نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

m.g.h

New member
کنکور 87 -88 و 86 -87 رو گشتم شرمنده من نتونستم پیداش کنم سالشو اشتباه نمیگی؟ توی جامعه نگر دارم همه سالها رو بذار بازم بگردم
من اون عکسی که تو همین صفحه آپ گردمو میگم واقعالزومشو نمیدونم ولی خب جوابو پیچوندن معادل هم هستن جواب من و شما قدر با باز و بسته شدن در تابع قدری و دو ضابطه ای تغییری نمیکنه که
واقعا من دیگه این سوالو کاریش ندارم شما درست میگی گزینه یک نمیشه و در گزینه ها نیست جوابش
قبول
ببینیدمن نمیگم من چون ریاضی خوندم حتما جواب من درست هستش من میگم شماوقتی ندونی مخرج کسرت مخالف صفرهستش نمیتونی اونو ساده کنی ریاضی اول راهنمایی

prinses

New member
نه واقعا فهمیدم بحث رو بیخود کشش دادم راست میگی مخرج رو تکلیفشو مشخص نکرده و من بی دقتی کردم
بخاطر اینکه وقت شما و بقیه که میان میخونن رو گرفتم معذرت خواستم
اصلا ناراحت نیستم شما تازه باید ناراحت شده باشید
بازم ببخشید

alohao

Member
من برای سوال 66 هم اعتراض فرستادم که چون با منابعی که اعلام کردین نمیشه جواب داد حذفش کنید....
اگه کسی 66 رو حل کرده ممنون میشم بهم بگه از روی کدوم کتاب تونسته حلش کنه.

m.g.h

New member
نه واقعا فهمیدم بحث رو بیخود کشش دادم راست میگی مخرجو تکلیفشو مشخص نکرده و من بی دقتی کردم
بخاطر اینکه وقت شما و بقیه که میان میخونن رو گرفتم معذرت خواستم
اصلا ناراحت نیستم شما تازه باید ناراحت شده باشید
بازم ببخشید
دوست خوبم خودتو ناراحت نکن ایشالا قبول بشی مطمئنم یکی ازآماریست های بزرگ ایران میشی
:28:

- - - Updated - - -

دوستان واقعا خدا قوت ....:ad54ad:

خداقوت...............

prinses

New member
برای نمره پایینم که خیلی ناراحتم .... ولی چیکار میشه کرد فعلامنتظرم جوابای قطعی یعنی رتبه ها بیاد شایدسوالا سخت تر از سال قبل بوده ومن به نسبت بقیه پایین نباشم
اخه من روی رتبه و نمره های بچه های پارال این گروه میگم که نمیارم ، هیچی برای امسال مشخص نیست
توکل به خدا
بچه ها شبخیر :* :*

☆★☆★ به قول جناب خان بوس بوس ستاره بچینید :)))))))) ★☆★☆**

- - - Updated - - -

برای نمره پایینم که خیلی ناراحتم .... ولی چیکار میشه کرد فعلامنتظرم جوابای قطعی یعنی رتبه ها بیاد شایدسوالا سخت تر از سال قبل بوده ومن به نسبت بقیه پایین نباشم
اخه من روی رتبه و نمره های بچه های پارال این گروه میگم که نمیارم ، هیچی برای امسال مشخص نیست
توکل به خدا
بچه ها شبخیر :* :*

☆★☆★ به قول جناب خان بوس بوس ستاره بچینید :)))))))) ★☆★☆**

ماجدي

New member
دوستان عزيزم حل سوال 2 همان د ميشود .ابتدا f پريم را بدست مي اوريم و بعد به جاي x ها 1/x ميگذاريم من نميتونم عکس اپلود کنم ميل به من بدين واستون ميل کنم .البته اگه دوست دارين

ماجدي

New member
ببخشيد دير ج دادم چون چند روزي بود که گرفتار بودم.فقط اگه کسي تونست واسه من حل سوال 5 رو بغرسته من خودم ب بدست اوردم

m.g.h

New member
حل سوال 3 هم همان الف ميشود .دوست عزيزي که حل کرده بودن درست بود
دوست عزیز شماوقتی اول راهنمایی کسرهارومیخوندین اونجاشایدبهتون نگفتن که وقتی مخرج کسرمخالف صفرباشددرصورت ساده شدن می توانیدکسرساده کنید.حالا تواین سوال شماوقتی نمی دونید مخرج کسرمخالف صفرهستش چطورمی تونید صراحتابگید گزینه 1 درست هستش؟اگه میشه منوقانع کنید.

fateme5

New member
من برای سوال 66 هم اعتراض فرستادم که چون با منابعی که اعلام کردین نمیشه جواب داد حذفش کنید....
اگه کسی 66 رو حل کرده ممنون میشم بهم بگه از روی کدوم کتاب تونسته حلش کنه.

سوال 66 هم که در مورد بونفرونی بود باز! من که اصلا نمیدونم این بونفرونیو از کجا درآوردن که امسال 2تا سوال ازش به ما دادن!! 2تا!!
ولی شاید تو مونتگمری بوده؟ من مونتگمری ندارم که ببینم توش هست یا نه. ولی منم درخواست حذفشو میدم دیگه شاید گرفت!!:whistle:

ولی زبان هنوز هیچی نفرستادم!

m.g.h

New member
سوال 66 هم که در مورد بونفرونی بود باز! من که اصلا نمیدونم این بونفرونیو از کجا درآوردن که امسال 2تا سوال ازش به ما دادن!! 2تا!!
ولی شاید تو مونتگمری بوده؟ من مونتگمری ندارم که ببینم توش هست یا نه. ولی منم درخواست حذفشو میدم دیگه شاید گرفت!!:whistle:

ولی زبان هنوز هیچی نفرستادم!

درموردبقیه سوالات میشه بگین چیاروفرستادین من درموردزبان 3 تافرستادم

fateme5

New member
مثلا 41 و 45 که مشخصات منبعشونو کامل داشتم فرستادم.

خب بی زحمت این زبانها رو که فرستادین بگین منم بفرستم. هم شماره سوالشو بگین و هم متنی که براشون نوشتین

m.g.h

New member
مثلا 41 و 45 که مشخصات منبعشونو کامل داشتم فرستادم.

خب بی زحمت این زبانها رو که فرستادین بگین منم بفرستم. هم شماره سوالشو بگین و هم متنی که براشون نوشتین

باشه پس شماهم درموردسوالاتی که فرستادین متنشوبگین منم بفرستم به نظرمن اگه تعدادسوالاتی که واسه اعتراض می فرستیم مال همه یکسان باشه حتی متن ارسالی هم یکسان باشه ترتیب اثربهتری خواهدداشت

fateme5

New member
این عکس درخواستهای منه که تا الان فرستادم:

Untitled2.png

fateme5

New member
برای بقیه سوالهایی که دوستان گفتند، منتظرم به یه جمع بندی برسند بعد بفرستم. خب منم الان زبانو میفرستم.

در مورد سوالهای ریاضی، من کلا5تا زدم و همشم طبق کلیدها درسته. من نمیدونم دقیقا چی بنویسم برا اعتراض؟
فعلا که شما و دوستان دارین سر ریاضی بحث میکنین، منتظرم ببینم بالاخره چی بنویسم!

هروقت به نتیجه ی نهایی رسدید بگین که منم بخاطر بقیه دوستان درخواست بررسی بدم

آخرین ویرایش:
بالا