نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sheida

New member
بچه ها من میگم یه ساعت خاصی رو مشخص کنیم هممون اون موقع بیایم توی این سایت!!اینطوری همه هستن!!!هر کی یه ساعتی رو بگه تا به یه نتیجه مشترک برسیم:a2d3:

sheida

New member
تاریخ آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی اسفند 91

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت: آزمون جامع علوم پایه در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و آزمون پیش کارورزی 10 اسفند در 48 شهر برگزار می شود. دکتر نسل سراجی - رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی با اعلام این خبر افزود: آزمون جامع علوم پایه پزشکی 10 اسفند در 48 شهر در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود. وی گفت: دانشجویان علوم پایه در رشته های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی و دانشجویان رشته پزشکی در دوره پیش کارورزی که باید به بخش بالینی ورود پیدا کنند در این آزمون شرکت می کنند و دانشجویان حداقل باید 50 درصد نمره آزمون را کسب کنند. سراجی خاطر نشان کرد: نتایج ظرف یک هفته و قبل از پایان سال اعلام می شود.

این مطلبو ار سایتwww.unr.irگرفتم

miis.s

New member
صبحا که خوابیم تا موقع نهار.. از بعد نهار بیایم تا عصر (2تا5)
شب هم هر موقع تونستیم تا نصفه شب

mahh

New member
rasti y chiz jaleb
esfand90 tedad nazarat91 tedad ezafe kardan 9
shahrivar91 nazarat117 tedad ezafe kardan 17
hala emsal tedad nazarat v ezafe kardan chan ta beshe ro nmidonam

simon

New member

chon kamelan az lahne harf zadaneshun malume! age soalaro dashtan hargez inghadr tablo harf nemizadan.hazeram ghasam bokhoram ke hack shodan bichareha![/Q

فقط سوالهای بافت و جنین رو داشتن.البته چرا اینجوری راحت صحبت کردن دلیل داره دلیلش اینه اولا نمیدونستن این قضیه مثل توپ میترکه(دقیقا مثل قاتل که وقتی مقتولو میکشه و محاکمه میشه تازه میفهمه و گریه و...
دوست گرامی چند نفر که جهاد دانشگاهی تهران ثبت نام کردن من جزوههاشونو بعد از امتحان بدبختانه دیدم به راحت حدود 70 تا 80 % عین سوالها البته با مرور 2 ساعته دیدم.اونام هیچ ترسی نداشتن و به همه نشون میدادن.تا قضیه تبریز.... بعد از اون دوست صمیمی خودم بهم جزورو نداد.و گفت سختی زیاد کشیدم جون هرکی دوست داری از ما بکش......

بانو

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام :smiliess (9):

اینجا کجاست؟:33:

ببخشید من حالم خوب نبود سر گیجه داشتم ی دفه سر از اینجا دراوردم .اینجا فقط حرف میزنید نه ؟ :whistle:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا