نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

doci.shishi

New member
بحث ماه تولد :25r30wi::25r30wi:
برگردین سر بحث اصلی....
چه خبر از علوم پایه ؟ :5:
من با کلی تحربه که دارم...تا الان سابقه نداشته کلید نهایی نیاد:25r30wi:

tajrobe manam mese toe
are ta hala sabeghe nadashte
mikhan tatil she kasi nare eteraz
be nazare 14 nomre midan mane bichare pass sham?>

rozbanoo

New member
بحث ماه تولد :25r30wi::25r30wi:
برگردین سر بحث اصلی....
چه خبر از علوم پایه ؟ :5:
من با کلی تحربه که دارم...تا الان سابقه نداشته کلید نهایی نیاد:25r30wi:

با تشکر از شما جهت یادآوری بدبختی هایمان

ali.esf

New member
شما از اولش خیلی زحمت کشیدین و اگه نتیجه بده شامل حال همه ی ایران میشه
ولی به نظرتون اصلا جواب میده و تاثیری داره؟!!!!!!!!!!!

خواهش میکنم، وظیفه بوده. همه دارن به سهم خودشون تلاش میکنن
به نظر من قطعا جواب خواهد داد...شاید بطور رسمی اصلا زیر بار تقلب نرن که دلیلشم میتونه بخاطر این باشه که خیلی از ماها رو از ادامه ی ادعای تقلب باز بدارن و دلسردمون کنن.....ولی خودشون بطور قطع میدونن تقلب شده ، فقط موندن که چه تصمیمی اتخاذ کنن که هم اعتراضا رو بخوابونن و هم خودشون و استاد بوردشون(سلیمانی راد) رو رسوا نکنن!
بنابراین محتمل ترین پیش بینی که دارم اینه که:
1- با سلیمانی راد هیچ برخوردی نمیکنن
2- نمرات سوالات زده شده ی بافت و جنین بچه های سراسری تبریز رو ازشون کسر میکنن یا اینکه میبنن نمرات بچه های کل ایران بطور میانگین در این دو درس چطوری بوده و به همه ی بچه های تبریز اون نمرات رو اختصاص میدن
3-بین15تا20نمره به همه اضافه میکنن، حتی بچه های سراسری تبریز(البته پس از اعمال مورد2 در خصوصشون)

qom

New member
داخلی میشی نتخصص داخلی و اطفال همون کودکانه که میشی متخصص

شرکت کننده که از اول معلوم نمیشه واسه این رشته ها ولی معمولا تو هر دانگاهی زیر 10 نفر میگیره برا هر رشته

استریتی چن جوره
یکی معدل اول +نمره پره اول تو دانشگاه
یکی همین ازذواج کرذنه
یکی هم نفرات یک تا 10 کشوری علوم پایه هست دیگه...

دیگه چی بگمممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . منظورم از اطفال و داخلی این بود که ادامه حرفتون چی بود که نقطه چین گذاشتین

medical

New member
13aban: khosh shans. nikokar . ghanonmand . shoghle moalemi ya sefarato vezarato bankdario pezeshki . samimi . azadane sokhan migan . sorat enteghal va hoshe balai . asheghe donya . rastgo.faghede hesadat . velkharji . khodpasandi . diktator.

inam ye kholase az 13 abani .

همش درست بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد....هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... ولی البته باهمه خودخاه نیستم بستگی داره....حس ششم قوی هم کاملا درستتتت بود... هوش بالا.... (واسه همین بهم میفتن فال بینم!)

از لحاط قیافه چی؟

doci.shishi

New member
همش درست بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد....هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... ولی البته باهمه خودخاه نیستم بستگی داره....حس ششم قوی هم کاملا درستتتت بود... هوش بالا.... (واسه همین بهم میفتن فال بینم!)

از لحاط قیافه چی؟

dge az nazare ghiyafe nemitonam begam haminam kholase goftam :rolleyessmileyanim:
vali bayad beram age olompaye ghabol nasham daftare talebini bezanam

qom

New member
از لحاظ قیافه چی؟؟؟؟؟؟
فال تولد مگه قیافه هم میگه خدای من
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

medical

New member
ممنون . منظورم از اطفال و داخلی این بود که ادامه حرفتون چی بود که نقطه چین گذاشتین

دکتر قم منطورم این بود که رشته داخلی و اطفل الان جز تاپ ها نیستن با نمره بدترم میشه قبول شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا