سوالای وجودی میپرسی باشو؟؟تهران میخواستم.با اوضاع امار واسیبم وشرایط بچه ها نه
سوالای وجودی میپرسی باشو؟؟تهران میخواستم.با اوضاع امار واسیبم وشرایط بچه ها نه
ان شاالله که نتیجه خوبی بگیری و انستیتو...
شرایط بچه ها رو بی خیال، بچه ها فقط چند سوال رو بررسی کردن.. من خودم حس میکردم آزمونم بد نبود ولی الان که زبان رو چک کردم خیلی بد بود.. دارم به سال بعد فکر میکنم..
اگه زبانت خوب بوده خیلی از رقبا رو کنار زدی!!!!! ایول داداش
دقیقا پنجاه درصد
دكتر زبان 55اينطرفا خووووبه!!!!!اينقد حرص ميخورم جرا بيخود استرس كرفتمو يكم بيشتر دقت نكردم!
دکتر عالیه!! نه همین قد کافیه! شاید طمع میکردی اشتباهاتت بالا میرفت... تقریبا اندازه سارا زدی ( رتبه 11 بود البته رتبه 5 هم 57 زده بود- بیشتر شبیه رتبه 5 شدی)..... عالیه دکتر خوشحالم کردی آفــرین:thanks:
ايشالا كه كمتر نشده باشم،ميدونيد من هميشه اين غرور بي جا واسه درس زبان كار دستم ميده!!!همه ي درسا رو ميخووونم ولي ميكم زبانو كه من بلدم!!
نـــــه اینبار من بودم و دیدم که چقد تلاش کردی، ان شاالله بهترین نتیجه ممکن رو بگیــــری.. دستت تو سر ما:smilies-azardl (181
باشو برادر شما سال اول هست كه شركت كردي!?ايشالا التماس دعا،من هنوز اميدوارم كه با شما و رواي جان همكلاسي شيم!
سلام بچه ها ،
منم زبانم رو 57 زدم . سره جلسه بنظرم خیلی آسون میومد ، دلم خوش بود اینیکی رو عالی بزنم گندی که تو آسیب زدم جبران کنه !!!
راوی جون لطفا بزن اون تاپیک95 رو ! فوت وقت جایز نیست!!!
آره اولین سالمه شرکت کردم، هنوز فارغ تحصیلم نشدم!!!! بخاطر اینکه شهر غریبم بودم مقداری دوشواری داشتم ولی باز کم کاریـــــــم خیلی زیاد بود.... اگه نشد سال بعد حتما هم دانشکده ای میشیم !:riz304:
شواهد نشون ميده كه شما امسال قبولي خواهر،زبانتو خيلي خوب زدي!بچه ها من زبان 68 درصد.گرچه میشد بیشتر از اینم بشه اما به همینم شکر
- - - Updated - - -
مرضیه جون ایشالا که قبول میشی اما اگه هم نشد تو تایپیک 95 منم هستم![]()
شواهد نشون ميده كه شما امسال قبولي خواهر،زبانتو خيلي خوب زدي!
fadaجان بقیه درسا رو بنظر خودم جالب نزدم . نمیدونم...من همیشه اعتمادبنفس خیلی پایینی دارم،خیلی زیادم کمال گرام.هروقت هر نتیجه ای که میگیرم خودمو با بهتر از خودما قیاس میکنم
سلام بچه ها ،
منم زبانم رو 57 زدم . سره جلسه بنظرم خیلی آسون میومد ، دلم خوش بود اینیکی رو عالی بزنم گندی که تو آسیب زدم جبران کنه !!!
آفریــــــن مرضیه! عااااااااالی زدی. خوش به حالتون
نمیدونم چرا زبان بهداشت به گروه خونی من نمیخوره!:65d6a5d6s:
سلام بچه ها ،