نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
A

ariyana

Guest
سلاااااااااااااااام به دوست های خوب! من بعد امتحان همیشه مطالب این قسمت رو میخوندم و آروم میشدم. انتخاب اولم شیراز بود و قبوووووووووووول شدم.:a2d3: نمرم 260 بود. موفففففففق باشید عزیزان.

vb2

New member
منم دانشگاه تهران قبول شدممممممممممممممممممممممم

sana

New member
:smiliess (2):سلام بچه ها منم با239 قبول نشدم خیلی زوره بخدا لب مرز قبول نشی

somayeh mo

New member
:smiliess (2):سلام بچه ها منم با239 قبول نشدم خیلی زوره بخدا لب مرز قبول نشی
سلام منم با نمره 230قبول نشدم دارم دق می کنم .قرار بود امسال ظرفیتا زیاد شه با نمره های پایین هم قبول شیم من که می گفتم با این نمره م حتما قبول میشم .نشد دیگه!چیکار می شه کرد قسمت نبود.موندم چه طور می تونم واسه سال بعد بخونم

sana

New member
منم همینطور عزیزم دیدی تخمین رتبه چقدر الکی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط وقتمونوتلف کردیم
سلام منم با نمره 230قبول نشدم دارم دق می کنم .قرار بود امسال ظرفیتا زیاد شه با نمره های پایین هم قبول شیم من که می گفتم با این نمره م حتما قبول میشم .نشد دیگه!چیکار می شه کرد قسمت نبود.موندم چه طور می تونم واسه سال بعد بخونم

gandom67

Member
بچه ها واقعا از اینکه قبول نشدین ناراحت شدم ولی به این فکر کنید که سا دیگه با یه رتبه عالی قبولید انشالله

vb2

New member
بچه ها به خدا منم چارسال همین حالو داشتم ولی نشستم خوندم از همه چیم گذشتم و نتیجه گرفتم خیلی ناراحتم از قبول نشدنتون امیدوارم بهترینا سال دیگه واسه شما باشه

sana

New member
ویدا جون پارسال از کی شروع کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها به خدا منم چارسال همین حالو داشتم ولی نشستم خوندم از همه چیم گذشتم و نتیجه گرفتم خیلی ناراحتم از قبول نشدنتون امیدوارم بهترینا سال دیگه واسه شما باشه

سمین

New member
ثنا جون من امسال دومین بارم بود که واقعا خوندم اما بازم قبول نشدم.سال بعد هم اگه شرکت کنم احتمالا با یک نفر اختلاف قبول نشم

sana

New member
:smiliess (12):بچه ها من امسال دانشجو بودمو سال اولم بود به نظرتون باز بخونم قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gandom67

Member
بچه ها با کمک ویدا جان و دوستای دیگه که اینجا هستند ،سال بعد با انگیزه بخونید اگه هدفتون ارشد قبولید میشد،این حسو منم تجربه کردم درکتون میکنم واقعا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا