نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

jojo.ph

New member
نه میبخشید من اشتباه کلیدو وارددفترچم کردم..کلید همون الف میشه..

prinses

New member
بچه ها سوال 41 عینا تو بهبودیان هست
صفحه 199 رو ببینید
امار مقدماتی بهبودیان وای چه جالب ناک

m.g.h

New member
دوستان ببخشیدمن الان اومدم الان میشه یه نفرکامل توضیح بده که قرار شدچیکارکنیم درموردسوال 3 هم من مطمئنم وتوپست های قبلی جوابشو نوشتم که توگزینه ها نیست

fateme5

New member
من الان صفحه ی 199 بهبودیان جلو رومه منم داشتم همونو نگاه میکردم. آره گفته که واریانس x(x-1) برابر است با توان دوم لاندا.

ولی تایپ و جمله بندیش دردسره! چطوری بنویسیمش؟؟
من اینو نوشتم ولی پاکش کردم!! :
و در سوال 41، لاندا همان پارامتر توزیع است. یعنی در این سوال، لاندا برابر واریانس توزیع می باشد! و چون انحراف معیار 2 است، پس واریانس میشود4 .
حالا با توجه به صفحه ی 199 بهبودیان، جواب امید ریاضی سوال 41 میشود توان دوم لاندا، و برابر است با 4به توان دو و برابر 16 است و این جواب در گزینه ها وجود ندارد!

یا خدا! جمله بندیمو نگا!!

آخرین ویرایش:

m.g.h

New member
دوستان ببخشیدمن الان اومدم الان میشه یه نفرکامل توضیح بده که قرار شدچیکارکنیم درموردسوال 3 هم من مطمئنم وتوپست های قبلی جوابشو نوشتم که توگزینه ها نیست
مرسی ازدوستان عزیز اگه قرارنیست جواب بدین من چندساعتی بخوابم

fateme5

New member
من که گفتم در مورد سوالای ریاضی اظهار نظر نمیکنم چون اکثر جواب ریاضی هامو از رو گزینه ها پیدا کردم. ولی خب جوابی که پرنسس عکسشو گذاشت به نظرم درسته و دیگه مشکلی نیست که!

prinses

New member
دوست خوبم جواب نوشته من که عکس گرفتم اپ کردم درباره 3 کجاش غلطهمن هرچی میگردم جواب شما رو پیدا نمیکنم دوباره 3 رو آپ میکنم عکسشو ببین بگو بهم اگه اشتباهه که درستش کنیم

m.g.h

New member
من که گفتم در مورد سوالای ریاضی اظهار نظر نمیکنم چون اکثر جواب ریاضی هامو از رو گزینه ها پیدا کردم. ولی خب جوابی که پرنسس عکسشو گذاشت به نظرم درسته و دیگه مشکلی نیست که!
ببینید سوال 3 جوابش توگزینه هانیست من هزاربار اونو حل کردم ومطمئنم که توگزینه ها نیست

prinses

New member
فاطمه سوال 41 عینا کتابه پس ادرس کتابو بده بگو جواب این امید در سوال 41 طبق منبع میشه واریانس به توان دو
که واریانس 4 هست چون انحراف معیار 2 بوده در سوال
پس جواب 16 میشه که تو گزینه ها نیست

fateme5

New member
فاطمه سوال 41 عینا کتابه پس ادرس کتابو بده بگو جواب این امید در سوال 41 طبق منبع میشه واریانس به توان دو
که واریانس 4 هست چون انحراف معیار 2 بوده در سوال
پس جواب 16 میشه که تو گزینه ها نیست

هیچی به اندازه ی توضیح بدیهیات سخت نیست!
من چند خط براشون توضیح نوشتم تا منظورمو برسونم و این امر بدیهی رو اثبات کنم! تا طراح محترم دیگه هوس سوال اشتباه دادن به سرش نزنه!!

