نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sheida

New member
خلی واسم جالبه ما که از خارج اومده بودیم امتحانیرو دادیم که درسهایی بودن 5 یا 7 سال پیش خوندیم.از معارف و روانشناسی و بهداشت که چون برای هر کشوری مختص خودشه معمولا خلیی خلی بد میزنیم .و امیدمون به درسای اختصاصی هست.که اونم دعا میکردم قدام وخلفی نباشه که خدا امسال کمک کرد نبود.هر سالم معمولا به این دلایل خارجی ها کم میزنن ولی داوطلبان خارجی که من چنتا از شون که اتفاقا از همین کشورهای نزدیک بودن توشون بیشترشون میگن ما بالای 100 زدیم .من موندم چطور ممکنه:smiliess (2):

شما لهجه خاصی دارین؟همیشه خیلی رو خلی می نویسین!!!واسم خیلی جالب بوددد:auizz3ffy9vla57584x

dr ari

New member
اصلا چیکار تقلب دارین؟
هر سال و هر دوره ارفاق کردن خب این دوره هم ارفاق میکنن...:ad54ad::ad54ad:
----
ولی اونی که میگه چند تا عکس که مدرک نیس ..میپرسیدی مدرک برای تقلب معمولا چیه؟:25r30wi::25r30wi:
بعدش هم نماینده تون پیش کی رفته بود؟...خیلی ها تو این وزارت خونه به یه باد بند هستن فقط احساس قدرت میکنن!!!و در اصلا هیچ کاره!!!

دقيقاااااااا! موافقم!

a.behvand

New member
خلی واسم جالبه ما که از خارج اومده بودیم امتحانیرو دادیم که درسهایی بودن 5 یا 7 سال پیش خوندیم.از معارف و روانشناسی و بهداشت که چون برای هر کشوری مختص خودشه معمولا خلیی خلی بد میزنیم .و امیدمون به درسای اختصاصی هست.که اونم دعا میکردم قدام وخلفی نباشه که خدا امسال کمک کرد نبود.هر سالم معمولا به این دلایل خارجی ها کم میزنن ولی داوطلبان خارجی که من چنتا از شون که اتفاقا از همین کشورهای نزدیک بودن توشون بیشترشون میگن ما بالای 100 زدیم .من موندم چطور ممکنه:smiliess (2):

خب شاید خوب میخونن .من پرسیدم میگن درس نامه رو خوندن.

memor

New member
شما خيلي با مزه ايد اقاي سهيل من يادم تابستون هم بوديدكه منم علوم پايه داشتم،ايشالا كه قبول شيد به همراه تمام دوستان و البته من در پره...

وای ارههههههه.از قدیم گفتن عدو شود سبب خیر!!حالا این علوم پایه هم هرچقد بدی داشت ولی یه خوبی داشت ک ما دوستای خوبی واسه هم شدیم:rose:

خب شاید خوب میخونن .من پرسیدم میگن درس نامه رو خوندن.

بله منم كه تابستون امتحان دادم درسنامه رو خوندم فيزيو،اسيب،بافت،روان،معارف،بيوشيمي.

dr ari

New member
بچه ها من يقين دارم بالاي 15تاميدن!اما بازم كمه واسه چندتاازدوستام دوس ندارم عقب بيفتن خيلي حيف ميشه...دعاكنين واسشون لطفا:sadsmiley::13:

qom

New member
مادر خیلی سخت با بچه 1 ساله درس خوند واسه همین این قبولی واسم مهمه .من خیلی تلاش کردم ولی بی نتیجه بود

ایشالا موفق باشین.
راستی دوستان خواهش میکنم کامنت هایی رو که واسه تشویش اذهان عمومی است رو بی پاسخ بگذارید. نمیخوام رک بگم کدوم کاربر اما خودتون دیگه بهتر میدونین و بعد این همه کامت راحت میشه تشخیصشون داد
حتما هم توصیه میکنم شخصیت و منش و ادبیات رشته ای رو که درون آن مشغول تحصیل هستین رو رعایت کنین که از چند جنبه مهمه

dokii

New member
bacheha emsal chera hame karashun ajibe??? chera kilide nahayio nemidan? moram az steres!!! yani mishe 25 ta bedan

qom

New member
بچه ها هرکسی به هر دانشگاهی دسترسی داره یا اینکه دانشگاه خودشون بگه چند نفر از چند نفر زیر 100 داشتن؟ ضمنا اگه ممکنه با یه ضرب و تقسیم درصد رو هم حساب کنن.

miss.marya

New member
آقای قم صندوق دریافتتون پرشده واسه همین پی وی من بتون نمیرسه،میشه رسیدگی کنید

qom

New member
ما هم 50 -55 درصد

اینجوری که من دارم میبینم از 50 هم مال ما داره میره بالا!
اگه دانشگاه های دیگه هم همین اوضاع باشه خوبه.
بچه ها سریعا بگین . دانشگاه خودتون و دانشگاه های دیگه اکه خبر دارین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا