نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
فک نکنمااااا . من استادمون میگفت آناتومی از 34 نفر 28 نفر رو توی کیش انداختم

miss.marya

New member
are ostad ma ham hamino migof.. vali chanta az dostam k bynlmell hastan migoftan olom paye bishtar az 2 nafar nemioftan.shayad vase ona bishtar ezaf mkonan:33:

همه خوب دادن، فکر کنم فقط ماییم که اینجا داریم خودمونو عذاب میدیم و انتظار ارفاق نمره ی بالا داریم :((

دانشگاه شما هم که انگار خوب ندادن ؟ من با خانوم "ر" صحبت میکردم آنچنان خوب نداده بودین که

توی دانشگاه ما متاسفانه رسم شده که هرکسی که خوب داده هم می گه بد دادم! یکی بود ازش پرسیدیم چند میشی گفت مامانم گفته به بچه ها نگم چون چشم می خورم! حالا این بیچاره ساده بوده اینجوری گفته، بقیه راحت دروغ می گن که ما بد دادیم :|

qom

New member
توی دانشگاه ما متاسفانه رسم شده که هرکسی که خوب داده هم می گه بد دادم! یکی بود ازش پرسیدیم چند میشی گفت مامانم گفته به بچه ها نگم چون چشم می خورم! حالا این بیچاره ساده بوده اینجوری گفته، بقیه راحت دروغ می گن که ما بد دادیم :|

سیمون بیا خوراکت جور شد فک کنم

rozbanoo

New member
ببینین تقلب رو میپذیرن اما قبول نمیکنن و اعمال میکنن . حالا یا استاد خاطی یا دانشجویان سراسری تبریز. با این حال الان بحث تبریز تو ایران پیچیده و اگر بخوان سر و تهش رو بند نیارن مثل فنر اعتراض ها در میره و نمیشه جلوش رو گرفت
فک کن برای مثال 10 تا اضافه کنن . بعد دانشجویی که 80 زده مثلا چون میدونه و یقین داره اگه با 16 سوالی که توی تبریز دادن و داشته میشده حداقل 90 و پاس میشده ساکت مینشینه؟
معلومه که نه.
البته یه نکته ای هم هست . اینکه اینها نتایج رو بیان 28 بدن و فرصت اعتراض که میشه 29 و همه جا تعطیل هست رو از بچه ها بگیرن و بعد هم بره توی سال نو . اما اگر این تحلیل رو کرده باشن بچه گانه است چون فرصت هماهنگی و رایزنی رو به بچه ها واسه اعتراض میدن.
اگر هر دستورالعملی واسه امت امسال مد نظر قرار داده بودن این قواعد با ماجرای سراسری تبریز کمی تغییر کرد. چرا که از طرفی وجود تخلف محرزه و از طرفی نمیشه انکار کرد و به راحتی از کنارش گذشت. چون اگه انکار کنی دانشجوی معترض رو چطور اقناع کنی؟
پس اگر این موضوع پیش نمیومد یه چیزی .
دقت داشته باشید که درسته که تغییر مدیران یک مسئله نرمال بود اما به هر حال ضرورتی نداشت که میان اعلام نتایج این اتفاق بیوفته . حد اقل این بود که پس از اعلام نتایج اسفند 91 این تغییرات رخ میداد پس بی دلیل هم نبوده و در راستای تغییراتی بوده
حالا بیایم بگیم مدیران فعلی زیر بار تخلف مدیران قبلی نمیرن . این هم با اینکه حائز اهمیته اما نادرسته چون اینجا تخلف با مدیر و بالا تر سازمان سنجش و حتی وزارت نیس. این امتحان در حدی قرار نداشته که اساتید رو قرنطینه کنه وزارت خونه اما تعهد اخلاقی اساتید طراح سوال نباید اجازه این چنین کار رو میداد.
اساتیدی که همیشه توی نمره دادن دم از جان انسان ها میزنن و کارکنان قبلی سازمان سنجش پزشکی که دم از این میزدند که با این کار که بیس رو بالا ببریم احترام به جان انسان ها گذاشته ایم حال پاسخگو باشند. پاسخگو باشند که چطور 15 نمره رو تقدیم عزیزان میکنن و کسی دیگر به خاطر شاید 3 4 نمره 6 ماه از عمرش رو از دست بده؟
در نظر داشته باشید که مدیران جدید هم این ها را هرچند با انکار به ظاهر در اتاق های در بسته و جلسات خود میدانند و راجع اش صحبت میکنند . هرچند که دیروز با عزیزی صحبت کردم گفت دکتر حسن زاده اهتمام بیشتری نسبت به مدیران قبلی دارد و پیگیری ایشان هرچند در کلام مایه دل گرمی ما شده.
پس فارغ از هر تصمیم قبلی ای این تخلف سراسری تبریز معادله رو به نظرم کمی تغییر داد.و تغییر مدیران در جهت این تغییر بود و امید است آینده هم آینده روشنی برای ما باشد.

تحلیل های شما همیشه امید بخش هست و منطقی

rozbanoo

New member
باور کنین استازری اینقده خوندم که دیگه حالم بد شده میخام زودتر امتحانو بدم ... چون استرش منو کشته...........

اینقده کشیک دادیم تو انترنی استازری ... اینقده خوندیم که حالا این ماه اخری مونده به دستیاری دیگه بریدم بریدممممممممممممممممممممم

تا بهمن که خوب میخوندم از الان بریدمممممممممممممم.....

میگن هر چی نزدیکتر به امتحان بیشتر بخونین اما من برعکس شدم االان شب وروز خاب ندارم فقط 5 تا 6 بیشترم نمتونم بخونم و دوره کنم...

حرفای شماها رو هم که میخونم دیگه دپرس میشم....

خدایا خودت به همه کمک کن

شما اصلا نباید اینطوری فکر کنید
الآن یه امتحان در پیش دارید که از همه چیز مهمتره
من وقتی از درس میبرم سعی میکنم آدمایی رو ببینم که سخت و با انرژی میخونن.اینطوری گااااااهی جوگیر میشم
اگر فایده نداشت استراحت میکنم و بی فکر درس تفریح میکنم تا خستگیم کم شه و بعد باز شروع میکنم

rozbanoo

New member
خلی واسم جالبه ما که از خارج اومده بودیم امتحانیرو دادیم که درسهایی بودن 5 یا 7 سال پیش خوندیم.از معارف و روانشناسی و بهداشت که چون برای هر کشوری مختص خودشه معمولا خلیی خلی بد میزنیم .و امیدمون به درسای اختصاصی هست.که اونم دعا میکردم قدام وخلفی نباشه که خدا امسال کمک کرد نبود.هر سالم معمولا به این دلایل خارجی ها کم میزنن ولی داوطلبان خارجی که من چنتا از شون که اتفاقا از همین کشورهای نزدیک بودن توشون بیشترشون میگن ما بالای 100 زدیم .من موندم چطور ممکنه:smiliess (2):

آخی...نازی

mig mig

New member
دانشگاه مام بچه ها خوب دادن فعلن من و دوستم زير 90 هستيم!
اكثر بچه ها از 90 تا 100 هستن!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا