به نظرم اگه همگی مثل جریان کلیدای نهایی که بضی رشته ها جمع شدند به د.دستجردی نامه نوشتند نتیجه می گیریم گفتم حتی می رم تهران این درصدامه
بارداری=67 نوزادان=68 داخلی=36 جنین=89 بهداشت=61 زبان=19
نمرم هم 247 شده
درصدات که خوب بودن:14: کجا ها رو زده بودی سماء؟بچه ها من واقعا مشکلم دوباره خوندن نیست اما باید بدونم چرا قبولیها به این صورت بوده یکی با نمره پایینتر قبول شده یکی نهنم خوام بزارم زحمتام رو پایمال کنن
ممنون از راهنماییت.بابت قبولیتون هم تبریک می گم .ممکنه تا چند نفرو تو تکمیل ظرفیت پذیرش کنن؟من نمره م رو مرزه خیلی ناراحتم همش به خاطر یک یا دو سوال چرت دو جوابی که نزدم یک سال عقب بیفتم به خدا انرزی شو ندارم دیگه دوباره بخونم.واقعا ظلمه با این سوالاشون حالام با این جواباشون:dadad4:سميه جان شما سايتو به طور مرتب چك كن احتمالا تو چند روز آينده برا تكميل ظرفيت اطلاعيه بزنن
سما جون واقعا متاسفم .ولی اگه همه شهرارو می زدی صد در صد قبول می شدی.امیدوارم تو تکمیل ظرفیت قبول شی.بچه ها من واقعا مشکلم دوباره خوندن نیست اما باید بدونم چرا قبولیها به این صورت بوده یکی با نمره پایینتر قبول شده یکی نهنم خوام بزارم زحمتام رو پایمال کنن
سمیه جون انشالله تکمیل ظرفیت قبولشی ،من همیشه دعا میکنمممنون از راهنماییت.بابت قبولیتون هم تبریک می گم .ممکنه تا چند نفرو تو تکمیل ظرفیت پذیرش کنن؟من نمره م رو مرزه خیلی ناراحتم همش به خاطر یک یا دو سوال چرت دو جوابی که نزدم یک سال عقب بیفتم به خدا انرزی شو ندارم دیگه دوباره بخونم.واقعا ظلمه با این سوالاشون حالام با این جواباشون:dadad4:
قوربونت برم گندم جون.خیلی دوست داشتم هم کلاس شیم به خدا.قسمتم نبود انگار.بدون که خدا خیلی دوست داره که لذت ارشدو نصیبت کرد.خوشحالی الان؟منم برات خیلی خوشحالم از ته دل،ممنونم از حرف قشنگت محتاجیم به دعا که دعای دوستا خیلی کار سازهسمیه جون انشالله تکمیل ظرفیت قبولشی ،من همیشه دعا میکنم
فکر کردم فقط اصفهان وتهران رو زدی.پس اگه اینطوره دنبالشو بگیر ان شالا که نتیجه می گیری؟امیدوارم حق به حق دار برسه.اینطوری قبول همه چیز راحت تره:riz513:سمیه خانم من همه شهرها رو به جز تهران زدم اما قبول نشدم.درصد هام هم بالا نوشتم.نمی دونم چرا اینجوریه.اصلارقانع تمیشم.من انتخاب اولم اصفهان بود.تبریز.شیراز.مشهد.اهواز اما قبول نشدم
سمین جان درکت میکنم ،انشالله به حقت برسینه سمیه جان همه جا رو زدم.واسه همینه خیلی ناراحتم.ایشالله شما هم موفق باشید
همه بچهای مامای این انجمن گلن واقعا امیدوارم همه موفق باشند همچنین شما:rose:ممنون گندم جان.ایشالله همه بچه های که قبول شدین موفق باشین.من اگه تکمیل ظرفیت نیارم احتمالا بین الملل شهید بهشتی رو برم
سلام و تبریک به همه بچه ها ی مامایی و با امید به این که رشتمون روز به روز با ماماهای متعهد و با سزح معلومات عالی تقویت بشه.
من چند روزه که مطالب رو دنبال می کنم و الان عضو شدم. پراکندگی مطالب زیاده به خصوص الان که بچه ها قبول شدن. میهوام خواهش کنم که بچه های مامایی که سابقه بیشتری در تالار دارن ، قسمت مامایی رو سر و سامون بدن تا با مراجعه به همین بخش اطلاعات متمرکز دریافت کنیم .
من خیلی مایلم بدونم که بچه هایی که قبول شدن ازشد ، چجوری گرایش هاشون رو انتخاب می کنن؟ یا این که واقعا کدوم دانشگاه در تهران بهتره (تربیت مدرس ، شهید بهشتی یاتهران) و معیار برتری چیه ؟