نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozbanoo

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام :smiliess (9):

اینجا کجاست؟:33:

ببخشید من حالم خوب نبود سر گیجه داشتم ی دفه سر از اینجا دراوردم .اینجا فقط حرف میزنید نه ؟ :whistle:

سلام عزیزم
به هر حال خوش آمدید
فقط خاطر نشان کنم که به جز حرف زدن ، شوخی میکنیم.فکر میکنیم، غصه هم میخوریم و البته خنده هم میکنیم

sheida

New member
هرکدوم بیاد شما لازم نیس بکوبی بری تا اونجا.
2 حالت داره یا میزنن تو برد و یا میگن هرکی خودش بیاد.
اگه تو برد بوود که یه نفر که میره مال همه رو میبینه و میگه . در غیر اینصورت به دوستان ترم پایین یا کسانی که اونجا هستن میگی و میرن میگن سلام من شیدا هستم نمره ام چند شد؟
راستی از تلفن هم میشه بهره جست

اولا توی برد نمی زنن.دوما تلفنی اعلام نمی کنن.سوما بچه هارو میشناسن مخصوصا منو.چهارما نمره هارو در معرض دید همه نمیذارن.واسه همینه که میگم باید حتما خودم برم!!

qom

New member
man k rom nmishe na zang bzanam n bram az kja bfahmam):

آره اگه از همکلاسیاتون خجالت نمیکشین که بگین با اسم بذارن تو برد. اما اگه خجالت میکشین از هم میشه از اموزشتون خواهش کنین با شماره دانشجویی بذاره تو برد
کار سختی هم نیس زیر بار نرفتن بگین که میدونیم کار راحتیه.
وقتی پرینت نفرات کلاس رو میگیرن اسم و شماره توی 2 تا ستون کنار همه . حالا میشینن از روی اسم نمره های رو وارد میکنن و بعد با قیچی میبرن اسامی رو.

دانشگاه ما که توی سایت می زنه، وقتی هم که وارد پورتال میشیم اسم همه با نمره هاشون میاد انگار! :))

rozbanoo

New member
من تعجب میکنم عزیزانی که میان و مشخص هم هست که ... وبلاگ تبریز هک شده؟ به قول خانم میس دارن پست میزارن اونوقت هک شده؟ تقلب شده آقا تقلب حالا هی بیا شما همش بزن. در ضمن اگه اینا تخلف نمیکردن و مورد اتهام واقع شده بودن یک دونه اطلاعیه نمیزدن؟ بابا اینا دیگه خیلی ناشی هستن . در ضمن این عکس رو هم ببینین و دلتون واسه خودتون بسوزه . دلم به حال خودم و هم کلاسیام و هم رشته هام که الان دل تو دلشون نیست و از نتیجه نه خبر دارن و میدونن پاس هستن یا نه؟ روی لبه تیغ قرار گرفتن . خیلی سخته دوستان سراسری تبریز! شمایی که خبر پیروزی رو قبل از اعلام نتایج میدی . به چه مینازی؟ 16 نمره به من و دوستام بدن . این 16 نمره رو در نظر میگیرم 10 آمار زیر 100 کلاس ما از 50% میرسه به 15% آره دوباره بخوان! تازه با 10 نمره نه با 16 نمره! با 16 که خدا پدرتو بیامرزه من هم الان خبر پیروزی و گذشتن از ماراتن علوم پایه میدادم چون شما!
uphiq5i035qwyfj3hrf.png
ای بابا باز این آینه دق رو من دیدم بابا من قلبم با باطری کار میکنه یه کار نکنید بایسته ;) rقم گرامی خون خودت رو به جوش نیار بابا. همه میدونیم هک نشده

rozbanoo

New member
دقیقا.. اگه تهمت بود، تا الان حتما دفاعی از خودشون میکردن!
فک میکنن اگه وبلاگ رو از بحث علوم پایه خارج کنن، همه یادشون میره چه اتفاقی افتاده و همه چی به خوبی خوشی حل میشه
عین کبک سرشونو کردن تو برف!

حتما این نمایندشون الآن هم داره حرفای ما رو چک میکنه
فقط به روی خودشون نمیارن که مثلا ما یادمون بره و سر و صدا بخوابه
ولی.....

mahh

New member
آره اگه از همکلاسیاتون خجالت نمیکشین که بگین با اسم بذارن تو برد. اما اگه خجالت میکشین از هم میشه از اموزشتون خواهش کنین با شماره دانشجویی بذاره تو برد
کار سختی هم نیس زیر بار نرفتن بگین که میدونیم کار راحتیه.
وقتی پرینت نفرات کلاس رو میگیرن اسم و شماره توی 2 تا ستون کنار همه . حالا میشینن از روی اسم نمره های رو وارد میکنن و بعد با قیچی میبرن اسامی رو.
ma41 nfarim vali mashalah bcheha shomare daneshjoe haye hamam hefsan

qom

New member
اولا توی برد نمی زنن.دوما تلفنی اعلام نمی کنن.سوما بچه هارو میشناسن مخصوصا منو.چهارما نمره هارو در معرض دید همه نمیذارن.واسه همینه که میگم باید حتما خودم برم!!

چند کیلومتر رو باید طی مسیر کنی شما؟

yadavar

New member
salam Ladies and Gentlemen-man emrooz zang zadam khanom tayebi nemidonam mishnasin ya na-goft ke 28 natayej miyad va mizanim to sait zang nazanin

simon

New member
البته اون خانم منم یه بار دیدمش اعصابش خلیی داغونه همیشه

mig mig

New member
بچه ها؟
من حالم خوب نيست!:sadsmiley:
نگرانم و منتظر!:dadad4:
ب نظرتون پاس ميشم؟

mig mig

New member
ميخواستم امدوز الكي الكي خودمو دعوا كنم!!!
اما بعد ك ي كم فك كردم ديدم من هر كاري لازم بود برا اين امتحان انجام دادم اما نميدونم چرا...

خدا كنه ك خدا تلاشامونو بي نتجه نذاره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا