نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
به نظرتون چی میشه؟الان اخبارداشت یه چیزی درباره خودمون میگفت من دیررسیدم بهش...قم جون بنظرت بچهامون قبول میشن؟:dadad4:

ای بابا کاش دیر نمیرسیدی . هیچ چی هم نشنیدی؟ والا کاش دوستان بین الملل هم بودن و آمارشون رو میدادن . فک میکنم با نهایت احترام بهشون این عزیزان میانگین امار رو بالا تر ببرن.
اگه میانگین 30 40 باشه بالای 80 باید قطعا شانس پاس داشته باشن .

dr ari

New member
فقط آخرشوشنیدم گفت با بررسی کامل نتایجو اعلام میکنیم:sad:فقط همین!

miis.s

New member
هرچه از میس رسد نیکوست. اگه تنها برای منه ( چون از من شیرینی گرفتین) نقاشی هم قبول میکنم.:painting:

اتفاقا الان دارم خودم رو نقاشی میکنم.. اگه قبوله آپلود کنم بفرستم.. اگه نه دستور بده یه چیزی بکشم.. البته یه چیزی که در توانم باشه!

miss.marya

New member
ای بابا کاش دیر نمیرسیدی . هیچ چی هم نشنیدی؟ والا کاش دوستان بین الملل هم بودن و آمارشون رو میدادن . فک میکنم با نهایت احترام بهشون این عزیزان میانگین امار رو بالا تر ببرن.
اگه میانگین 30 40 باشه بالای 80 باید قطعا شانس پاس داشته باشن .

fk knam just dandona bynol melal emthan dashtan ke tasiri vase khodmon nadare.pezeshki va daru shahrivar daran

qom

New member
یعنی دانشجوی بین الملل که اسفند پزشکی امت بده نداریم آیا؟؟؟؟؟؟ ترم مهر ندارن مگه؟

qom

New member
اتفاقا الان دارم خودم رو نقاشی میکنم.. اگه قبوله آپلود کنم بفرستم.. اگه نه دستور بده یه چیزی بکشم.. البته یه چیزی که در توانم باشه!

قبوله فقط امضا داشته باشه. تقدیم هم باشه لطفا:smilies-azardl (113!

dr ari

New member
اوه چه خبر مهمی رو از دست دادی آخه . کدوم بخش خبری؟ حواسمون باشه ببینیم اخبار 22 اعلام میکنه

بخش خاصی نبود:riz513:خودمم نگا میکنم ببینم چیزی میگن بتون میگم...عصری بایکی ازدوستام حرف میزدم شده 82خیلی ناراحت بود آخه یه ترم هم ماکس بوده اماواسه امتحان نتونس بخونه واینجوری شد...این انصاف نیس....:13:

qom

New member
بد شد که . آمار بدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن لطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفا

miss.marya

New member
fk knam base vase khatere bynolmelalas ka sharivar payine.sfand ham ke dandonan bazam base payin tare az pzjki has .kolan khosh be haleshone

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا