نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
این واسه کسایی که تازه به جمع ما اضافه شدن و استرس دارن.(توجه:این پست قدیمی و مربوط به ص 72 میباشد)
خواهش میکنم وقت گذاشته و تا پایان بخوانید
قصه از کجا شروع شد... .
از شهریور 90 که ساختار امتحان رو عوض کردن تعداد سوالات رو کردن 200 تا و بیس رو گذاشتن 100.خوب این آغاز یک کشمکش بود. شهریور 90 بچه ها نفهمیدن چی شد و داره سرشون بریده میشه. خوب اعتراض کردن تا اونجایی که میتونستن کم و بیش رفتن و اومدن اما امیدی نداشتن تا اینکه انگار آخرش 70 80 رو هم پاس کردن و همه چیز به خوبی تموم شد.اون سال بچه هایی که رفتن فیزیو پات دانشجویان ترم 5 رو اینطور راهنمایی میکردند===> اصلا نترسیا؟ راحته چند دوره آخر رو خوب بخونی حله پاسی بابا غصه نخور و اشاره ای به این استرسی که کشیدند نکردند.
برداشت دوم اسفند 90
این دومین ترمی بود که داشتن علوم پایه نوین! رو برگذار میکردند منظورم 200 سوال و 100 پاسخه . خب اون ترم امتحان رو که برگزار کردن بچه ها دیگه این ترم مث ترم قبل نبودن آماده شده بودن و خبر از این تغییرات داشتن پس یکدفعه انفجار صورت گرفت تو اعتراضا
این اعتراضا بطور بی سابقه ای ادامه داشت و رییس مرکز آزمون هم مدام از پایین بودن سطح این دانشجویان معترض گفته و بر این باور بود که دانشجویی که قرار است نصف رو نیاره پس بره بشینه خونشون.
انقدر لج و لج بازی شد و دست آخر 91 به بالا رو پاس کردن. من اینجا یه تحلیلی دارم=====> مهمه ! اینکه چرا اسفند 90 برای ما شده کابوس!!!
ببینین بچه ها وزارت عریض و طویل بهداشت میاد تصمیمی میگیره مبنی بر اینکه به جای 50 درصد نمره نفر اول بیایم 50 درصد کل رو بزاریم پایه قبولی. خوب تا اینجا که خوب و بدش تصمیم گرفته شد. از شانس اولین امتحان میخوره به شهریور 90
با همه اتفاقاتی که پیش میاد یک دو دستگی بین تصمیم گیرنده ها پیش میاد عده ای میگن ما ساختار رو تغییر دادیم و باید روش بایستیم. اما عده ای میگن درسته اما تغییرات باید کم کم باشه بیایم این ترم رو مدارا کنیم اما حرفی نزنیم که مدارا کردیم و تاکید میکنیم بیس 100 بوده و این نظر غالب میشه . نوبت بعدی به اسفند کزایی میرسه! بله اسفند 90 . ازمونی که به گواه دوست و دشمن یکی از راحتا بوده.خوب از یک طرف امتحان زیاد سخت نبوده و از طرفی اعتراضات شدید بوده و اهانت هم بوده و از طرفی هم سطح نمرات خیلی پایین نبوده! و از همه مهم تر الان دوره دوم تغییرات بود و میبایست حرفشان عملی میشد! به هر حال با همه این اوصاف 10 نمره اضافه شد و همه چیز تمام شد. اون ترم بچه هایی که فیزیو پات رفتن دانشجویان ترم 5 رو اینطور راهنمایی میکردند===> اصلا نترسیا؟ راحته چند دوره آخر رو خوب بخونی حله پاسی بابا غصه نخور و اشاره ای به این استرسی که کشیدند نکردند.
نوبت به شهریور 91 رسید . امتحان 200 سواله سخت با اعتراض کم! خدایا چه اتفاقی افتاده امتحان راحت بوده؟ بچه ها بیخیال بودن؟ خیر . مسئولین مرکز ازمون طی آنالیزی که روی نمرات داشتن به این نتیجه میرسن که سطح نمرات پایین بوده و طبق استانداردشون که اکثرا 5% میوفتن اینبار بیشتر افتادن خوب تصمیم میگیرن که نمرات رو بر اساس سختی سوال بدن و تعداد زیادی اینگونه پاس شدن و اون هایی که رفتن فیزیو پات مارو اینگونه راهنمایی کردن: اصلا نترسین همتون پاسین کافیه دفترچه ها رو کامل بخونین نگران نباشین و هیچ کدام از استرس هایی که کشیدن حرفی نزدن.
حالا یک تحلیل دیگه دارم اینجا ...
بعد این امتحان منظورم شهریور 91 بود مسئولین وزارت بهداشت به این فکر افتادن که چرا بچه ها نمیتونن نمره لازم رو بیارن؟ واقعا چرا؟ با هم فک کردن و تصمیم گرفتن به دانشگاه ها برن و با مسئولین داشکده های پزشکی صحبت کنن که سخت گیری بیشتر توجه بیشتر و امکانات بیشتری به دانشجو ها بدین تا سطح دانشجویان مقطع علوم پایه بالا تر بره. بچه ها شاید طول این ترم زیاد گفته باشین ترم پیش راحت پاسشون میکردن استاده اما این ترم چرا مارو انقد اذیت میکنن استادا؟؟ مگه نمیدونن ما علوم پایه داریم؟ اخه چرا به ما که میرسه اینطور میشه؟
خوب داستان هنوز ادامه داره و میرسه روز واقعه که همون 10 اسفند 91 هست روزی گرم در دل زمستان
با پایان امتحان در کل بچه ها خندان بودن اما دلهره ای توی دلشون بود که سعی میکردن پنهونش کنن و همه به اتفاق میگفتن سخت بود اما خوب بد نبود امتحان خوب بود. تا اینکه کلید اومد و اصلاحیه هم میاد و نتیجه هم میاد و....
و
.
.
ما (ایشالا ایشالا ایشالا) هنگامی که روی نیمکت های دوره فیزیو پات نشته ایم به بچه های ترم 5 توصیه میکنیم که اصلا نترسیا؟ راحته چند دوره آخر رو خوب بخونی حله پاسی بابا غصه نخور و اشاره ای به این استرسی که کشیدیم نخواهیم داشت.
حالا میدانید چرا اشاره ای نمیکنیم؟ تحلیل دارم! تورو خدا فحشم ندین
میخواستم بگم اشاره ای نمیکنیم و اشاره ای نکردند به ما خوب چرا؟ آیا ما این احساس همدردی که با هم داریم رو با خانواده هامون هم داریم؟ آیا با غریبه هم داریم؟ نه! مسلما نه! چون ما دانشجوی پزشکی هستیم ! معلومه که غرورمون اجازه نمیده بگیم
اینجا هم همینه اینو میگیم که با 20 و چند نمره پاس شدیم اما این رو طوری جلوه میدیم که بابا یه هفته 2 هفته خوندیم و یه 70 80 آوردیم و پاس شدیم دیگه غصه نداره که و دوس نداریم بگیم کم مونده بود اینجا گریه کنیم. والسلام.

Nike313

New member
اره واقعا قاطی پاتی شد:)))) من موندم عمو قم چه جوری همه رو جواب میداد:))))))))
رزی جون یه خبر اعلام کنم؟؟؟داری 3 ستاره میشی:4d564ad6::4d564ad6:

عه!!!!!شمام تو کار ماهو ستاره ای که.اخ جون یه همکار پیدا کردم:4d564ad6::28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا