نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
می دونی بزرگترین لذت شهوت واسه مرد وقتی که دختر پا نده مخصوصا اگه قبلا با هم رابطه داشتن و اون الان پا نمیده واسه اون مرد شکستن اون دختر از رابطه مهمتر

بابا رابطه فقط 2 سال سلام و علیک بوده... شکستن چیه؟[/quote]
مهم نیست.انگار از یه کوه میخوای بلا بری هماده و مجهز شدی یه دفه رو دامنه کوه گیر میکنی واست مهمه که هر جور شده این مشکلو از بین ببری . بور کن دوست من در حال حاضر واسه اون مرد شکستن اون دختر مهمتره از ....

mig mig

New member
من فکر میکنم هر کسی هر شخصیتی داره عوض شدنش خیلی سخته اگه اون اینجور چیزا براش عادیه و از بچگی اینجوری بار اومده شاید به خاطر منم یه مدت عوض شه ولی 2 سال دیگه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اينو مطمئن باش ك تغيير دادنش سخت يا حتي نشدنيه
ادمي ك 20 سال اونجوري زندگي كرده 2 ساله عوض نميشه اگه هم بشه فقط ظاهره!

rozbanoo

New member
جناب آقای سیمون آیا لطف میکنید صندوق پیام های خود را تخلیه کنید؟:motat:

shilaa

New member
:smiliess (2):
میشه بخدا میشه باور کن میشه حتی اگه بدونه شما منظوری ندارین و حتی اگه هیچ علاقه ای بهتون هم نداشته باشه با دیدن این صحنه ها خورد میشه

من از دست کاراش خسته شدم . از لج بازیهای خودمم خسته شدم.ولی نمیتونم به این راحتیا کناش بذارم:smiliess (12):

miis.s

New member
من فکر میکنم هر کسی هر شخصیتی داره عوض شدنش خیلی سخته اگه اون اینجور چیزا براش عادیه و از بچگی اینجوری بار اومده شاید به خاطر منم یه مدت عوض شه ولی 2 سال دیگه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صمیمی نشدن با دخترای دیگه کجاش سخته؟ اونم اگه به خاطر تو باشه!
این که اسمش عوض شدن نیست، یه سری رفتارا رو تو به خاطر اون انجام میدی، یه سری هم اون به خاطر تو.. و اخر سر به تفاهم میرسین
فک کردی مردم از اول با هم تفاهم داشتن؟! نه والا اونام به خاطر همدیگه کوتاه اومدن

medical

New member
بابا رابطه فقط 2 سال سلام و علیک بوده... شکستن چیه؟
مهم نیست.انگار از یه کوه میخوای بلا بری هماده و مجهز شدی یه دفه رو دامنه کوه گیر میکنی واست مهمه که هر جور شده این مشکلو از بین ببری . بور کن دوست من در حال حاضر واسه اون مرد شکستن اون دختر مهمتره از ....[/quote]

چرا شکستن؟
راستی چرا باهاش با همین دختره ازذواج نکرده؟

shilaa

New member
اينو مطمئن باش ك تغيير دادنش سخت يا حتي نشدنيه
ادمي ك 20 سال اونجوري زندگي كرده 2 ساله عوض نميشه اگه هم بشه فقط ظاهره!

وقتی ب این مسایل فکر میکنم میبینم ب درد هم نمیخوریم تنها چیزی که باعث شده نتونم فراموشش کنم اینه که هنوز دوسش دارم با تمام بدیهاش

miis.s

New member

shilaa

New member
صمیمی نشدن با دخترای دیگه کجاش سخته؟ اونم اگه به خاطر تو باشه!
این که اسمش عوض شدن نیست، یه سری رفتارا رو تو به خاطر اون انجام میدی، یه سری هم اون به خاطر تو.. و اخر سر به تفاهم میرسین
فک کردی مردم از اول با هم تفاهم داشتن؟! نه والا اونام به خاطر همدیگه کوتاه اومدن

اون به من اعتماد داره ولی من نه!!!!!!من هنوز نتونستم تو این مدت بهش اعتماد کامل کنم. نمیدونم شاید من زیادی بدبینم

miis.s

New member
اون به من اعتماد داره ولی من نه!!!!!!من هنوز نتونستم تو این مدت بهش اعتماد کامل کنم. نمیدونم شاید من زیادی بدبینم

همه دخترا این حس رو دارن.. باهاش در میون بذار
همیشه هم سعی کم خودت رو از دخترایی که ایشون باهاش صمیمی میشه برتر بدونی و مطمئن باشی که تار موتو با هیچ کدوم از اونا عوض نمیکنه

بچه ها امشب خیلی کم خندیدیم :|

mig mig

New member
همه دخترا این حس رو دارن.. باهاش در میون بذار
همیشه هم سعی کم خودت رو از دخترایی که ایشون باهاش صمیمی میشه برتر بدونی و مطمئن باشی که تار موتو با هیچ کدوم از اونا عوض نمیکنه

بچه ها امشب خیلی کم خندیدیم :|

اخه عشق و عاشقي فقط غم و غصست!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا