zaragenetic64
New member
کسی هست که دوره 15ام mhle شرکت کرده باشه؟
لطفا سطح سوالات و نمره تون رو بگید
لطفا سطح سوالات و نمره تون رو بگید
مگه سوالارو حفظ کرده بودی؟!!
این آزمون ها کلا منبع ندارن این کتابها واسه آشنایی با نحوه ی سوال هاست
اگه خونده باشی ضرر نکردی
ان شالله نمره حدنصاب و کسب میکنی. 45 بشی میتونی شرکت کنی.
سلام فرزان جون...خیلی خوب کتاب کیت رو خونده بودم....علاوه بر اینکه درکش کرده بودم خط به خزشو حفظ بودم...همینطور همه لیسنینگاشو....اما میدونی چیه من بیشتر شوکه شدم که نحوه آزمون فرق کرده بود وگرنه ریدینگاش که خیلی آسون بود..البته ریدینگاش به جای 5 تا 6 تا شده بود ولی راحتتر....
اون قسمت گرامر ها هم که گزینه غلط رو باید اتخاب میکردیم کلا نبود!!!بجاش سینونیم اومده بود...لیسنیگو بگو حالا!همیشه اینجور بوده که اون مکالمه های کوتاه بین دو نفر باشه...ولی اند فعه فقط یه نفر حرف میزد...منم هی منتظر حرف نفر دوم بودم..:smiliess (12):اولش شوکه شده بود!!!!کلا اینکه یه جور دیگه توی ذهنم بود ولی بخاطرر تغییراتشون شوکه شدم...خوب بود میگفتن که نحوه آزمون فرق کرده
من سطح زبانم خوبه لیسنینگم هم خوبه؛ میتونم موفق باشم تو این آزمون!؟
آخه اینم شانس من دارم؟ چرا این بار آزمون mhle کلا نوعش تغییر کرده بود؟
همیشه عین کتاب کیت بوده...دفعه قبلم که من شرکت کردم بعدا که کتاب کیت رو دیدم کپ کتاب کیت بود! همه کسایی هم که قبول شده بودن اینو میگفتن منم اینبار کل کتاب و لیسنینگاشو ....حفظ حفظ بودم اما اینبار حتی یه دونه سوالم ازش نیومده بود!!کلا نوع آزمون فرق کرده بودخیلی نامردن که اطلاع ندادن....هرچند که سوالاش راحت تر از سوالای کیت بود ولی در حق کسی که کتاب کیت رو خونده بود نامردی شد.....
بغیر از حداقل باید یه اطلاعی میدادن که فرمت آزمون تغییر کرده!:s:
هفته بعد امتحانه.شنیداریم ضعیفه.کسی نظری نداره شنیداری هار و چجوری بزنم که شانس درست بودنش بره بالا؟؟؟؟
کمــــــــــــــــــــــــک
چقدر ممکنه همینارو بدن؟میخام گزینه هارو حفظ کنم...
جدی؟! پس لطفاً بگو لغت از چی خوندی؟
ممنون.
آقا یکی به ما بگه برای بخش گرامر و استراکچر چی بخونیم / لیسینینگ کیت/ لغات تافل و 504 / اما گرامرو ؟؟
خطاب به l.rhb و eli.d :
سلام دوستان!
آزمون MHLE متولیش وزارت بهداشت هست و اون برگزار میکنه اما آزمون MSRT رو وزارت علوم برگزار میکنه.
آزمون MHLE به گمانم فقط تهران و اصفهان برگزار میشه ولی آزمون MSRT خیلی از شهرها و مراکز استان ها برگزار میشه.
راجع به هزینه آزمون MSRT میدونم 50 هزار تومنه اما MHLE رو دقیق نمیدونم.
همونطور که میدونید برای ثبت نام آزمون Ph.D وزارت بهداشت نیاز به یک مدرک زبان هست؛ شما میتونید یکی از این آزمونها رو امتحان داده و مدرکشو برای ثبت نام ارسال کنید.
پس برای ثبت نام دکترای وزارت بهداشت هر دو این آزمون ها قابل پذیرش هستند.
نمره های قبولی:
45 تا 50 از 100 نمره حداکثر : قبولی مشروط
بالای 50 از 100 نمره حداکثر : قبولی کامل
جهت اطلاع بیشتر از این آزمون ها میتونید به سایت آنها رجوع کنید:
آزمون MHLE : آزمون زبان عمومي MHLE
آزمون MSRT : سامانه آزمون زبان MSRT
*موفق باشید*