نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahsa tdp

New member
ایشالا اوکی شه!
منم قبل امتحان نذر داشتم قبول شم ، هزار تومن بدم به اولین تهی دستی که دیدم! حالا که امتحان دادم و میبینم اوضاع بحرانیه، فک کنم یه میلیونی باید بذارم کنار :|
مگه چند میشید؟!:4d564ad6:

dr.

New member
ایشالا اوکی شه!
منم قبل امتحان نذر داشتم قبول شم ، هزار تومن بدم به اولین تهی دستی که دیدم! حالا که امتحان دادم و میبینم اوضاع بحرانیه، فک کنم یه میلیونی باید بذارم کنار :|

man ke nazr kardam ta zendam hafteyi 1000t bedam be niazmand

GaysGa Mendieta

New member
علوم پایه

من چند روزه میام اینجا خبرای علوم پایه رو بخونم. اولاش خوب بود اما این روزا همش باید وسط شر و ورای شما بگردم تا یه خبر از علوم پایه پیدا شه. لطفا اگر براتون امکان داره تا موقع اعلام نتایج اینجا رو با چرت و پرت پر نکنید تا ادم راحت بتونه استفاده کنه از اینجا.
بعد از اعلام نتایج اینجا رو اصلا میتونید بکنید کاباره یا میتونید بکنیدش رینگ بکس.

هی خواستم نیام پیام بذارم هی میبینم که دیگه شورشو در آوردید !

simon

New member
سلام بچه ها.دلم واستون تنگ شده بود .شب جالبی داشتین.از اینکه یادم بودید ممنون.دوستان میدارم.
راستی جا داشت دیروز یاد کسانی باشیم که سال پیش یا سالیان پیش در کنار ما بودن ولی حالا نیستن.روح همشون شاد

Daneshju92

New member
سلام بچه ها.دلم واستون تنگ شده بود .شب جالبی داشتین.از اینکه یادم بودید ممنون.دوستان میدارم.
راستی جا داشت دیروز یاد کسانی باشیم که سال پیش یا سالیان پیش در کنار ما بودن ولی حالا نیستن.روح همشون شاد

سلام سیمووووون چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاخره سیمون یافت شد:)))))))))
روحشون شاد...

آخرین ویرایش:

dr ari

New member

سلام سیمون ساعت اومدن!!! ما دیروز یادکردیم منم ک حضوری رفتم خدمت عزیزی ک دیگه نیستش...روحشون شاد

tila

New member
راستی سلام مخصوص به دکاتر محترم من جمله ارییییی میسسسسس مهسا تی دی پی و عمو قممممممم:tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا