نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
با سلام . کی از تنکابن پرسید؟ از اونجا کسی خبر داره؟
راستی من مگه خیلی با کمالات سخن میگویم که به نام های آقای قم ، قم جان ، عمو قمی و پدر مورد خطاب واقع میشم.

در مورد اون جمله "****" هم باید بگم ایشون گفتن که من هم مامانم. و بعد گفتن که قراره بشم. خوب با در کنار هم قرار دادن این ها میشه به این نتیجه رسید که یه نفر باردار باشن.
البته بعد از اینکه از حضار عذر خواهی میکنم باید گفت نمیدونستم بارداری فحشه.

qom

New member
من آزاد تنکابن آشنا دارم اما از نمره های بقیه خبر نداشت. کی خبر داره ازشون؟

dr ari

New member
با سلام . کی از تنکابن پرسید؟ از اونجا کسی خبر داره؟
راستی من مگه خیلی با کمالات سخن میگویم که به نام های آقای قم ، قم جان ، عمو قمی و پدر مورد خطاب واقع میشم.

در مورد اون جمله "****" هم باید بگم ایشون گفتن که من هم مامانم. و بعد گفتن که قراره بشم. خوب با در کنار هم قرار دادن این ها میشه به این نتیجه رسید که یه نفر باردار باشن.
البته بعد از اینکه از حضار عذر خواهی میکنم باید گفت نمیدونستم بارداری فحشه.
قم جون تودوست خیلیییییییییییییییییی خوبمونی ناراحت نشیاااااااااااا :thanks:منم دارم آیه های بارونی امیدگوش میدم

abozzar

New member
حتما گوش كنيد ...
به اميد قبولي
يا امام رضا

صلوات خاصه امام رضا

« اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ »

آخرین ویرایش:

qom

New member
قم جون تودوست خیلیییییییییییییییییی خوبمونی ناراحت نشیاااااااااااا :thanks:منم دارم آیه های بارونی امیدگوش میدم

آخ گفتی منم برم گوشش بدم الان هرچی رو واسه خودم میذاشتم به دلم نمینشست.
2 تا گزینه روی میز دارم. 1-آیه های بارونی امید و نوستالژی اندی با آهنگ قصه از کجا شروع شد.

dr ari

New member
آخ گفتی منم برم گوشش بدم الان هرچی رو واسه خودم میذاشتم به دلم نمینشست.
2 تا گزینه روی میز دارم. 1-آیه های بارونی امید و نوستالژی اندی با آهنگ قصه از کجا شروع شد.

هروقت بارون وآیه های بارونی روگوش میدم حتی تواوج خوشی گریم میگیره اماحسش خوبه الان ک دیگه اوضاع درسی هم خرابه بیشترمیچسبه!:dadad4:

qom

New member
هروقت بارون وآیه های بارونی روگوش میدم حتی تواوج خوشی گریم میگیره اماحسش خوبه الان ک دیگه اوضاع درسی هم خرابه بیشترمیچسبه!:dadad4:

من رو هم آروم کرد.

شب . . .

من . . .

تنهایی . . .

و سیگاری که سر و ته روشن شد . ..
.
.
.
آخرین رفیقم را اشتباهی سوزاندم

qom

New member
متنه . یا همون شعر . نمیدونم آهنگ هم هست یا نه.
اکثرا آخرین سیگار وقتی که دیگه میدونی جز اون کسیو نداری سر و ته روشنش میکنی و میسوزونیش و دیگه نداریش

dr ari

New member
متنه . یا همون شعر . نمیدونم آهنگ هم هست یا نه.
اکثرا آخرین سیگار وقتی که دیگه میدونی جز اون کسیو نداری سر و ته روشنش میکنی و میسوزونیش و دیگه نداریش

:14::13: شعرای فریدون مشیریم الان میچسبههههه! وقتی فک میکنم یه سری بچها الان بخاطریه چیزی مثل علوم بایه ناراحتن خیلی دلم میگیره

miis.s

New member
تـا ڪـے ایـטּ تـراژدے مسخـره زندگے را نگاه ڪــُنمـ؟!

دیــالوگ هـایے ڪــ ه برایــمـ دیڪـــته ڪــرده انـد؟!

این نمــایش تڪـــرارے

ایـن خنده هـای زورڪـے

تـا ڪـے؟!

دلمـ یڪــ پلـاטּ تــازه مے خــواهد...

soccermahdi12

New member
خوندن کتابهای صادق هدایت رو به افرادی که میخوان برای علوم پایه روحیه بگیرن پیشنهاد میکنم!:riz481:

qom

New member
به دلم افتاده مث شهریور اضافه میکنن . این جدی ترین امید واریمه تو این چند شب. نمیدونم این حس الان از کجا اومده شاید از درصد و آمار هایی که بچه ها دادن . به نظرم حدود 35 درصد زیر 100 داشته باشیم.
برم واسه بچه ها اس ام اس ش کنم خوشحال شن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا