نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
بچه ها شما در طول ترم خوب می خونین؟چه جوریا می خونین؟مثلا پیش خونی می کنین یا درس هر روز همان روز!!!جزوه استاد می خوندین یا کتاب؟چه جوری گذروندین این 5 ترمو خلاصه؟هر کسی نطرشو بگه

من ترم اول ک بودم یه عزیز ازدست دادم که تاترم 3حال بدی داشتم بعدش اومدم عااالی بخونم ک دوباره یه اتفاق بدافتاد اماترم 4و5 ازکتاب میخوندم درطول ترم:dadad4:

simon

New member
خوب خدارو شکر اگه قبول نشدیم(زبونم لال)واسه آیندمون یکاری بلدباشیم! اینقدم تو فیسبوک نروکاردست خودت میدی اینم واسه آیندت میگما:28:

شما منو امسال قبول کن.اصن میام هر جایی که شما بگین

qom

New member
خیلی شیک خواستی با پیش کشیدن بحثای تاریخی از زیرش دربری!
و من خیلی ظریف متوجه شدم!

خوب من تسلیم. هرکی هر پیشنهادی داره بگه . من شیرینی میدم .
البته من دیدم خود بچه ها شیرینن گفتک هدیه ندم.

sheida

New member
من ترم اول ک بودم یه عزیز ازدست دادم که تاترم 3حال بدی داشتم بعدش اومدم عااالی بخونم ک دوباره یه اتفاق بدافتاد اماترم 4و5 ازکتاب میخوندم درطول ترم:dadad4:

متاسفم...:sadsmiley:خدا بیامرزه

simon

New member

قرار نشد راجب چیزای غمانگیز حرف بزنیم.

miis.s

New member
من درس یه هفته رو روزای آخر هفته که تعطیله میخونم، فرجه هم دو سه هفته بکوب میخونم.. شبای امتحانم که جای خود دارد

sheida

New member
من درس یه هفته رو روزای آخر هفته که تعطیله میخونم، فرجه هم دو سه هفته بکوب میخونم.. شبای امتحانم که جای خود دارد

من اصلا در طول ترم نمیخوندم...فرجه هاروهم اگه واسه یه امتحان هفت روز بود من 3روز اخرو فقط!! از خودم راضی نبودم....نمیدونم چرا حوصلم نمیگیره درس بخونم...ولی سر کلاسا خوب گوش میدادمو فعال هم بودم ولی خونه هیچی...نمیخوام واسه فیزیوپات دیگه اینطوری باشه

miis.s

New member
من اصلا در طول ترم نمیخوندم...فرجه هاروهم اگه واسه یه امتحان هفت روز بود من 3روز اخرو فقط!! از خودم راضی نبودم....نمیدونم چرا حوصلم نمیگیره درس بخونم...ولی سر کلاسا خوب گوش میدادمو فعال هم بودم ولی خونه هیچی...نمیخوام واسه فیزیوپات دیگه اینطوری باشه

من سر کلاس زیاد نمیرم.. ساعت 8 آ رو که کلا میپیچونم.. بقیه کلاسا هم مجبور شم میرم که حذفم نکن..
ولی خودم میخونم جبران میشه

miss.marya

New member

من فقط میان ترمارو میخونم و تقریبا نمره کاملو میگیرم ولی ترم اصن نمی خونم

simon

New member

ما سر کلاسامون هر جلسه پرسش داشتیم و سیستمومن از 10 نمره بود که اگه زیر 5 میشدم باید با یه کلاس دیگه همن درس رو میرفتیم جواب بدیم .واسه همین زمان دانشجویم مجبور بودم بخونم اون همه اونجاسختی الان پا در هوا وای وای وای:14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا