نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

soheil

New member
:thanks:
وزارت خونه که یه برنامه ریزی نمی تونه بکنه و سر تاریخ یه نمره رو اعلام کنه از دانشجو چه توقعی داره!!!!
اون از سوال غلط اینم از این وضیعت

jojo

New member
اولا فردا 5شنبست
دوما وزارت خونه شب منظورش 12 ک نیست!! منظورش عصره! مثل کلید ک 6 بعداز ظهر دادن
سوما هستن اونجا
چهارما صرفا اطلاعاتم رو میگم....نگفتم درسته یا غلطه! چیزی رو ک بهم گفتن خواستم در اختیار شما دوستان بذارم همین
فردا شب(پنج شنبه شب) میشه شب جمعه دیگه آقایا خانوم دکتر ..بعدش هم من خودم وزارت رفتم 5 شنبه درش بسته ست....حالا هرکار میکنن مهم نیست فقط زیاد شیفت کنن

st@r

New member
منم همین رو میگم
میگم شاید اصلا شیش ماه بسته باشه!! اما فقط نمره بدن!
هممون استرس داریم اما بهتره به هم نپریم!!
یکی درست یا غلط یه حرفی زد منم گفتم! ک خیر سرم چیزی ک شنیدم بقیه دوستام هم بدونن
اطلاعاتی هم ک این فرد تا حالا بهم داده درست بوده! شاید پشت درای بسته ی شب جمعه همراه با صلوات ما برای امواتشون یه نمره ی خوبی هم به ما بدن!!

st@r

New member
آره!! بهتره خیلی شیک منتظر جواب باشیم بعد از قبولیمون بیایم با هم خوشی کنیم
هممون تحت فشاریم واقعا

jojo

New member
شیفت دادنشو که میدن...مثل ترم پیش نمیگن بیس صده و این حرفا...ولی چقدرش واسه همه سواله...سه تا سوال غلط صد در صد بود..بقیه رو نمیدونم...

samira.med

New member
are 3 ta soal ghalate sad darsad bood ma ham daravordim
ama baghyeye ghalataro hesab nemidoonam konan ya na , kash 20 ta ina bedan hame pas shan
namardiie kamtar bedan be mola

dr saahaar

New member
bacheha. man daram mimiram. be nazareton faghat ma 10 20 nafarim ke zire 90 shodim. injori bashe ke zire 90 pas nemishan. be khoda man nemitonam 6 mah alaf besham. akhe in emtehan khondano nakhondanam vasash farghi nadasht.kheyli shansi bood
:smiliess (12):

st@r

New member
شیش تا سوال رو ما از رفرنس فرستادیم!!
گرچه من خودم 2،3 تاش رو درست زده بودم!!

jojo

New member
bacheha. man daram mimiram. be nazareton faghat ma 10 20 nafarim ke zire 90 shodim. injori bashe ke zire 90 pas nemishan. be khoda man nemitonam 6 mah alaf besham. akhe in emtehan khondano nakhondanam vasash farghi nadasht.kheyli shansi bood
:smiliess (12):
به سیاست وزارت خونه بستگی داره..ترم پیش یه یونی 95 درصد زیر نود بودن که موندن واسه این ترم..یه یونی دیگه نصف بچه ها موندن....

jojo

New member
وای سهیل نفسم رفت....یعنی شاید فردا بیاد اینجا؟باز استرسش از زنگ زدن به دانشگاه کمتره

st@r

New member
ولی خداییش نا مردیه نمره ندن!!! این همه سال نمره دادن!!
اون قبولیای دوره های قبل با 210 تا سوال و با بیس 60،70 و با اون سوالای آسونشون
با 200 تا سوال بیس 100 و سوالای سخت و بالینیه الان قابل مقایسه نیست
نمیتونن یهو بگن ما نمره نمیدین

اول باید ب استاندارد برسن بعد همچین حرفی برسن
و حالا ک هنوز ب استاندارد نرسیدن حتما حتما نمره میدن

وگرنه بچه ها ساکت نمیشن واسه چندتا نمره شیش ماه واسه این امتحان بی قانونشون صبر کنن!

بالا