نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

Pari.GH

New member
بچه ها من فقط یکی بهم اضافه شد.خدا کنه 20 تابدن من الان 86 شدم

dr_armin

New member
are vali masale ine ke aya 15ta midan??????? manke az khodame hamin alanam baz 20 ta bedan ke kheylia ghabul beshan vali aslan nemishe ke az kare ina sar dar avord yevagh didi umadano goftan baz 91 be bala ghbaul mesle terme pish :(

Pari.GH

New member
خب اون سوال bmi تغذیه چی؟اونم تو رفرنس بوده؟اخه چرا میر جزو رفرنسا نیس.خیلی بدددددن!!!!!!

jojo

New member
91 به بالا قبول بشه من با نود میمونم!ولی اینجوریام نیست..که چون ترم پیش نود و یک بوده این ترم نود و یک بذارن.....تا اونجایی که یادمه ترم پیش بعد اعلام نتایج هر دانشگاهی بالای 5 تا افتاده داشت....ولی این ترم محقق گفت سیاستمون کمترین ریزش هست...

dr_armin

New member
soale ghalat ziad bud shayad vaghean unaro be ham ezafe mikonan va bara jolegiri az aberurizi khodeshun dige unaro nazadan tu site,maslan un bmi ke digee kheyli tablooo ghalat budd

Pari.GH

New member
سیاستشون بخوره تو سرشون....یکی نیس بگه نمیشه سیاستتون عدم ریزش باشه؟آزمونو حذف کنن.

Pari.GH

New member
دفترچه نیس بابا تو اینترنت دنبالش نگرد.به رفیقات بگو برات بیارن.

jojo

New member
پری خعلی باحالی وسط گریه خنده م گرفت!!فکر نمیکنم این حرفا باشه...ممکنه سوالی رو که 80 درصد بچه ها غلط زدن نمره شو به همه اضافه کنن..ولی به نظر شما کدوم بیست تا سوالی رو 80 درصد غلط زدن..نهایتش 4...5 تاست...

Pari.GH

New member
ببین عجب گیرمون انداختنا..... قرار بود امروز جوابا بیاد..حالا تا شنبه جون میدیم.ما که شنبه کلاسامون شروع میشه

Pari.GH

New member
به امید اینکه شنبه جوابا بیاد و بالای 80 پاس شده باشه..................

بچه ها این قدر استرس نداشته باشید
دیگه هرچی میخواسته بشه تا الان معلوم شده
چه پاس بشیم چه بیوفتیم دیگه با ناراحتی و حرص و جوش کاری نمیشه کرد
فقط باید از خدا بخوایم هرچی صلاحمونه همون بشه

jojo

New member
بچه ها این قدر استرس نداشته باشید
دیگه هرچی میخواسته بشه تا الان معلوم شده
چه پاس بشیم چه بیوفتیم دیگه با ناراحتی و حرص و جوش کاری نمیشه کرد
فقط باید از خدا بخوایم هرچی صلاحمونه همون بشه

به آتیش هم میتونی بگی نسوز.....

بالا