نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
تو نگاه اول اینجور به نظر میاد
ولی همه فرآیندهای ناهشیار از تجربیات کودکی نیست
گزینه 2 که کاملا غلطه نمیتونن بدون تغییر شکل ظاهر بشن
گزینه 3 هم اگر گفته بود بخش زیادی از فرآینده های ناهشیار میتونن به شکل غیر اصلی ظاهر بشن درست می بود
من الان كيج شدم،سوال كفته بود كدوم كزينه درسته !?اره!?منم زدم كزينه جهار !

fada19990

New member
ممنونم ازت
این ماجرای اسم من هم برای خودش داستانی داره دوستم هم من هم خودش را اینجا ثبت نام کرده هر چی میاد با اسم خودمون بزنه تکرای بوده اونم 2 تا اسم عجیب غریب روسی میزنه :25r30wi:
اسمم شبنم هستش . این اسم هم اکسانا هستش به معنی زن غریبه
هر دو اسم هم شبنم هم اكسانا قشنكن!منم اسمم بريسا هست!بجها يه اتفاق جالب قبل از كنكور واسم تو اين كروه اوفتاد،متوجه شدم يكي از دوستاو همكلاسي هاي كارشناسيم عضو اين سايت بوده،ولي هر دومون خبر نداشتيم تا همين جند وقت بيش!

oksana

New member
هر دو اسم هم شبنم هم اكسانا قشنكن!منم اسمم بريسا هست!بجها يه اتفاق جالب قبل از كنكور واسم تو اين كروه اوفتاد،متوجه شدم يكي از دوستاو همكلاسي هاي كارشناسيم عضو اين سايت بوده،ولي هر دومون خبر نداشتيم تا همين جند وقت بيش!

مرسی عزیزم اسم شما هم قشنگه. چه جالب میدونی آدم وقتی دوستش را یک جایی پیدا میکنه خوشحال میشه

mina khanoom

New member
فدا جون من پارسال درصدم شد 47.84 رتبم هم 69 شد. پارسال بالای 50 رتبه خوب میاوردن

oksana

New member
شبتون بخیر بچه ها من هنوزم کسر خواب دارم که فکر نکنم به این زودی جبران بشه

zohreh-radinfar

New member
بچه ها من بعد وزارت علوم انرژیم تموم شد برای همین سه ماه آخرهیچی نخوندم فقط با اطلاعاتم رفتم سرجلسه.ایشالا شماها که زحمت کشیدین رتبه عالی بیارین و واسه سال بعدمنم کمک کنین...

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
بچه ها من بعد وزارت علوم انرژیم تموم شد برای همین سه ماه آخرهیچی نخوندم فقط با اطلاعاتم رفتم سرجلسه.ایشالا شماها که زحمت کشیدین رتبه عالی بیارین و واسه سال بعدمنم کمک کنین...

خسته نباشید ولی ماشاالله خیلی مسلط هستید و جواباتونم اکثرا صحیح به نظر میرسن.
میتونم بپرسم علوم رو چیکار کردین؟

rawy

New member
اینم مال کدوم نظریه پردازه؟؟ هرچه بیشتر تلاش کنیم کسی باشیم که نیستیم بیشتر به همان صورت میمانیم؟؟

سلام به همگی من عضو جدیدم...امیدوارم همگی موفق باشید..:rose:

این جوابش گشتالته..من تو کتاب دیدمش:riz304:

سلام سما جون, خوش اومدی
عکست چقد نااااااااااااااااااااااااااااازههههههه

rawy

New member
دوستای کنکوری همگی خسته نباشید
ممنون میشم راجب سطح سوالات و اینکه ایا همه سوالات از منابع معرفی شده بود برا ماها که تجربه کنکور نداریم و امسال تازه میخواییم کنکور بدیم صحبت کنید

