نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
آهاااااااااااااااااااااا چه عجیب؟؟

با کد ملی همسرت ثبت نام کن

nayere- D

New member
خواهش میکنم گلم.ایشالله همه باهم.
ویدا جون اگه به 40 هم فکر میکنی من بهتره 240 رو در نظر داشته باشم.عزیزم ایشالله شما زیر 5 میاری.

vb2

New member
توکل به خدا
dancegirl2.gif

سمین

New member
بچه ها من ÷ارسال نمرم 40/206رتبم شد 163 نوشتم که به خودتون امیدوار باشین که قبولین.بچه های امسال هم مثل ÷ارسال.امسال فقط ÷روفسور های مامایی شرکت نکردن که ::نمره هاتون خوبه.تازه اگه ÷ارسال 167 نفر می گرفت من قبول بودم چه برسه به امسالapplause::applause::applause

vb2

New member
بچه ها بیاین دم افطار همه با هم واسه هم دعا کنیم به خدا تو تکمیل ظرفیت بازم ظرفیتا بیشتر میشه

vb2

New member
بچه ها من ÷ارسال نمرم 40/206رتبم شد 163 نوشتم که به خودتون امیدوار باشین که قبولین.بچه های امسال هم مثل ÷ارسال.امسال فقط ÷روفسور های مامایی شرکت نکردن که ::نمره هاتون خوبه.تازه اگه ÷ارسال 167 نفر می گرفت من قبول بودم چه برسه به امسالapplause::applause::applause
آره بابا نگران نباشید

nayere- D

New member
بجه ها البته من امسال خیلی تلاش نکردم.اگه بهتون بگم چجوری خوندم تعجب میکنید.
واسه همین در مقایسه با شما کمتر حقمه قبول بشم.

سمین

New member
ویدا جون همسرم کلا با سایت تخمین مخالف .میگه یه چیز استرس زا هست میگه سال اولش هم هست که راه افتاده یه سری مشکلات هم داره همسرم میگه با توجه به کارنامه های قبول شدگان سالهای قبل شما قبولین بهم میگه تو سایت تخمین هم نرو:sdasdasd:

vb2

New member
آذر ببین امیدتو از دست نده به قول خودت نا امیدی کار مرده هاست

خدا خودش میدونه کدوم به صلاحمونه کدوم نیست ومن بازم میگم دلم روشنه

vb2

New member
ویدا جون همسرم کلا با سایت تخمین مخالف .میگه یه چیز استرس زا هست میگه سال اولش هم هست که راه افتاده یه سری مشکلات هم داره همسرم میگه با توجه به کارنامه های قبول شدگان سالهای قبل شما قبولین بهم میگه تو سایت تخمین هم نرو:sdasdasd:

اها اینم حرفیه من گفتم آخه درصدات خوبه استرست کمتر میشه

vb2

New member
اسمش آذره سمین و مدیر انجمن مامایی ها گل به تمام معناست هااااااااااااااااااااااااااااااااااا
toyou.gif

nayere- D

New member
آذرجون ایشالله قبولی عزیزم.من موقع افطار اگه قابل باشم واسه همه دعا میکنم.بچه ها از بحث کنکور گذشته من دارم آش رشته درست میکنم.جای همتون خالی.

vb2

New member
اااااااااااااااااااااااا به سلامتی اولین افطار و آش رشته ایشالله همیشه برکت تو خونت باشه

سمین

New member
ممنون ویدا جون که بهم گفتی از وقتی که به سفارش شما نمره مو حساب کردم امیدوار شدم عزیزم
:28:

mamai86

New member
ممنون از همه تون..ویدا خودت گُلی :-*
منم دارم شعله زرد درست می کنم. الان زعفرونشو ریختم.جای همتون خالی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا