نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

somayeh mo

New member
واست ایمیل کردم،دانلودش کن،امیدوارم موفق باشی،راستی از کدوم شهری ؟:a2d3:

nadiap

New member
دوستان سلام
عزیزان کسی میدونه برای قبولی توی ارشد بین المللی نمره باید چند باشه؟؟ با این درصدااا خیلی نا امید شدممم.

نيازي

New member
بين الملل

سلام منم عين تو نا اميدم دلمو به دانشگاه بين الملل خوش كردم من شهيد بهشتي رو انتخاب كردم اما مي گن كلاساش قشم برگزار ميشه اگه اطلاعاتي راجع به اين موضوع داريد به منم بگيد :smilies:

سحا

New member
بچه ها کسی آمار دقیقی از تعداد شرکت کنند های مامایی امسال داره؟

آخرین ویرایش:

سحا

New member
بچه ها کسی آمار دقیقی از تعداد شرکت کنند های مامایی امسال داره؟

somayeh mo

New member
بچه ها چه خبره انگار همه ناامید شدن!دو روزه کسی نت نمی ذاره. فکر کنم تب وتاب همه تموم شده ،یا شاید هم به این نتیجه رسیدین مثل من که هرچی خدا بخواد همون می شه پس الکی خودمون رو ناراحت نکنیم:rose:.امیدوارم بهترینها در انتظار هممون باشه:(40):

sara26

New member
[/size سلام دوستان عزیز اگه امکانش هست هر کی رفت تخمین رتبه رتبه اون روزشو بنویسه تا ببینیم چجوریه.مرسی.

سحا

New member
این نمره 432 رو ÷اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک کنید آخه چرا اینکارو کردید :smilies-azardl (12)

disjermino

New member
اول دانشگاه تهران یا مدرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستای مامای با مراممممممممممممممم..........بچه ها به نظرتون بین دانشگاه تهران و تربیت مدرس از نظر سطح بالاتر بودن کدومش اول باشه بهتره؟؟؟؟؟؟:(50): با توجه به این موضوع که تربیت مدرس 6تا دانشجو میگیره و تهران 40 تا..............بچه ها از طرفی به نظرم کسی که رتبه ی خوبی بیاره دیگه فرقی نمیکنه که ظرفیت دانشگاه چقدر باشه چرا که اینجا بحث سر انتخاب اول و قبولی توی یک دانشگاه بهتره...:idea_majidonline: اگه لطف کنید به سوالم جواب بدید ممنون میشم :riz304:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا