نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

keyvant

New member
عزیزم امتحان دادی خوب دادی مبارکت نفست از جا گرم بلند میشه اینو بدون که پره انترنی هم جلو هست

من نفسم از اینجا که گفتی بلند نمیشه، خودم 6 ماه پیش واسه دو نمره پاس نشده بودم و میفهمم که شما چی میگید.. میدونم هم که پره هم هست و خیلی چیزای دیگه، ولی باید تو حال زندگی کرد و ببینیم الان چی میشه و واسه همین اخبار مربوط به دانشگاه خودمون رو اینجا میزارم.

hooman23

New member
من با اگه اون سوال بن بست حلقی سوم و بیان MHCII رو اصلاح کنن میشم 90 تا.

خداییش مردم از استرس.توی یونی ما فقط یکی از هم دوره ای هام 90 شده.همه بالای صدن.

البته دو تا از ترم بالایی هامون که امسال امتحان دادن هم 90 شدن.:sadsmiley: :13:

خدایا رحم کن به جوونیمون !!! مردیم از استرس!!:dadad4:

jojo

New member
من با اگه اون سوال بن بست حلقی سوم و بیان MHCII رو اصلاح کنن میشم 90 تا.

خداییش مردم از استرس.توی یونی ما فقط یکی از هم دوره ای هام 90 شده.همه بالای صدن.

البته دو تا از ترم بالایی هامون که امسال امتحان دادن هم 90 شدن.:sadsmiley: :13:

خدایا رحم کن به جوونیمون !!! مردیم از استرس!!:dadad4:

دندونی بابا نو پرابلم...پاسی

D deniz

New member
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری... شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
خدایا تنها امیدم تویی

behrooz

New member
درسته ولی این ترم بیشتر بچه ها آزاد و بین الملل هستن..نمی شه که فقط رو سرارسری مانور بدن..ترم پیش بشتر بچه ها سراسری بودن و جالب اینه که افتاده ها اکثرا بین الملل و آزاد بودن...واسه همین اون حرف و زدن..اما موافقم سطح نمره ها این ترم خیلی بالاتره..یعنی ده تا هم اضافه نمیکنن؟

بی خیال بابا همیشه سراسری ها افتاده ها شون بیشتره،هم خیلی بیشترن وهم خیلی درس نخون تر

behrooz

New member
درسته ولی این ترم بیشتر بچه ها آزاد و بین الملل هستن..نمی شه که فقط رو سرارسری مانور بدن..ترم پیش بشتر بچه ها سراسری بودن و جالب اینه که افتاده ها اکثرا بین الملل و آزاد بودن...واسه همین اون حرف و زدن..اما موافقم سطح نمره ها این ترم خیلی بالاتره..یعنی ده تا هم اضافه نمیکنن؟

بی خیال بابا همیشه سراسری ها افتاده ها شون بیشتره،هم خیلی بیشترن وهم خیلی درس نخون تر

soheil

New member
بچه ها به نظرتون به دندون 20 تا میدن؟؟؟؟؟؟؟
کلاس های ما شروع شده:13::13::5:

dr saahaar

New member
واقعا آسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دارم میمیرم از نگرانی. داقعا خونده بودم. اما نتونستم جواب بدم. الانم اگه نمره اضافه نکنن میفتم. این واسه من ورودی بهمن یعنی فاجعه. ای کاش به فکر ماها هم باشن اونایی که میگن آسون بوده.

nafiseh93

New member
نه... آسون ک نبود!از سال 90 سوالا سخت تر شده ... اینو از آزمونا میشد فهمید
ولی واقعا نامردیه اگر 90 به بالا رو پاس نکنن...شهریور پارسال ک بچه ها میگن 20 تا اضافه کردن...اگرم میخوان بیس رو ببرن بال یکدفعه ک نمیشه...باید کم کم اینکارو انجام بدن!!!!!!!

dr saahaar

New member
من 84 زدم. روز قبلش اسفند 90 رو ه زدم 105 تا صحیح داشتم. به خدا جوونییمون داره هدر میره. 6 ماه خیلی زیاده:sadsmiley:

Pari.GH

New member
بچه ها چرا هیچ خبری نمیشه چرا کلید عوض نمیشه؟؟؟انگاری همه خوب دادن...من خودم دوره فیزیوپات یک رو تموم کردم منتظرم ج این امتحان بیاد ببینم میتونم برم فیزیوپات 2 یا نه....من که کم خوندم فقط آزمونای آخرو اونم فقط سوالو جوابو خوندم فقط 85تا درست دارم.خداییش باید بالای 80 رو پاس کنن.این خیلی نامردیه که وزارتخونه با این امتحاناوسوالای مسخره داره با بی رحمی تمام با بچه ها برخورد میکنه..کاش شهریور 90 امتحان میدادیم....بچه های یونی ما(آزاد تهران) رفتن وزارتخونه اعتراض کردن...بقیه خبری از بچه های کلاسشون ندارند؟نرفتن اعتراض؟؟؟؟

بالا