sara77
New member
والا نرود میخ آهنین در سنگ . شلاقشون بزنم؟
جاااااااااان؟؟شلاق؟؟به احترامت یه دقیقه سکوت میکنم بعد دست به کار میشماا پ شیلا کوش؟؟بیا ببین عمو شوخ شده امشب
من...اما یه جا میس گفته قبلا بهم اونجا خیلی خوبه بشرطی ک خودشم بیاد!میس دلم گرفت ازناراحتیت بخدا.....:sad:
1 2 3 آتش......................بعععععععععله دیگه انگاری که فایده نداره باید یجور دیگه بات همصحبت شیم .شیلا جون اماده ایی که؟؟؟
این که شما ها کم نمیارین جز خصلت همهی دخترای ایرونی؟
شمام جز همونایی که همش توخصوصی هستین...ما اینجا باید 10 مین بشینیم تا دوتاجمله بیاد...حوصلم سرمیره بعضی وقتا...میس ماری قم شمام همش توخصوصی..میگ میگ و آری هم همینطور
منو تهنا گذاشتین....:sadsmiley:
شمام جز همونایی که همش توخصوصی هستین...ما اینجا باید 10 مین بشینیم تا دوتاجمله بیاد...حوصلم سرمیره بعضی وقتا...میس ماری قم شمام همش توخصوصی..میگ میگ و آری هم همینطور
شلاااااااااااااااااق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wiجاااااااااان؟؟شلاق؟؟به احترامت یه دقیقه سکوت میکنم بعد دست به کار میشماا پ شیلا کوش؟؟بیا ببین عمو شوخ شده امشب
چه طوری پیرمرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا پسته چیه؟؟؟؟؟؟؟ حرف دوستی و صمیمیتهاخي...
بيا خونه خودم بهت پسته هم ميدم.
بخدا من شمارو دوست دارم
خیر فقط همان هایی که در جریانی خودت کم نمیارن!
ای بابا پسته چیه؟؟؟؟؟؟؟ حرف دوستی و صمیمیته
عزیزم قسم نخور کفاره باید بدی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
عجب .من از پا درامدم چون خنجر خودی بر کمرم فرو رفت
عجب .من از پا درامدم چون خنجر خودی بر کمرم فرو رفت
خیلی ممنون بابت این همه هندونه!!!!!!!!حیف که مخاطب خاصم قدرمو نمیدونه!!!!!!!!!!نه دروغ نیست باور کن ادم با جنبه ای و پر از انرژی هستین.افرین
چه طوری پیرمرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