نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
از لفظ سوشیال فرند و دوست اجتماعی خیلی بدم میاد
حتی بی اف جی اف وای خدا ... همین نامگذاری ها تابوو ساخته از این موضوع دیگه

البته این لغاتو من این چند وقته اینجا یاد گرفتم

sara77

New member
100% اجتماعی .خوب احساس هم هست شما به همکلاسی هایتون که دختر هستن هیچ احساسی ندارین؟؟؟؟؟من میخوام اصن به جنسیت نگاه نکرد؟

نه والا ما دخترا که اصن اینجوری نیستیم فرق دخترو پسر همینه که اون فقط یکیو میخاد حتی اگه تو صدتا پسر باشه دلش پیش طرفشه و حسی به کسی دیگه نداره ولی یه پسر بازم شیطونی میکنه(البته الان دخترا که اوف بازم از پسرا بدتر شدن در یه مواردی)

sara77

New member
جدا اگه یه دختر گفت بیا سوشیال فرند باشیم یعنی حالم ازت بهم میخوره
بی اف
جی اف
دااااف . پااااااف وای خدای من
یعنی فم با اون همه توانایی که تو تشخیص ارایش داشتی اینو نمیدونسستی...خخخخخخخخ

qom

New member
و این رو هم اضافه کنم که پسرای ایرونی چون غیرت دارن، رو این حساسن که دوست فابشون، رفیق اجتماعی پسر داشته باشه و معمولا از دختر همچین چیزی رو قبول نمیکنن
واسه همین یه دختر تو ایران وقتی بی اف فاب داشت، مث اینه که شوعر داشته باشه =)))

و حسادت دخترانه ایرانی رو هم از یاد نبرین . گیتی رو متصور شوید

miss.marya

New member
و این رو هم اضافه کنم که پسرای ایرونی چون غیرت دارن، رو این حساسن که دوست فابشون، رفیق اجتماعی پسر داشته باشه و معمولا از دختر همچین چیزی رو قبول نمیکنن
واسه همین یه دختر تو ایران وقتی بی اف فاب داشت، مث اینه که شوعر داشته باشه =)))

اینم باید اضافه کنم که اختیاراتش از شوهر هم بیشتره:5:

sara77

New member
دختره دلش پیش طرف نیست!
فقط چون احساس تعهد میکنه، سعی میکنه دلش نره سمت دیگه یا کار خلافی انجام نده
خب اره منم منظورم همونه که خیانت نمیکنه (ولی اگه واقعا عاشق طرف باشه کسیو هم جز اون نمیبینه)بوده از این مواردا در خابگاه دختران:smiliess (3):

simon

New member
نه سیمون دوستی ساده تو ایران تقریبا جا افتاده، یعنی داره جا میفته
مثلا بین همکلاسی دختر پسر چیزی نیس که.. ولی همه صمیمی هستن بیرونم میرن تلفنی هم حرف میزنن..
ولی از راه اینترنت اگه باشه، یه ذره اعتماد سخته از نظر دخترا

ببین ما مسلمونیم شاید این کارو نکنیم .من در مورد دوستی دختر و پسر دیدم دختر پسرو که دوستشه ( دوست عادی) بغل میکنه گریه میکنه ازش کمک میخواد و ....... خوب شاید شما بغل نکنی چون اعتقاد دارین که واردش نمیشم ولی اون اعتماد خلیی زیادو میکنین؟

simon

New member
والا من الانم منظورتو نفهمیدم یعنی چی؟؟خب ببین کسی که چیزی تو دلش نیست اصن دیگه نمیبینه طرف مذکر یا مونث خعلی راحت میشه حرفشو بزنه اینجا هم که دنیای مجازیه میشه بدونه هیچ حرفی بهم کمک کنیم اینا که ایرادی نداره بنظر من

نه سارا .منظورم دنیای مجازی اصن نیست خارج از دنیای مجازی

sara77

New member
ببین ما مسلمونیم شاید این کارو نکنیم .من در مورد دوستی دختر و پسر دیدم دختر پسرو که دوستشه ( دوست عادی) بغل میکنه گریه میکنه ازش کمک میخواد و ....... خوب شاید شما بغل نکنی چون اعتقاد دارین که واردش نمیشم ولی اون اعتماد خلیی زیادو میکنین؟

اونا یا خیلی نیاز ب دلسوزی و محبت دارن یا.....والا چه دلیلی داره بری بغل یه پسر که شیطونم از این وسط ذوق کنه من اینو درست نمیبینم

miss.marya

New member

سیمون جان من که دخترم از همچین دختری حالم به هم خورد:5:
اعتماد زیاد چرااااااااااااااااااااااااااااااااا اصن چرا با کسی دوست معمولی شد...

qom

New member

وای اصلا دوس نداشتم اینجوری بووووود . که هرکی هرکیو ببوسه . والا فرهنگش نیس هنوز.
من خودم ترجیح میدم نبوسم که کسی هم کسی رو که دوس دارم نبوسه . باو دست خوبه دیگه

sara77

New member
نه سارا .منظورم دنیای مجازی اصن نیست خارج از دنیای مجازی

اهااااااااااا خب ببین بین 2همکلاسی بستگی داره چطور کمکایی باشه که حس رو هم ایجاد میکنه........ولی معمولا کم پیش میاد به همکلاسیات حسی داشته باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا