نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sana

New member
عزيزم اينطور كه من شنيدم اول دانشگاه بهشتيه بعد تربيت مدرس بعد تهرانالبته اگه اصفهان مد نظرت نيست
سلام دوستای مامای با مراممممممممممممممم..........بچه ها به نظرتون بین دانشگاه تهران و تربیت مدرس از نظر سطح بالاتر بودن کدومش اول باشه بهتره؟؟؟؟؟؟:(50): با توجه به این موضوع که تربیت مدرس 6تا دانشجو میگیره و تهران 40 تا..............بچه ها از طرفی به نظرم کسی که رتبه ی خوبی بیاره دیگه فرقی نمیکنه که ظرفیت دانشگاه چقدر باشه چرا که اینجا بحث سر انتخاب اول و قبولی توی یک دانشگاه بهتره...:idea_majidonline: اگه لطف کنید به سوالم جواب بدید ممنون میشم :riz304:

سحا

New member
سیستم تخمین رتبه رو که بعضی در صد خیالی وارد کردن می شه اصلاح کرد ؟:sad:

disjermino

New member
عزيزم اينطور كه من شنيدم اول دانشگاه بهشتيه بعد تربيت مدرس بعد تهرانالبته اگه اصفهان مد نظرت نيست[/QUO

مرسی عزیزم از جوابت :smilies-azardl (113 ولی در مورد اینکه تهران بالاتر از شهید بهشتیه یکی از دوستام که تهران میخونه این قضیه رو بهم گفت :21: شک من بیشتر بین تهران و مدرسه.....:wacsmiley: بچه های دیگه هم اگه اطلاعاتی دارن کمک کنن ممنون میشم..........:ad54ad:

amisay2012

New member
mikham bedonam nomreye shoma chande be fekre daneshghahe tehranid,man nomram242e va shahre avalamam tabrize fekr mikonid mitonam omidvar basham

vb2

New member
سلام چقد مامایی جدید ماها که با هم درس خوندیم تو این سایت دیگه بعد کنکور نیومدیم سر بزنیم خوش حالم انقد هم رشته یه جا هستیم

منم در صدامو میذارم جنین 100 .نوزاد 90 .بهداشت 65.بارداری 64.داخلی که حالم ازش بد میشه حول و حوش 50 .زبانم 35-40 .رتبم تو تخمین سایت 5.ولی نمرم 286.بچه ها منم رو vdrl شک دارم ولی هیپو تیروئیدی درسته از 2005 اوردن من اول زدم آنمی بعد دوباره عوضش کردم :sdasdasd: کلی بی دقتی کردم 3تا تست بهداشت که آسون ترینا بودن البته حق میدم به خودم مال استرس جلسه بود .نظرتون در مورد اون تست بارداری که اندیکاسیون بلوک نخاعی بود چیه؟من فکر میکردم هاپرتانسیون ریوی میشه ولی کلید گفته پره اکلامپسی .

vb2

New member
من پارسال با این درصدا قبول نشدم جنین 88.بارداری 50.نوزاد 67.داخلی 63.زبان 10.بهداشت 40.رتبم 186.نمرم 203

vb2

New member
بچه ها امیدتون به خدااااااااااااااااااااااا فقط زیاد خودتونو درگیر نکنیداااااخدا بزرگههههههههههههه :auizz3ffy9vla57584x

vb2

New member
آره عزیزم امیدوار باش چرا شرایط امسالو همه غول کردن قبول دارم کنکور اصلا استاندارد نبود ولی نباید به صرف اینکه امسال ظرفیتها 50 نفر زیاد شدن قبولیو دور بدونید به خدا اینطورام نیست حالا رتبه ها میان میبینید حساب وزارت با این دو دو تا 4تای ما فرق داره

vb2

New member
من تهران بعد شهیدبهشتی .همممون اول فکر میکردیم بهتر از اینا دادیم بعد متوجه شدیم چه خبره من اطلاعی از دوستام ندارم فقط همین چندتا که اینجا با هم خوندیم و گزارش دادیم اونام بد نیستن .نگران نباش اصلا خدا زحمتای مارو بی نتیجه نمیذاره :motat:

disjermino

New member
عزیزم نمره ی شما هم خوبه مطمئنا قبولید منم حول و حوش شمام ..........اخه من درصدامو با یکی از دوستانم که پارسال تهران قبول شد مقایسه کردم که توی همه ی درصدها بهتر از اون بودم و به گفته ی خودش درصدای نهایی در بعضی از درسها کمتر بودن و به همین خاطر تخمین رتبه دقیق نیســـــــــــــــــــــــــــت ............:21:راستی درصدامو توی پستای اول نوشتم:rolleyessmileyanim:

disjermino

New member
ویدا جون راستی چرا من با جنین 92 هنوز توی این سیستم تخمین رتبم 1 مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21: نکنه کلا سر کاریم......................:shocked: راستی ویدا جان شما مدرس رو بعد از شهید بهشتی انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم بپرسم چرا؟:33:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا