نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
شن ها و عقربه ها وپاندول ب نقطه عطف میرسند وقتی ،زمان پله ها صعود کرده!
جمله زیبایی هست از یه فیلسوف
میس .اری .ماریا .شبتون خوش و پیروز و پایدار باشید

yanar Ot

New member
سلام ب همه ي دكاتير عزيز
اميدوارم ك ازمون علوم پايه رو ب خوبي و خوشي پشت سر گذاشته باشيد
من دانشجوي ترم 2 پزشكي هستم راستش از ترم اول ب فكر ازمون علوم پايه بودم و سعي ميكردم ك درسارو خوب بخونم ولي بعدا با حرف بقيه ي بچه ها دلسرد شدم ك چرا از الان خودمو ب زحمت ميندازم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا ب نظر شما من بازم از الان ب فكر علوم پايه باشم يا نگه دارم ب ترم 5؟؟؟؟؟اصلا ارزششو داره؟

Nike313

New member
سلام ب همه ي دكاتير عزيز
اميدوارم ك ازمون علوم پايه رو ب خوبي و خوشي پشت سر گذاشته باشيد
من دانشجوي ترم 2 پزشكي هستم راستش از ترم اول ب فكر ازمون علوم پايه بودم و سعي ميكردم ك درسارو خوب بخونم ولي بعدا با حرف بقيه ي بچه ها دلسرد شدم ك چرا از الان خودمو ب زحمت ميندازم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا ب نظر شما من بازم از الان ب فكر علوم پايه باشم يا نگه دارم ب ترم 5؟؟؟؟؟اصلا ارزششو داره؟

سلام؛به نظرم دوستات راست ميگن؛تو اگر الان يه درسو خيلی توپ بخونی مطمئن باش تا ترم بعد یادت ميره؛
به نظرم بهترين كار اينه كه درسای ترم 5 رو عالی بخون؛بعدش اون يكماهی كه واسه علوم پايه وقت داری رو خوب بخون ؛اگر ميخوای امتحانو فقط پاس كنی از 87 به بعد رو خوب بخون؛اگرم ميخوای نمره ی خوبی بگيری اولا از 80 به بعد رو بزن ثانيا بايد شانس خوبی داشته باشی؛
در ضمن از من ميشنوی از كتاب مير اصلا استفاده نکن؛بجاش از كتاب كليدی انتشارات انديشه رفيع استفاده کن؛:riz277:
تا یادم نرفته اینم بگم که برای کامل جواب دادن سوالات بافت و جنین میتونی از بچه های سراسری تبریز کمک بگیری اونا تو این دو درس خییییلیییییییییییی قوی هستن:25r30wi::25r30wi:

آخرین ویرایش:

p89

New member
لطفا هر کسی می تونه به افتاده های کلاسشون بگه که وزارتخونه بیاند.

dr ari

New member
ماکلاسمون فقط ینفر افتاده اونم 65بوده...فک کنم اعتراض واسش بی ثمرباشه....خیلی گناه داره...:13:

فقط میدونم ب بعضی ازبچها ک یا همکلاسی خودم هستن یا ازدوستان دانشگاهای دیگه حتی حتی حتی 1نمره هم اضافه نشده اما خوب خودشون قبول شدن!ولی خوب اونایی ک قبول نشدن معمولا راستشو نمیگن ک چندتا بهشون اضافه شده بوده ک بازم افتادن....

sara77

New member
سلااااااااااااااااااااااااام به دوستای حاضر شطورین(اری و شیلا و p89

Nike313

New member
سلام به همه.
وتبریک به خانوم ها میسس و سارا77 به خاطر ارتقاء شون تو این سایت:applause::thanks::4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا