نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
در ضمن . براتون برنامه دارم . واسه شما و واسه همه کسایی که دوسشون دارم و هم کلاسی ها.
الان میرم حموم و خوشمل بشم بعد میرم جمکران یا شاید هم حرم.خودتون انتخاب کنین. ناموسا میرم
هرچیم میخواین نیت کنین. اون ذکر امام جواد هم جدی اگه دوس داری مرید امام جواد بشی رو بگو

dr.

New member
کمک نکن تو بابا! بگو استرس علوم پایه دارم :))
دلت آب..!

badjeeeens
man begam esteres daram mamanam mikhande mige tooo???
esteres?????
omran ghabul nemikone man negaran basham
dge unam gonah dare bas komak konam mehmuna mian abru dari konam
shaaaayad mamanam azam trif kard barkhalafe hamishe
unvaght ehtemalesh hast ta chand sale ayande yeki biad mano bestune

qom

New member
میشه یه بار دیگه بگی
احساس خطر کردم

"یا جواد الائمه ادرکنی" امشب 1000 بار بگو و نیت کن اگه با صلاح خدا فردا نتیجه خوب شد مثلا تا 7 روز ادامه بدی و هدیه بدی به امام جواد.
بعد از امام جواد میخوای که این شدنی بشه

elnaz perfect

New member
در ضمن . براتون برنامه دارم . واسه شما و واسه همه کسایی که دوسشون دارم و هم کلاسی ها.
الان میرم حموم و خوشمل بشم بعد میرم جمکران یا شاید هم حرم.خودتون انتخاب کنین. ناموسا میرم
هرچیم میخواین نیت کنین. اون ذکر امام جواد هم جدی اگه دوس داری مرید امام جواد بشی رو بگو

قم جان جون هر کی دوس داری دعا کن ما دستمون کوتاهه از حرمو جمکران
الان اشکام ریختن

dr ari

New member

عموقم دست دردنکنه!:riz304:عمو نمیشه دوتاشوبری!انتخاب سخته!!ولی هرجارفتی توروخدا ماروفراموش نکن....

dr.

New member

man diruz 30 km kubidam raftam shah nematollahe vali tu mahan namaz khundam bara hamamun
nazram kardam
hichvaght daste khali nemimunam vaghti unja miram
aslan negarane farda nabashin
hallllle

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا