sara77
New member
ldجبران میکنم عسیسم(نخسوزن تو تعداد نوشته هااااااااااااااااتو که میدونی کم میشم تو که میدونی هم آغوش غم میشم نرو)
ldجبران میکنم عسیسم(نخسوزن تو تعداد نوشته هااااااااااااااااتو که میدونی کم میشم تو که میدونی هم آغوش غم میشم نرو)
خدم؟؟what??????
بنظرم با این تورم سیب زمینی مث پراید ارزش داره نه خوبه سیب زمینییییییییییییییییییییییی بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:ad54ad:
بچه ها من به زودی 4 ستاره میشم
میس انگارامشب خبری نیس نه؟بچها هم هرکدوم ب نوعی ناخوشن!:smiliess (15):
تازه یه چیزی
نمیخام فخر فروشی کنم ها الانم دارم پسته میخورم
همینجوری گفتم بدونید ما چه جور خونواده ای هستیم!!!!!!!!!!!1
والا من تو سه هفته ای که عضوم، پستام شده اندازه تو که یه ساله عضوی!
انصافا افق جای منه یا تو؟
بچه ها از ابوذر و اون آقا رحیم ستاره شناس خبری نیس نکنه افتادن :|
قرارمون مدیکال بود که گفته نمیام..
ماری ناراحته فقط که درستش میکنم خودم
عزیز دل منی شما میدونستی؟:sarma:
من هستم؛هميشه هم بحثاتونو دنبال ميكنم؛راستش اینقد اینجا ستاره ها زيادن كه محوشونم؛
بعدشم بحثاتون جالب بود با اومدن خانوم سارا77 باحالترم شد؛شما و اوشون خيلی افكارتون و نظراتتون شبيه همه)
مممیسسسسسسسسسسسسس؟؟من گفتم شوهر مخ زن نممیخام اخه چرا اینکاراو میکنی؟؟؟؟؟؟/عزیز دل؟؟؟؟ارررررررررررررررررهه؟؟داشتیم
سلام عرض شد.
آقا کی گفته که مدیکال نمیاد؟ مدیکاااااااااااااااال بیا من خودمو اماده کردم منگنت کنم دکترررررررر
. عرض کنم خدمتتون الان شما دارین با یه ادم سیر صحبت میکنین.
الاتم میخوام مهستی گوش بدم و کمی شاد شم
قرارمون مدیکال بود که گفته نمیام..
ماری ناراحته فقط که درستش میکنم خودم
عزیز دل منی شما میدونستی؟:sarma:
سلام رحیممم تو کف اون عینک اواتارتم اخه خعلی ازشون خوشم میاد خوشبختیممن هستم؛هميشه هم بحثاتونو دنبال ميكنم؛راستش اینقد اینجا ستاره ها زيادن كه محوشونم؛
بعدشم بحثاتون جالب بود با اومدن خانوم سارا77 باحالترم شد؛شما و اوشون خيلی افكارتون و نظراتتون شبيه همه)
باور کن راست میگم اصلا الان عکسشو برات میذارم تا قضیه برات حل شه کاملاووووووووووووووووووووووایییییییییییییییییییییی اینارو پسته میخورن------------ن شوخی میکنی من نمیتونم باور کنم محاله
رفتم پوست پسته خریدم ریختم کف ماشینم .کلی کلاس مایه داری گذاشتم