fateme5

New member
راهی که پرنسس رفته رو من در جواب یکی از تستهای سالهای پیش دیدم. دقیقا همون راهه!

prinses

New member
من این راه رو تاحالا ندیده بودم اصلا فرمول یه تابع ضربدر قدر مطلق رو ندیدم
شاید اونم درسته ولی جواب من کجاش غلطه ، حالا راهش سخت باشه اشتباهشو نمیفهمم. و جواب شما هم نمیفهمم
شاید من سوادم کمه اوکی قبول
من واقعا از عکس شما مشتق رو درک نکردم من ریاضی ها رو با 20 پاس کردم و این عکس رو نمیفهمم به خدا
فاطمه تو جواب ایشونو میدونی چیکار کرده؟
مشتق حاصلظربه؟ یا چیز دیگه ایه؟
مگه قدر مطلق فرمول مشتقش اینه؟ !

fateme5

New member
دوستانیکه میخواین برای سوال41 درخواست بررسی بدین، میتونین از منبع کتاب آمار مقدماتی جواد بهبودیان استفاده کنین.
جمله بندیش سخته! من اینو براشون نوشتم:

متغیر تصادفی در این سوال دارای توزیع پواسون با انحراف معیار2است. و با توجه به خط پنجم صفحه ی 199 کتاب آمار مقدماتی دکتر جواد بهبودیان، پارامتر توزیع پواسون، همان واریانس توزیع است که در این سوال برابر4 می باشد.
و نیز با توجه به خط 2 همین صفحه از این کتاب، امیدریاضی خواسته شده در سوال41 برابر است با توان دوم پارامتر توزیع. یعنی توان دوم4 که برابر با 16 می باشد.
اما جواب16 در بین گزینه ها وجود ندارد!

منبع: کتاب آمار و احتمال مقدماتی دکتر جواد بهبودیان- سال انتشار1380- صفحه ی199- پاراگراف اول- خط 2و5

prinses

New member
به خدا الان همه فرمولای مشتق رو تو کتابام نگاه کردم قدر مطلق فرمول نداره باید باز بشه مثل عکس من فرستادم
اگه بگی مشتق حاصلظرب اف در جی هست
بازم میشه حاصلظرب دو تابع ایکس و قدر ایکس
که برای قدر ایکس فرمول وجود نداره والا من ندیدم
کتاب و صفحه شو میگی؟
برای اعتراض رو این سوال باید رفرنس بدیم بگید برم یادش بگیرم

m.g.h

New member
من این راه رو تاحالا ندیده بودم اصلا فرمول یه تابع ضربدر قدر مطلق رو ندیدم
شاید اونم درسته ولی جواب من کجاش غلطه ، حالا راهش سخت باشه اشتباهشو نمیفهمم. و جواب شما هم نمیفهمم
شاید من سوادم کمه اوکی قبول
من واقعا از عکس شما مشتق رو درک نکردم من ریاضی ها رو با 20 پاس کردم و این عکس رو نمیفهمم به خدا
فاطمه تو جواب ایشونو میدونی چیکار کرده؟
مشتق حاصلظربه؟ یا چیز دیگه ایه؟
مگه قدر مطلق فرمول مشتقش اینه؟ !

شماریاضی روبیست پاس کردی خیلی هم خوب ولی منم 6 سال تودانشگاه ریاضی خوندم.بله 6سال

fateme5

New member
نه منم همچین فرمول مشتقی تا حالا ندیدم!
خب ایشون رشته ش ریاضی بوده. و با فرمولهای پیچیده هم کار کردن. ولی فکر نمیکنم تو این کنکور، ریاضی رو در این حد سخت بخوان!

دوستان من دیگه چشمامو نمیتونم باز نگه دارم! دو سه تا سوال هم برای بررسی فرستادم. البته زبانها مونده فعلا. با اجازه تون من برم. شبتون بخیر

آخرین ویرایش:
بالا