dr ari
New member
aqa manam stress greftam to ru khoda doa ziad vasam knin age boftam k moftam ragamo mzanam:sadsmiley:
جااااااااااااان! مییییییییییییس ببین ایشون چی میگن رسیدگی کن!:New (6):
aqa manam stress greftam to ru khoda doa ziad vasam knin age boftam k moftam ragamo mzanam:sadsmiley:
اصلاحیه پس کووووووووووو؟ اموزش ما گفته اصلاحیه شاید بعد نتایچ کل بدن .
:14:
الان حرص اصلاحیه رو نخورید.دعا کنید اساسی خوب نمره اضاف کنن.اصلاحیه پس کووووووووووو؟ اموزش ما گفته اصلاحیه شاید بعد نتایچ کل بدن .
جااااااااااااان! مییییییییییییس ببین ایشون چی میگن رسیدگی کن!:New (6):
بچه ها اون ذکری رو که گفتم رو بگین غوغا میکنه . :heart:
میشه یه بار دیگه بگیبچه ها اون ذکری رو که گفتم رو بگین غوغا میکنه . :heart:
کمک نکن تو بابا! بگو استرس علوم پایه دارم)
دلت آب..!
age to ham jam budi in karo mkardin vasam faqat doa kninبه اسمت نمیاد رگ بزنی
میشه یه بار دیگه بگی
احساس خطر کردم
در ضمن . براتون برنامه دارم . واسه شما و واسه همه کسایی که دوسشون دارم و هم کلاسی ها.
الان میرم حموم و خوشمل بشم بعد میرم جمکران یا شاید هم حرم.خودتون انتخاب کنین. ناموسا میرم
هرچیم میخواین نیت کنین. اون ذکر امام جواد هم جدی اگه دوس داری مرید امام جواد بشی رو بگو
man80 zadamچند زدی مگه؟
در ضمن . براتون برنامه دارم . واسه شما و واسه همه کسایی که دوسشون دارم و هم کلاسی ها.
الان میرم حموم و خوشمل بشم بعد میرم جمکران یا شاید هم حرم.خودتون انتخاب کنین. ناموسا میرم
هرچیم میخواین نیت کنین. اون ذکر امام جواد هم جدی اگه دوس داری مرید امام جواد بشی رو بگو