سلام دوست عزیز, خوش اومدی
امسال سوالهای بهداشت متفاوت بود نسبت به سالهای گذشته, شوک بی سابقه ای که وارد شد نداشتن سوال آمار بود و تغییر سبک سوالات
تا به حال اکثر سوالات فقط از منابع معرفی شده میومد, فرضا ممکن بود یه مبحثی که توی فیزیو گفته شده رو تو سوالات آسیب بپرسن اما همه از منابع اعلام شده بود
اما امسال دوتا سوال لاکان همچنان ما رو شگفت زده کرده که :thumbsupsmileyanim:
اما این نگرانتون نکنه, بحث اصلی اینه که به عنوان یک روان شناس روی مباحث تسلط داشته باشید, نه حفظ واو به واو کتابها, در اون صورت با استنباط خودتون می تونید به هر سوالی پاسخ درست بدید
موفق باشی و پرانگیزه مثل شعار عکست

rawy

New member
امیدوارم زودتر سیستم درست بشه بیای بدون مدیر نمیشه
عزیزم به امید خدا همین امسال به این خرمای خوشمزه میرسی منم که اونقدری تلاش نکردم سطح انتظارم را پایین نگه میدارم

درست شددددددددددددد
748420_JC_hurrah.gif

اتاقم مرتب کردم
162520_girl_dance.gif

توکل به خدا, تجربه آدمو می پزه :black_eyed: انقدر از این شوک هایی که الان شماها دارید به خودتون وارد می کنید لطمه خوردم که امسال به هیچ وجه هیچ تصوری در مورد عملکردم نخواهم داشت تا نتایج
سه تا سوالی که بللللللد بودم رو دیدم اشتباه زدم دفترچه رو پرت کردم اونور دیگه به هیچ وجه بهش فکر نمی کنم
720_dash1.gif

تو آزمون رورشاخ دیگه واضح تر از این که cn می شه نامبردن رنگ؟؟؟ خب واسه چی اونو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟
کتل و آیزنک رو هم زدم آیزنک, خدا منو بکشه
یه دونه دیگه هم بود که الان نمی دونم به چه دلیل ناخودآگاهم نمی زاره یادم بیاد, حتما یه مشکلی برام ایجاد می کنه که یادم نمیاد, حتما خیلی خونده بودمش

مدیر سیری چند؟؟؟
دوستان یک خواهشی از حضورتون دارم کسی هست تمایل داشته باشه مدیریت بخش روانشناسی بهش محول بشه؟؟؟ کار خاصی نداره واقعا, لطفا اگر تمایل دارید بهم پیام خصوصی بدید حتماااااااااا (خواهش می کنم بدون تعارف و رودربایستی)

rawy

New member
نه فدا جان یادم رفت تو جواب راوی جان بنویسم من دور و بر 100 شده بود رتبم با اینکه خونده بودم امسال که آماده هم نبودم خدا بخیر کنه:13:

با یکی از بچه ها اشتباه کردم, متاسفانه اسمش خاطرم نیست, ولی رتبش همین حدودا شده بود, گمونم کرمانشاه بود, نیومد بهمون خبر قبولی بده خوشحالمون کنه
امیدوارم هرجا هست موفق باشه

rawy

New member

آخیییییییییییی, اسم خودت به این قشنگیه عزیزم, اشکالی نداره به اسم خودت صدات کنیم؟
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی بود؟ (البته اگه مایل بودید, بگو)
این سوال خیلی وقته ذهن منو مشغول کرده که فدا با اون شماره یعنی چی؟؟؟؟ فلسفه اسمت رو برامون بگو لطفاااااا

rawy

New member

امیدوارم همین امسال همون میزان اطلاعات برای قبولی کافی باشه و یه رتبه خوب بیاری

fada19990

New member
آخیییییییییییی, اسم خودت به این قشنگیه عزیزم, اشکالی نداره به اسم خودت صدات کنیم؟
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟ کی بود؟ (البته اگه مایل بودید, بگو)
این سوال خیلی وقته ذهن منو مشغول کرده که فدا با اون شماره یعنی چی؟؟؟؟ فلسفه اسمت رو برامون بگو لطفاااااا

عزيزم شما هرجي راحتيدمنو صدا كنيد!براي من هيج فرقي نميكنه!!!اسم فدا رو تو يه كتاب دبدم خوشم اومدو تو فضاهاي مجازي از اين اسم استفاده ميكنم،علت 19990اينه كه من بار اولي كه اومدم اسم fada1990رو به عنوان اسم كاربري خودم انتخاب كنم ،اشتباايي سه تا نه زدم!!!!!همين خخخخخ !فك كنم دليلام خنده دار باشه نهههههه!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا