نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت محیط اردیبهشت 94

:':':

New member
کاهش ظرفیت واسه پارسال بود که خودمم شرکت کرده بودم... همون پارسال دوستان دارن با میانگین حدود 52 و رتبه 47 روزانه دانشگاه تهران میخونن!..

- - - Updated - - -

شما اگه توو تهران ثبول نشدی بیا منو بزن:))

خب من شما رو کجا ببینم بزنمتون؟
اخه سطح سوالای امسال با پارسال خیلی فرق داره و اینکه امسالم باز ظرفیتا کم میشه میانگین درصدای خودتون چقد شد؟

pazzle

New member
سلام.بچه ها به نظرتون با میانگین 43 درصد امید قبولی هست؟

12500

Member
بله زهرا جان اشتباه شد,با این میاتگین قبول میشم اصلا؟
اون سوال سرب کلیات رو همون ۲۰زدی؟
اونو نزدم روناک جان اگه میتونی یه لیستی از سوالا ک قابل اعتراض هسن تهیه کن بعد بذار اینجا همه بفرستیم نتیجه بده...
اره قبول میشی پارسال رتبه 14 میانگینش 44 درصد بوده ولی امسال باید دید بقیه چیکار کردن:rose:

New member
بچه ها اون سوال سرعت دورانی میشه رادیکال ارتفاع *۲*g تقسم بر r به توان ۲
که اگه g رو ۱۰ در نظر بگیریم میشه ۱۰ شما چطور ۱۶/۲ بدست آوردین؟

New member
اونو نزدم روناک جان اگه میتونی یه لیستی از سوالا ک قابل اعتراض هسن تهیه کن بعد بذار اینجا همه بفرستیم نتیجه بده...
اره قبول میشی پارسال رتبه 14 میانگینش 44 درصد بوده ولی امسال باید دید بقیه چیکار کردن:rose:

آخه عزیزم بعضی از سوالاتی رو که شما زدین من نزدم یا بر عکس و بایدم از رو رفرنس اعلام شده خودشون دلیل بیاریم باید همه با هم بگیم چون حتی پاراگراف و سطر هم لازمه

nazanin...

New member
بچه ها آنقد کلیدا اعصابمو بهم ریخت که دفترچه رو پرت کردم دور و از خونه زدم بیرون. ناامید شدم از قبول شدن.

HASSAN.S

New member
منم ازقبولی ناامیدشدم با۱۷۰نمیشه قبول شدبازبایدبراسال بعدخوند:(

nazanin...

New member
من کلا قید درس خوندن رو زدم برا همیشه. خسته شدم از درس خوندن.

rosa68

New member
سلام بچه ها خسته نباشید . نمره من 166.5 شد و میانگین 40 به نظرتون امیدی هست قبول شم . من فقط میخوام روزانه قبول شم فرق نداره کدوم دانشگاه چون حوصله یک سال پشت کنکور موندن رو ندارم:sadsmiley:

New member
سلام بچه ها خسته نباشید . نمره من 166.5 شد و میانگین 40 به نظرتون امیدی هست قبول شم . من فقط میخوام روزانه قبول شم فرق نداره کدوم دانشگاه چون حوصله یک سال پشت کنکور موندن رو ندارم:sadsmiley:

نمیدونم منم واسم فرقی نداره کدوم دانشگاه,به نظرم اونقدرام میانگین درصدا تسبت به پارسال فرق نکنه

New member
کسی میدونه پارسال آخرین نمره قبولی چند بوده؟و اینکه چند نفر پذیرش داشته البته روزانه و ازاد بین الملل رو جدا بگید لطفا

behzad28

New member
بچه ها آنقد کلیدا اعصابمو بهم ریخت که دفترچه رو پرت کردم دور و از خونه زدم بیرون. ناامید شدم از قبول شدن.

وای نازنین این حرفات اعصابمو خورد کرد نم ناراحت کردی

- - - Updated - - -

:65d6a5d6s:

- - - Updated - - -

:65d6a5d6s:

بالا