عزیز جان من خبر خوب دادم شیرینیشو بقیه بخورن!!!!vay man az bas daghun budam be har ki residam ghole shirini dadam
ye seri chiza ham khodam nazr kardam
hala bayad javabgu basham
![]()
bebin?? man 89pasam??ببین زیر 80 ما 6تا داشتیم همشون افتادن
من ازاد قمم.متاسفانه بی خبرم از دندونمحمد صادق جان شما کدوم دانشگاه هستی؟
از دندونا کسی خبری نداره؟:65d6a5d6s:
man tu hale khodam nabudam be hame ghol dadamعزیز جان من خبر خوب دادم شیرینیشو بقیه بخورن!!!!
اتفاقا یکی از دوستای صمیمیم ببا اصلاحیه 89 شده بود پاس کرد ولی نمیدونم چرا 15 تا بهش اضافه شده.حتما موقع جمع زدن درستاش اشتباه کرده بودهbebin?? man 89pasam??
محمد صادق جان تو كلاستون كسى با ٨٤ قبول شد ؟ من فكر كنم ٨٤ تا زدم ( پزشكى منظورمه ) ، يعنى ١٦ تا رو دادن به بچه هاى پزشكيتون تظمينى ؟؟؟؟؟؟سلام دوستان.تبریک میگم.دقیقا 16 تا اضافه شده.بعضی دانشگاها جواب اومده.امیدوارم همیشه شاد باشید
من اول هر ترم این قولو به خودم میدم لامصب نمیشه اجراش کرد!bacheha biain ghol bedim darsaye pre ro ba refrens bekhunim ke ishalla tu emtehanesh dg hamdigaro inja nabinim
به شخصه خوده من 16 تا اضافه شدهمحمد صادق جان تو كلاستون كسى با ٨٤ قبول شد ؟ من فكر كنم ٨٤ تا زدم ( پزشكى منظورمه ) ، يعنى ١٦ تا رو دادن به بچه هاى پزشكيتون تظمينى ؟؟؟؟؟؟
bacheha man in akeepo kheili do0st daram vaghan khosh gozasht behem in 2-3ro0z hamash on bpo0dam inja hey refresh mikardam bebinam shomaham hastyn ghovate ghalb migereftam:rose:bacheha biain ghol bedim darsaye pre ro ba refrens bekhunim ke ishalla tu emtehanesh dg hamdigaro inja nabinim
are kheili sakhteمن اول هر ترم این قولو به خودم میدم لامصب نمیشه اجراش کرد!
bacheha man in akeepo kheili do0st daram vaghan khosh gozasht behem in 2-3ro0z hamash on bpo0dam inja hey refresh mikardam bebinam shomaham hastyn ghovate ghalb migereftam:rose:
خوش به حالت !!!!! اين عدد ١٦ امروز خيلى براى من مقدس شده !! خيلى ارادت دارم نسبت بهشبه شخصه خوده من 16 تا اضافه شده
to yekiiiiiiiiiiiiiiiiii ke do0ste mehrabo0ne khodamiii to0 in 6mah age nabo0di man degh karde boooooooooooodam:heart:منم که هم پشتیبانی آنلاین ازت میکردم
هم آفلاین![]()