نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soccermahdi12

New member
ایشالا که پاس میشی. اما آرزوت عزیزم یکم خیلی خود خواهانه بود . بگو ایشالا 25 تا بدن که منم با نمره خوب پاس شم.
آرزوت مث این میمونه که خانومی که بارداره بشینه کنار خانومی که سقط کرده و یا بچه دار نمیشه با آب و تاب تعریف کنه که دعا کن بچه ام دختر بشه:dadad4:[/QUOTE]

شمام کلا تو کار بارداری هستیا!:25r30wi:

qom

New member
ایشالا که پاس میشی. اما آرزوت عزیزم یکم خیلی خود خواهانه بود . بگو ایشالا 25 تا بدن که منم با نمره خوب پاس شم.
آرزوت مث این میمونه که خانومی که بارداره بشینه کنار خانومی که سقط کرده و یا بچه دار نمیشه با آب و تاب تعریف کنه که دعا کن بچه ام دختر بشه:dadad4:

شمام کلا تو کار بارداری هستیا!:25r30wi:[/QUOTE]

خودم وقتی داشتم مینوشتم گفتم ببینا الان اینو دس میگیرن . بعد دیدم اتفاقی نیوفتاد و گفتم آبا از آسیاب افتاد تا اینکه ...

dokii

New member
chi mishe akhe 23 ta bedan pas shim man harchi k khunde budamo rush hesab mikardamo kharab kardam. behdashto imenio bacterio viruso gand zadam!!! angalalo hashareo gharcham k emsal mozakhraf bud soalash!!!

Dr.Amir

New member
خدااااااااااااااااا کنه !!! ای خدا به دل اینا بنداز همه را پاس کنن ! هیچکیییییی نمونههههههههه!

soccermahdi12

New member
استدلال احتمالی یرادر((قم)) در باره اضافه شدن 23 نمره:

نمره علوم پایه مثل مادر بارداری میمونه که یه بجه با 23 کروموزوم داره و احتمالا بچش سقط میشه! حالا برای اینکه بچه سقط نشه باید بهش 23 تا کروموزوم بدن!:25r30wi:

dr ari

New member
سلام چه خبر؟بچها خبرجدید؟نکنه بهمون نمره ندن؟ میس جون قم جون هستین؟:dadad4:

mig mig

New member
بچه ها من استرس گرفتم :dadad4::dadad4::
باید 14-13 تا بدن تا پاس بشم...
یعنی میدن؟:idea_majidonline:
مثل دور قبل 15 تا هم بدن پاس میشم
خیلی واسم حیاتیه:14:

اقا سهيل تو دعاهات اسم منم بگو!
بگو خدايا اين ميگ ميگم فقط 13 14 تا ميخاد!!!

qom

New member
من هستم اما میخوام انصراف بدم . والا اینجا هرکی ستاره گرفت به روی خودش نیورد . حالا من...
ربع سکه! 428 هزار تومن! اونم به هر نفر؟ حالا باز به میس مریم که نیم ربع سفارش میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا