نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
بابا یادش نده اینکارارو عمو این زنو بچه داره میدونم دلش هنوز پیش منه میس نکن اینکارو:j58r36j3gcr4suxymup

الان رفتم تو قالب دخترانه دخی :))
تازه آتیش روشن کنیم، دود هم درست میشه میتونیم توش محو شیم و با محو شدگان دیگر آشنا شیم اونجا

sara77

New member
سر هرچی شرط ببندیم منم پایم؛ فقط مشکل اینه که من وقتی بردنم قطعی میشه که بمیرم! چون تا قبل از مردنم هنوز هم فرصت هست زن بگیرم!!!:دی
نه دیگه تا اخرش مجرد میمونی و حرفی از زن گرفتن نمیکنی(البته دور از جون شما با مردن که نه)ولی باید یه فکر درستو حسابی کنیم که دیگه از این شرطا نبندی

simon

New member
نه دوستان من تازه فهمیدم در ایران دوستی بین دختر و پسر در ایران دارای تعریف نیست
منظور من bf و gf نبود
همون دوستی ساده.من همیشه دوستای زیادی که خلیاشون مونث بودن داشتم هیچی بینمون نبوده خلیی بهم کمک کردیم ولی اینجا اینطور نیست.من دیدم که اینجا به دختر نمیشه پیشنهاد دوستی عادی داد ینی اینکه دوست بود بدون اینکه توجه به جنسیت کرد.که من تو این مدت چند بار اینکارو کردم که منظورمو نفهمیدن حتی در همین جا.نظرتون رو در مورد این هم بگین

miss.marya

New member
نه دوستان من تازه فهمیدم در ایران دوستی بین دختر و پسر در ایران دارای تعریف نیست
منظور من bf و gf نبود
همون دوستی ساده.من همیشه دوستای زیادی که خلیاشون مونث بودن داشتم هیچی بینمون نبوده خلیی بهم کمک کردیم ولی اینجا اینطور نیست.من دیدم که اینجا به دختر نمیشه پیشنهاد دوستی عادی داد ینی اینکه دوست بود بدون اینکه توجه به جنسیت کرد.که من تو این مدت چند بار اینکارو کردم که منظورمو نفهمیدن حتی در همین جا.نظرتون رو در مورد این هم بگین

ببین منظور ت دوستی اجتماعی بین دخترو پسره یا رابطه احساسی؟

qom

New member
منظور من bf و gf نبود

بیشتر با واسطه این دوستی ها جریان داره .دوستی های عادی

miis.s

New member
منظور من bf و gf نبود

نه سیمون دوستی ساده تو ایران تقریبا جا افتاده، یعنی داره جا میفته
مثلا بین همکلاسی دختر پسر چیزی نیس که.. ولی همه صمیمی هستن بیرونم میرن تلفنی هم حرف میزنن..
ولی از راه اینترنت اگه باشه، یه ذره اعتماد سخته از نظر دخترا

sara77

New member
منظور من bf و gf نبود
والا من الانم منظورتو نفهمیدم یعنی چی؟؟خب ببین کسی که چیزی تو دلش نیست اصن دیگه نمیبینه طرف مذکر یا مونث خعلی راحت میشه حرفشو بزنه اینجا هم که دنیای مجازیه میشه بدونه هیچ حرفی بهم کمک کنیم اینا که ایرادی نداره بنظر من

qom

New member
از لفظ سوشیال فرند و دوست اجتماعی خیلی بدم میاد
حتی بی اف جی اف وای خدا ... همین نامگذاری ها تابوو ساخته از این موضوع دیگه

simon

New member
ببین منظور ت دوستی اجتماعی بین دخترو پسره یا رابطه احساسی؟

100% اجتماعی .خوب احساس هم هست شما به همکلاسی هایتون که دختر هستن هیچ احساسی ندارین؟؟؟؟؟من میخوام اصن به جنسیت نگاه نکرد؟

sara77

New member
نه سیمون دوستی ساده تو ایران تقریبا جا افتاده، یعنی داره جا میفته
مثلا بین همکلاسی دختر پسر چیزی نیس که.. ولی همه صمیمی هستن بیرونم میرن تلفنی هم حرف میزنن..
ولی از راه اینترنت اگه باشه، یه ذره اعتماد سخته از نظر دخترا

لایککککککککککک:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا