساعت 14 میاد تو سایت
شاید کمی زودتر یا کمی دیرتر به نظرم همون یک دو بگذارند .

hsbabr2012

New member
دوستان به نظرم سوال 70 باید حذف بشود چون اصلا در منبعیکه در مورد ناپارامتری در دفترچه ذکر شده(کتاب بهبودیان) در مورد ضریب کاپا چیزی گفته نشده بنابراین لطف کنید و در مورد حذف این سوال نیز کوشا باشید!

mortezahaji

New member
با توجه به بررسی چند نفر از بچه ها به این نتیجه رسیدیم که سوالات 14 و 38 و 59 و 61 حذف بشه.
حالا اگر دوستانی سوالاته دیگه ای مد نظرشونه که حذف بشه بیان کنند.

سلام دوستان خسته نیاشید همگی
نبودم چند وقتی برای همین تمامی پست هایتان را خواندم
فردا کلید میاد اما در مورد سوال 24 چی؟ بالاخره غلطه یا نه؟
ممنون

masoudjani

New member
دوستان به نظرم سوال 70 باید حذف بشود چون اصلا در منبعیکه در مورد ناپارامتری در دفترچه ذکر شده(کتاب بهبودیان) در مورد ضریب کاپا چیزی گفته نشده بنابراین لطف کنید و در مورد حذف این سوال نیز کوشا باشید!

من به شدت پایم.حرفتم درسته

آخرین ویرایش:

sanaz

New member

آره این سوال از اون سوالای بود که هیچی به ذهنم نرسید ضریب کاپارو نمیشناختم.منم پایم حذف شه

yekta_63

New member
دوستان کسی اطلاعی از اون ظرفیتای که پارسال وسطای پاییز اعلام کردن در تمام رشته های علوم پزشکی معادل همون ظرفیت دوره روزانه دانشجوی دوره شبانه(هزینه شخصی) میگیریم داره؟
اصلا آمارزیستی این کارو انجام دادن ؟
پارسال شبانه تهران واصفهان و مازندران هرکدوم5یا6 نفرگرفتند. ولی شهریه ش اینقدرزیاده که اصلا نمی ارزه. پارسال من برامازندران زنگ زدم پرسیدم گفتن علی الحساب4.5میلیون تومن...تازه بازم شاید هیئت امنا زیادش کنن...همون بهتر که امسال نباشه

babak.stat1

New member
آره واقعا الان دکترا بین المللش همین قیمته حالا این ها چرا اینقدر میگیرن خدا می داند.

casio

New member

اما به نظر من اگر هم اعتراض کنید حذفش نمی کنند چون در دفترچه منابع تاکید کرده :
"... معرفی منابع به معنی انحصار و محدودیت آزمون به این منابع نبوده ..."

yekta_63

New member
آره واقعا الان دکترا بین المللش همین قیمته حالا این ها چرا اینقدر میگیرن خدا می داند.
چون کف گیرشون به ته دیگ خورده...فکر کردی به فکر منو شما بودن که ارشد قبول شیم شبانه آوردن...نخیر...کسری بودجه آوردن.بایدم این همه پول بگیرن

sara11

New member
بچه ها حالا کی کلیلد سوالات میاد؟

تو خوده سایت علوم پزشکی میزارند؟

stat90

New member
سلام دوستان
بعد از ورود به مقطع ارشد آمار زیستی چه شغلی در انتظارتون هست؟
اصن شغلی هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا